8 temmuz itibariyle saç ekimimi yaptırdım. Öncelikle bu forumu kuranlardan Allah razı olsun.forumdaki ekimleri iki yıl süredir inceleyerek karar verdim.ekim merkezini merak edenler için şahin bey ve ekibini anlatmaya gerek yok gerçekten çok nazik çok nezih bir ortamda profesyonel bir şekilde işlerini icra ediyolar.sabah 10.15 gibi ekim merkezinde oldum ilk bilgilendirme ve sonrasında ön çizgiyi şahin bey çizdi.saç trasimi ergin bey yaptı yıkama işlemi sonrası anestezi işlemini ergin bey ve şahin bey yaptılar greft alımını nihan hanım yaptı ve şahin bey eşliğinde oldu..kanal açma işlemini şahin bey yaptı.saç ekimini de nihan elif ve çiğdem hanımlar yaptı.şahin bey ve ergin bey sürekli gelip gittiler süreci takip ettiler.çok güzel sohbet eşliğinde saç ekimini yaptılar.şahin bey ve ekibine teşekkür ederim tekrardan.ilk başlarda gerçekten ağrı ve kanal açma işlemleri gözümü korkutmuştu lokal anestezi sayesinde hiçbir ağrı sızı hissetmedim ortam o kadar güzel ki gülüşler güzel sohbet eşliğinde bir saç ekimi oldu.umarım herkes istediği gibi bir sonuca ulaşır.fotograflarimi ekim öncesi ve sonrası olarak ekleyeceğim