bir analiz;
açıkça söylemek gerekirse muhteşem diyeceğim sonucunu göremedim. genelde yüksek greft kullandıklarından alınabilecek normal sonuçları aldılar. 1- 2 ön bölge şakak ekimi var onlar sonuçlanırsa net fikrim oluşur.ama genel anlamda az greftle çok iş yapan bir izlenim vermiyor bana ,görüşüm bu yönde . benim için son sıralarda kullandığı greft sayısı ve ön çizgilerin aynı kalıp yapılmasından dolayı temple, köşe ve geçişler yok ön çizgilerde, buda çok iyi izlenim vermiyor bana ,
ama firmanın kötü sonucun arkasında durması, çok fazla greft almasına rağmen donörü çok yıpratmaması artıları .doktor olmaması da hasan akil in handikap ,eğer doktora ektirmezsem saçları , ektireceğim tek kişi life hair ankara şahin bey hem az greft kullanıyor hem çok iyi sonuçları var ..karşılaştırma yaparak genelde kıyaslama yapıyorum yanlış anlaşılmasın önerim yok birde modlar dan ricam karşılaştırmalı sonuçlar paylaşılan bölüm açsınlar, aynı açıklıktaki üyeler ekimlerini karşılaştırmak isterse greft sayısı çıkma süreci diğerlerine fikir verir.ve yanlışın doğrunun ne olduğu net görülür.bu forum cidden saç ansiklopedisi gibi