Gönderen Konu: Finasteride dutasteride gibi ilaçlar vücut kıllarını döker mi?  (Okunma sayısı 1718 defa)

nickless

• Full Member
Evet arkadaşlar kullananlar bilgilendirebilir mi, böyle bir deneyim yaşayan var mı? Kadınlarda hormonel bozukluk olarak vücut tüylerinde aşırı kıllanma oluyorsa nane gibi bazı hormon düzenleyiciler vücut kıllarında dökülme sağlıyormuş. Biz erkekler için ise erkek tipi saç dökülmesini ve vücut kıllarındaki artışta DHT rol oynuyor. (Zaten araştırırsanız vücut kılları bilimsel olarak androjenik saçlar olarak geçer.) Bu DHT baskılayıcı ilaçlar erkek tipi saç dökülmesinde etkili olduğu gibi vücut kıllarını azaltmada da etkili olur mu sizce?

Xeth

• Hero Member
Evet etkili olur
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Salvador

• Hero Member
Evet arkadaşlar kullananlar bilgilendirebilir mi, böyle bir deneyim yaşayan var mı? Kadınlarda hormonel bozukluk olarak vücut tüylerinde aşırı kıllanma oluyorsa nane gibi bazı hormon düzenleyiciler vücut kıllarında dökülme sağlıyormuş. Biz erkekler için ise erkek tipi saç dökülmesini ve vücut kıllarındaki artışta DHT rol oynuyor. (Zaten araştırırsanız vücut kılları bilimsel olarak androjenik saçlar olarak geçer.) Bu DHT baskılayıcı ilaçlar erkek tipi saç dökülmesinde etkili olduğu gibi vücut kıllarını azaltmada da etkili olur mu sizce?
Fin değil de dut dökebilir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
Tek saç degilki hocam bizdede ayni durum soz konusu

Vücut  kılları  artiyor malesef nereye kdr gider bilmiyorum

Umarim bunada kisa vadede cozumler üretilir
  • Ekim Tarihi: 11 Haziran 2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

baskan123

• Hero Member
Saçlarım düzelmeye başladı ama bacaklarımdaki kıllar eskisi kadar kalın değil ve uzaması daha çok zaman almaya başladı.

Romanadam

• Sr. Member
dökeceğini bilsem anasını satayım saçı filan boş verir sırf bunun için kulllanırım ;D
allahım neden dalga geçiyorsun bu zavallı kulunla bana kafada saç lazım ama istemediğim her yerde maymun gibi mübarek.

Octobe2

• Full Member
dökeceğini bilsem anasını satayım saçı filan boş verir sırf bunun için kulllanırım ;D
allahım neden dalga geçiyorsun bu zavallı kulunla bana kafada saç lazım ama istemediğim her yerde maymun gibi mübarek.
😂 kanka lazere git ben de senin gibiydim 8 seans bitti şu an pürüzsüz vücudum var meme uclarim çok güzelmiş ilk defa gördüm

bohemian

• Hero Member
😂 kanka lazere git ben de senin gibiydim 8 seans bitti şu an pürüzsüz vücudum var meme uclarim çok güzelmiş ilk defa gördüm

Ben de lazere gidiyorum da 7.seanstayım neredeyse eskisi gibiyim ya. Sende de mesela 5. 6. Seanslarda killar yine eskisi gibi cikiyo muydu? Muhtemelen 2 seans ek almak zorunda olucam cunku
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **

Hocam hangi lazere gittiniz forumlardw okuduğumuzda normal lazer belli sure sonra daha artiriyor diyorlar

Igneli haric memnun olani görmedim

Fiyatlar ise ignelide pahali diyorlar

Sizin sistem nasil ve ne kdr ucret ödüyorsunuz
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

bohemian

• Hero Member
Hocam hangi lazere gittiniz forumlardw okuduğumuzda normal lazer belli sure sonra daha artiriyor diyorlar

Sizin soylediginiz ipl lazer. O killari yok etmez gercek lazer o degil. Ben ilk basta soprano buz lazer almistim en iyisi o ama acıya dayanamadim oyuzden alexandera gecitim o da bayagi can yakıyo ama buz lazere gore daha dayanilabilir.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

bohemian

• Hero Member

Igneli lazer de yuze ve kucuk bolgelere yapiliyo benim bildiğim. bacakta falan bitmez ki teker teker killari hem şoklayip hem çekmek 2 saat surer
  • Yaşınız 21

ACIamagerçekKEL

• Jr. Member
  • **
Askerde iken yanaklar icin yaptirmistim
6 ay cok iyi idi 6 aydan sonra tekrar çoğaldı

Tek yanakta olsa kafi omuz sırt
Yani nasil aşacağız bilmiyorum
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

nickless

• Full Member
Spironolactone, flutamide, eflornithine kadınlarda hirsutism hastalığı için kullanıldığında vücut kıllarını azalttığı kanıtlanmış. Spiro ve flut DHT bloklayıcı ilaçlar ama eflornithine'den tam emin değilim. Bu eflo'nun mantığını tam anlayamadım. Bırakıldığı zaman 4-5 ay sonra tekrar aynısı gibi oluyormuş. Erkekler için etkinliğini bulamadım. Dediğiniz gibi dut kullanıp vücut kıllarının azaldığını deneyimleyen baya varmış. Hatta fin kullanıp bunu yaşayan da olmuş. Acaba bunlardan birini vücut kıllarına topikal olarak kullansak bir etkisini görür müyüz
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2021, 16:17:00 Gönderen: nickless »

qew1978

• Full Member
50 gun once falan gogus ve karindaki killari makineyle kisaltmistim, hemen hemen hic uzamadi. Etkisi var galiba.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

nickless

• Full Member
Hocam kökten almayı deneyin belki kalıcı olarak çıkmaz

Facebook Twitter Instagram