Selam hiaxi;
Açık alana göre güzel bir sonuç elde etmişsin. Hayırlı olsun.
Var olan saçlarını korumazsan dört beş yıl sonra ikinci bir ekim ihtiyacı doğuyor. Saçlarını bu anlamda ihmal etme. Sıkılaştırma düşünüyorsan eğer; bence dört beş yıl geçmeli. Şahsi düşüncem ekimin iki defada planlanıp uygulanması sonucu nihai kılıyor. Yaş faktörünü de hesap edip; DHT yi de ekarte etmek de 44-45 yaşını buluyor.
Güzel günlerde tara saçlarını...
Selam Zahnarzt yorumunuz için tşk ederim. Sizin konunuzda da, imzanızda da gördüm ekim sonrası saçların ihmal edilmemesi gerektiğini. Fakat saçların bakımı ile ilgili daha neler yapılabilir? Bu konuda sanırım bir çıkmazdayım. Şöyle ki ekim öncesinde de olmak üzere xpecia, biotin takviyelerine başlamıştım. Ekimden sonra ise proscar(4/1), Xpecia (x2), Biotin (2000mcg),Omega3, D3K2,B12 takviyelerini almaktayım.(Böbrekler de bir isyan olmadı henüz) Günlük procapil içerikli saç serumu kullanıyorum. Hafta da 2 kez saçlarıma bakım yağları uyguluyorum. Sonuç var olan saçları pek kurtarabilmiş değilim
Özellikle son 1 aydır saç dökülmelerimde bir artış oldu. Mevsimsel midir? acaba diye bir züğürt tesellim ve umudum var:) Forum da birkaç arkadaşın da aynı durumdan muzdarip olduğunu görüyorum. Sonuç olarak "Dökülecek saç kafa da durmaz" noktasındayım.
"Sıkılaştırma düşünüyorsan eğer; bence dört beş yıl geçmeli. Şahsi düşüncem ekimin iki defada planlanıp uygulanması sonucu nihai kılıyor. Yaş faktörünü de hesap edip; DHT yi de ekarte etmek de 44-45 yaşını buluyor. ." görüşünüzü kesinlikle dikkate alacağım. Tekrar teşekkür ederim.