Merhaba arkadaşlar, abiler, kardeşler..
Uzunca bir zamandır saç ektirmek istiyorum. Bu siteyi ise geçen hafta farkettim, biraz gezindim ve sonuçlara baktım. Sonuçlar gerçekten beni de umutlandırdı. Başarı oranı gayet yüksek duruyo operasyonların. Hüsrana uğrayanlar başlığındaki konu sayısı önemsenmeyecek kadar az, umarım o arkadaşlar da saç sorununu çözer.
Benim aklımda ekim merkezi olarak çoktandır "Arenamed" vardı. Ünlülerle yaptığı reklamlardan baya sükse yaptı, ben de gerek ünlülerin tercih etmesinden gerekse operasyon sonuçlarının olumlu olmasından dolayı arenamedle ciddi düşünmeye başlamıştım
Öyle ki benim için en iyi ekim yapan yer orası gibi geliyodu, çünkü ünlüler başka yere gitmiyodu gördüğüm kadarıyla, hepsi arenamedçiydi. Neyse uzatmayayım fazla geçen hafta bu siteye girdim ve arenamed e giydirmeyen kalmamış, özellikle donör bölgelerin halleri beni cidden soğuttu oradan. Tamam ekim olarak çok iyiler kötüsünü görmedim ama arkadaş bi yerden kazanıp bi yerden kaybetmek istemiyorum. Aylarca o şekilde gezmek istemiyorum. 1 haftadır burda takılırken adını sanını duymadığım yerlerde öyle ekimler yapılmış ki şaşırdım kaldım ayrıca donör bölgelerin durumu da çok iyi görünüyo. Tecrübeli arkadaşlardan rica etsem öncelik İzmir olmak üzere bana maks 4bin-4bin500 civarı ücret ödeyeceğim, kaliteli ilgili alakalı ve başarı oranı yüksek bir yer önerebilecek var mı? Önceliğim İzmir ama İstanbul veya Ankara da olabilir. Becerebilirsem bu yazının altına fotolarımı da ekleyeceğim. Saçların durumuna göre belki tahmini olarak yorum da yapmanızı rica ediyorum sizlerden. Yani kaç greft ekilir, sonuç sizce tahmini nasıl olur, hedeflenen bölge başarılı bir operasyonla saçlanır mı falan...
Meslek: Memur