Allahım ya ne stresli ne kötü bir işmiş bu önceden çok takıntı ediyordum kafamı şimdi de herkes kötü oldu diye takıntı etmeye başladım hevesim kalmadı hiç . Bugün ilk yıkamayı yaparken aşırı sert davranmadım ama böyle bir kanlanma oldu. Oradaki greft ölmüş oluyor muhtemelen değil mi ?
dostum bence söyledikleri kadar kötü değil. sadece cetvelle çizilmiş gibi, yani keskin bi çizgi. uzadıktan sonra zaten pek anlaşılacağını sanmıyorum keskin çizginin.
ama şakak kısımlarını beğendim ben başıma bir şey gelmeyecekse. sadece on orta kısım daha oval olabilirdi. bilmiyorum, belki bu saç tipini sevdiğim içindir. benim çizgimi çeken kişiye de dedim şakaklar açık ve oval olsun dedim. direkt birleştirmedi sağolsun. şimdi sana atacağım bi kaç foto olacak, bunlar senin çizgine benzer. saçın dalgalı ise çok daha güzel durur. umarım dalgalıdır.
ilk fotodaki eleman üniden arkadaşımdı. şakakların bununki gibi olacak. keza ön çizgin de buna benzer
ikinci fotodaki eleman jai courtney. son umut filminde ingiliz generali canlandırıyordu. filmi izlersen daha iyi görürsün bu adamın saç tipini. filme bi bak derim, senin ön çizgi yine buna benzer bir şey olacak
yine son fotodaki elemanın çizgisi de bu tipte.