Gönderen Konu: Antalya Ay-Ça Saç ekimi merkezi / 2500 greft 7000 kök yaş24  (Okunma sayısı 7155 defa)

reyes

• Sr. Member
Ynt: Antalya Ay-Ça Saç ekimi merkezi / 2500 greft 7000 kök yaş24
« Yanıtla #15 : 09 Temmuz 2021, 17:06:39 »
sıklık nasıl görünüyor peki arkadaşlar ? bu akşam ilk yıkamamı yapacağım

Onu zamanla goruceksin, normal gozukuyor

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #16 : 09 Temmuz 2021, 19:05:17 »
Allahım ya ne stresli ne kötü bir işmiş bu önceden çok takıntı ediyordum kafamı şimdi de herkes kötü oldu diye takıntı etmeye başladım hevesim kalmadı hiç . Bugün ilk yıkamayı yaparken aşırı sert davranmadım ama böyle bir kanlanma oldu. Oradaki greft ölmüş oluyor muhtemelen değil mi ?

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2021, 12:42:40 »
2. Yıkama , yıkarken krem gitmiyor nedense ilk yıkamadaki kanamadan sonra daha nazik davranıyorum hafif krem bırakıyorum kendi emiyor bir zararı olmaz herhalde

Qur

• Full Member
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2021, 13:37:00 »
Ne kremi bu. Neden krem verildi size. Şampuanla yıkamanız yeterli. İlk yıkamayı genelde merkezde yapar klinikler. Sizin de öğrenmeniz için. Keşke gösterselermiş veya daha iyi anlatsalarmış. Zarar vermiş olabilirsiniz birkaç köke. Sadece şampuanı köpürtüp, dokun çek yapmanız yeterli. Dikkatli olun yıkarken.
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2021, 13:47:17 Gönderen: Qur »

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2021, 13:47:39 »
Ne kremi bu. Neden krem verildi size. Şampuanla yıkamanız yeterli.
o kabuklanmaları yumuşatsın diye yıkamadan önce sürülen bepanthol krem

merican31

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Temmuz 2021, 13:53:10 »
2. Yıkama , yıkarken krem gitmiyor nedense ilk yıkamadaki kanamadan sonra daha nazik davranıyorum hafif krem bırakıyorum kendi emiyor bir zararı olmaz herhalde
Dostum buradaki insanlar senin moralini bozmak İçin değil gerçekleri söylemek için yazıyorlar bende 38. Gün önce Ekim yaptırdım banada ön çizgi konusunda iyi olmamış dediler. Hatta hintell hocam bunun düzeltilebileceğini söyledi saç otursun düzeltme işini yeniden soracağım ben buradaki insanların samimiyetine inanıyorum çoğu kişide tecrübesini aktararak yardımcı olmaya çalışıyor. Bende bir foto ekledim bak ön çizgi olmamış dediler moralini bozma düzeltmeye odaklan derim.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 10 Temmuz 2021, 13:57:38 »
Allahım ya ne stresli ne kötü bir işmiş bu önceden çok takıntı ediyordum kafamı şimdi de herkes kötü oldu diye takıntı etmeye başladım hevesim kalmadı hiç . Bugün ilk yıkamayı yaparken aşırı sert davranmadım ama böyle bir kanlanma oldu. Oradaki greft ölmüş oluyor muhtemelen değil mi ?

dostum bence söyledikleri kadar kötü değil. sadece cetvelle çizilmiş gibi, yani keskin bi çizgi. uzadıktan sonra zaten pek anlaşılacağını sanmıyorum keskin çizginin.

ama şakak kısımlarını beğendim ben başıma bir şey gelmeyecekse. sadece on orta kısım daha oval olabilirdi. bilmiyorum, belki bu saç tipini sevdiğim içindir. benim çizgimi çeken kişiye de dedim şakaklar açık ve oval olsun dedim. direkt birleştirmedi sağolsun. şimdi sana atacağım bi kaç foto olacak, bunlar senin çizgine benzer. saçın dalgalı ise çok daha güzel durur. umarım dalgalıdır.

ilk fotodaki eleman üniden arkadaşımdı. şakakların bununki gibi olacak. keza ön çizgin de buna benzer

ikinci fotodaki eleman jai courtney. son umut filminde ingiliz generali canlandırıyordu. filmi izlersen daha iyi görürsün bu adamın saç tipini. filme bi bak derim, senin ön çizgi yine buna benzer bir şey olacak

yine son fotodaki elemanın çizgisi de bu tipte.
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #22 : 10 Temmuz 2021, 14:20:58 »
dostum bence söyledikleri kadar kötü değil. sadece cetvelle çizilmiş gibi, yani keskin bi çizgi. uzadıktan sonra zaten pek anlaşılacağını sanmıyorum keskin çizginin.

ama şakak kısımlarını beğendim ben başıma bir şey gelmeyecekse. sadece on orta kısım daha oval olabilirdi. bilmiyorum, belki bu saç tipini sevdiğim içindir. benim çizgimi çeken kişiye de dedim şakaklar açık ve oval olsun dedim. direkt birleştirmedi sağolsun. şimdi sana atacağım bi kaç foto olacak, bunlar senin çizgine benzer. saçın dalgalı ise çok daha güzel durur. umarım dalgalıdır.

ilk fotodaki eleman üniden arkadaşımdı. şakakların bununki gibi olacak. keza ön çizgin de buna benzer

ikinci fotodaki eleman jai courtney. son umut filminde ingiliz generali canlandırıyordu. filmi izlersen daha iyi görürsün bu adamın saç tipini. filme bi bak derim, senin ön çizgi yine buna benzer bir şey olacak

yine son fotodaki elemanın çizgisi de bu tipte.
teşekkür ederim hocam saç tipim düz maalesef dalgalı değil umarım güzel bir sonuç olur

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #23 : 10 Temmuz 2021, 14:26:05 »
Dostum buradaki insanlar senin moralini bozmak İçin değil gerçekleri söylemek için yazıyorlar bende 38. Gün önce Ekim yaptırdım banada ön çizgi konusunda iyi olmamış dediler. Hatta hintell hocam bunun düzeltilebileceğini söyledi saç otursun düzeltme işini yeniden soracağım ben buradaki insanların samimiyetine inanıyorum çoğu kişide tecrübesini aktararak yardımcı olmaya çalışıyor. Bende bir foto ekledim bak ön çizgi olmamış dediler moralini bozma düzeltmeye odaklan derim.
hocam tabiki forumdaki herkes çok güzel insanlar bu belli ama bana çok sert gibi geldi ya hani belki uzadıktan sonra ön çizgi çok belli olmayacak belki kendi saçlarımla birleşince güzel bir görüntü olacak. fikir almak istedim herkes ön çizgi berbat çok kötü olacak falan deyince ister istemez insanda ne moral ne heves kalıyor 14 gün sigara içmeyi düşünmüyordum üzüntüden stresten sigara içiyorum full. hem para verdim hem kendime eziyet ettim hem görünüşümü berbat ettim gibi hissediyorum. greftlerim harikaymış çok sık bir görünüm olacak diyor eken yer. orayı da birkaç örneğe baktım yorumları iyiydi ona güvenerek gittim ve neredeyse her gün birilerine ekim yapan yoğun bir mekan bunlara güvendim. işletme sahibi de sık ve güzel bir ekim oldu benim güzel bir örneğim olacaksınız canınızı sıkmayın dedi bilmiyorum. belki uzayınca kendi saçlarımla karışıp güzel bir görüntü olacak bunu bilemeyiz ki benim sadece şakaklarda açılma vardı orta kısım da seyrelmişti bakın ekimden önceki fotoğrafım bu

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Temmuz 2021, 14:28:12 »
Hintell in bi önceki sayfada senin için yaptığı ön çizgi gerçekten harika yanlız keşke öyle olsaymış

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2021, 14:30:36 »
eğer ekim kendi saçlarıma zarar vermediyse zaten kendi saçlarım gayet kapatıcı bollukta, sadece dikmede sorun yaşıyordum. ekim sonrası hemen sorduğumda kendi saçlarına zarar gelmedi dediler dikakt ettik dediler umarım öyledir ya cidden çok strestli bir iş

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2021, 14:50:58 »
aynen hintellin çizdiği çizgi güzelmiş. mevcut çizgi de şöyle çizilse daha iyi olurdu sanki.

çizgiyi biraz önden çizdim belli olması için, tam saçın üzerinden çizince belli olmuyordu. çizdiğim çizginin tam sizin saç çizginiz ile aynı konumda olduğunu varsayın

sizin çizginin aynısını, ama daha kıvrımlısını çizdim. bence saç çizgisinin şeklinden çok çiziliş tarzı olmamış. çok fazla keskin yapmışlar. ama bi uzadığı halini görmek lazım. bence uzayınca keskin hatlar ortadan kalkar, kalkmazsa kenarlardan biraz yumuşatabilir kliniğiniz. bence şimdi çizgiyi kafaya takmak yerine ekilen saçların tutmasını ve çıkmasını bekleyin. önceliğiniz bu olsun. çizgiden memnun olmamak için önünüzde uzun bi süre var. baktınız uzayınca hoşunuza gitmedi küçük bi operasyon ile düzeltirler kenarlarını
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2021, 15:00:36 »
aynen hintellin çizdiği çizgi güzelmiş. mevcut çizgi de şöyle çizilse daha iyi olurdu sanki.

çizgiyi biraz önden çizdim belli olması için, tam saçın üzerinden çizince belli olmuyordu. çizdiğim çizginin tam sizin saç çizginiz ile aynı konumda olduğunu varsayın

sizin çizginin aynısını, ama daha kıvrımlısını çizdim. bence saç çizgisinin şeklinden çok çiziliş tarzı olmamış. çok fazla keskin yapmışlar. ama bi uzadığı halini görmek lazım. bence uzayınca keskin hatlar ortadan kalkar, kalkmazsa kenarlardan biraz yumuşatabilir kliniğiniz. bence şimdi çizgiyi kafaya takmak yerine ekilen saçların tutmasını ve çıkmasını bekleyin. önceliğiniz bu olsun. çizgiden memnun olmamak için önünüzde uzun bi süre var. baktınız uzayınca hoşunuza gitmedi küçük bi operasyon ile düzeltirler kenarlarını
haklısınız hocam. teşekkür ederim ilginiz için biraz rahatlattınız beni , bu çizgiyi düzeltme ufak dokunuş vs. mevzusu bu normal saç ekimi kadar sancılı bir süreç olmuyor sanırım daha basit ve ufak oluyor galiba

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2021, 15:04:20 »
Bu merkezin size yaptığı çizgi sonuç üzerinde bence çok etkili olmayacak çünkü zaten önde biraz saçınız varmış ve birde ekim merkezinin ektiği saçların yoğun olarak çıkmayacağı ihtimalinide katarsak çizgi falan bence boşuna kafaya takıyorsunuz.
Bu mesajım burada dursun ekim sonuçlanınca 7 ve 8 aylarda dönün bu mesajımı tekrar okuyun o zaman daha net anlayacaksınız.
Sonuçta bu ekimi dr couto yapmadı.

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #29 : 10 Temmuz 2021, 15:16:06 »
Bu merkezin size yaptığı çizgi sonuç üzerinde bence çok etkili olmayacak çünkü zaten önde biraz saçınız varmış ve birde ekim merkezinin ektiği saçların yoğun olarak çıkmayacağı ihtimalinide katarsak çizgi falan bence boşuna kafaya takıyorsunuz.
Bu mesajım burada dursun ekim sonuçlanınca 7 ve 8 aylarda dönün bu mesajımı tekrar okuyun o zaman daha net anlayacaksınız.
Sonuçta bu ekimi dr couto yapmadı.
peki neden yoğun olarak çıkmayacak diyorsunuz merak ettim. çünkü greftler çoklu ekim yapan yerdekiler de sık bir ekim oldu vs dediler de o yüzden sordum

Facebook Twitter Instagram