Arkadaşlar Merhaba,
Yaş 30
Bir süredir saç ektirmeyi kafaya koydum Bununla ilgili Ankara'da 4 Klinik(Emphair)(For-Est)(LifeHair-Şahin ÇELİK)(Hair Clinic- Egemen GÜDÜL) ile görüştüm ancak hepsi farklı şeyler söylediler. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kliniklerin söyledikleri şeyleri ve fiyatları da aşağıya ekliyorum.
Emphair: 3500 greft ve üzeri ekiyor. Fiyat 9k civarı. 1 PRP yapıyor. Pazarlıkla 2 PRP yaparım dedi. PRPnin gerekli birşey olduğunu savunuyor. Yıllar içerisinde arada sırada yapılmalı diyor.
For-Est: 4000 greft ve üzeri ekiyor. Fiyat 7k civarı. 6 ay içerisinde 6 PRP yapıyor sonra gelirsen istediğin zaman yaparım diyor.
LifeHair(Şahin ÇELİK): 4000 greft ekiyor. Fiyat 9k civarı. 1 adet PRP yapıyor. PRP sonrası için gerekli değil diyor. Sadece saçların uzamasını hızlandırır onun dışında tutmayı etkilemez diyor. Saçları zayıf görürse Kan tahlili vitamin değerlerini istiyor.
Hair Clinic(Egemen GÜDÜL):5000 greft ekiyor. Fiyat 10k civarı.6 ay içerisinde 6 PRP yapıyor sonra gelirsen istediğin zaman yaparım diyor. Ayrıca, karnından liposakşın alıp kafa derisine enjekte(Kök hücre tedavisi olduğunu söylüyor) ediyor. Var olan ve ekilecek olan saçların tutunumu için gerekli olduğunu söylüyor.
Evet arkadaşlar bu liposakşın ve PRP konusunda kafam çok karıştı.
PRP konusunda ne düşünüyorsunuz?
Liposakşın konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bu Kliniklerle çalıştınız mı? Ankara için tavsiye edebileceğiniz başka klinikler var mı?
Saçlarımın durumunu da aşağıda paylaşıyorum. Ekim öncesi güçlendirme yapmam gerekir mi?