Gönderen Konu: Gaziantep Saç ekim merkezi defa life hastanesi. Doktor Cebrail Üstüner 4200 gref  (Okunma sayısı 7608 defa)

reber

• Yeni üye
  • *
Verdikleri ilk ilaçlar dışında başka antibiyotik  birşey kullanmadım Kemal hocam. Verdikleri losyon var çinko ve  xpecia kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum. Sordum ama onlarda başka birşeye gerek yok dendi. Hintell hocam siz ne tavsiye edersiniz. Ne yapmalı ne etmeli genel olarak

reber

• Yeni üye
  • *
Bugün 9. Günümdü nekroz alanına bakmak için hastaneye çağırdılar ve kabuk dökümü yıkaması gerçekleştrildi bugün. HC hair charm losyonu artık kullanmayacak şırınga içinde kırmızı renkte bir ilaç verdiler 3 gün boyunca kafama bunu sürecem galiba bu losyonun aksine deriyi artık kurutmak için. Son durum bu şekilde hem donör hemde Ekim alanı. Nekroz alanı için tırnak kadar ortada bir açıklık kalınabileceğini söylediler. Mağduriyet için elinden ne geliyorsa yapacaklarını söylediler. İnşallah dedikleri gibi küçük bir açıklık olur en fazla.
  • Ekim Tarihi: 03.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

reber

• Yeni üye
  • *
.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

sackavurma

• Full Member
Son durum nedir?

Boogeyman

• Sr. Member
.
o nekrozlu bölgeden tırnak kadar yer boş kalmaz daha fazla kalır nekroz bölgesi geniş ve ne kadar müdahale edilsin edilmesin greftlere zararı büyüktür geçmiş olsun nekroz alanı geniş ve buda ekim yapanların acemi olduklarını ispatlar kusura bakma iyice araştırma yapılması gereken bir operasyondur saç ekimi ben ekimi beğenmedim ön çizgi zaten herseyi belli ediyor klinik hakkında
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

reber

• Yeni üye
  • *
Süreç fotoğraftaki gibi kabuk yavaş yavaş gidiyor ama çok yavaş iyileşiyor gibi bu durum rahatsız ediyor beni. Diğer türlü şok dökülme çoğu yaşandı gibi. Artık daha az dökülme var. Bugün 28. Gün bu arada. Xpecia grizinc kullanmaya devam ediyorum.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
o nekrozlu bölgeden tırnak kadar yer boş kalmaz daha fazla kalır nekroz bölgesi geniş ve ne kadar müdahale edilsin edilmesin greftlere zararı büyüktür geçmiş olsun nekroz alanı geniş ve buda ekim yapanların acemi olduklarını ispatlar kusura bakma iyice araştırma yapılması gereken bir operasyondur saç ekimi ben ekimi beğenmedim ön çizgi zaten herseyi belli ediyor klinik hakkında
Bu nekrozlu bölgeye en erken ne zaman tekrar ekim yapılabilir ve ekilen greftlerin yüzde kaçı tutar o bölgede sizce?

Boogeyman

• Sr. Member
Bu nekrozlu bölgeye en erken ne zaman tekrar ekim yapılabilir ve ekilen greftlerin yüzde kaçı tutar o bölgede sizce?
8 ay yada 1 sene sonra orası iyileşsin saçların durumuna da bi bak bence aynı yerde ekim yaptırma bu sadece Öneri forumda çok iyi ekim yerleri konuları var takip et kardeşim kararını ver inşallah hasar büyük olmaz iyi günler
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun o bölge kuruduktan sonra kabuk içinde bir sürü saç geliyor için açıyor ekilenler hep telef oluyor bendede olmuştu nekroz.takmayacan sonuç değişmiyor çünkü

Soul

• Full Member
Gecmis olsun. Umarim nekrozlu alani minimum kayipla atlatirsin.

reber

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar silme veya düzeltme işlemlerini nerden nasıl yapıyoruz. Örneğin bir yorumu bir fotoğrafı veya konuyu kaldırma nereden yapılıyor.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Alpha

• Hero Member
Arkadaşlar silme veya düzeltme işlemlerini nerden nasıl yapıyoruz. Örneğin bir yorumu bir fotoğrafı veya konuyu kaldırma nereden yapılıyor.

Neden buna ihtiyaç duydunuz ki ? Anlaşılan ekim merkeziniz bunu sizden istiyor ama bence kafanızın üstüne koca bir delik açan şahıslara karşı bu kadar merhametli olmamanız gerekir.
Ayrıca son durumunuzu paylaşırsanız iyi olur bence.

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardes son durum nedir merak ettim o nekrozu

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Neden buna ihtiyaç duydunuz ki ? Anlaşılan ekim merkeziniz bunu sizden istiyor ama bence kafanızın üstüne koca bir delik açan şahıslara karşı bu kadar merhametli olmamanız gerekir.
Ayrıca son durumunuzu paylaşırsanız iyi olur bence.
Anlaşılan merkezimiz arkadaştan konuyu silip başka insanların da kafasında çöküntü oluşturmayı hedefliyor.

Hintel abi on numara dizayn etmiş. Önceden tahmin etmiş ekim merkezlerinin veya konu sahibinin belirli veya belirsiz nedenlerden dolayı konuyu şak diye sileceklerini veya silmek isteyeceklerini.

Bu sayede hangi ekimcinin önceden ne yaptığını görebiliyoruz.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2022, 03:58:23 Gönderen: zweig »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram