Gönderen Konu: Gaziantep Saç ekim merkezi defa life hastanesi. Doktor Cebrail Üstüner 4200 gref  (Okunma sayısı 7610 defa)

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
Yok hocam hastene neden ekstra alsın ki..resimleri yükledim süreç başından bugüne kadar böyle 2 ay geçti bekliyorum bakalım nasıl bir görüntü oluşacak

reber

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hocam fotoğraflar için. Sanki düzelmiş gibi sizin nekroz alanı son fotoğraftan öyle gördüm. Geçmiş olsun sizede
  • Ekim Tarihi: 03.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
O bölge daha içe çökük kaldı resimde tam anlaşılmıyor olabilir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sanırım merkez de nekroz vakası fazla oluyor diğer arkadaşında nekroz ve ekim kalitesi olarak acemi buldum umarım sonurunu çözer daha başarılı ekimler yaparlar.

Sen ne yaptın krem ulaştımı eline ulaştı ise kremin adı nedir?
Global Moderator

reber

• Yeni üye
  • *
Kremin fotoğrafını dün atmıştım Hintell hocam. Zaten bana verdikleri o losyonmuş Adı HC hair charm. Araştırdım nekroz tedavisinde kullanılıyor.
Doktor dün ekstradan. Çinko almamı söyledi onu aldım kullanıyorum. HC hair charm losyonu sabahtan sürüyorum gece yatarken yıkıyorum. Dün yıkarken nekroz bölgesinden kanama geldi dışarıya. Doktora sordum iyi bişey dedi kan gelmesi.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Virtüöz

• Hero Member
Önüne gelen saç ekimci açıyor arkadaş olucak iş değil.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

reber

• Yeni üye
  • *
4. Gün durum bu şekilde. Doktor doku iyi gözüküyor dedi nekroz alanı için umarım öyledir. Sizlerin görüşlerinide merak ediyorum arkadaşlar.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Keleşş

• Full Member
İnsanlar belki de kendini maddi ve manevi olarak bir kere hazırlayabiliyor kendisi için böyle büyük bir olaya. Karşılığında sonuç bu oluyor. Canınızı sıkacaksınız biliyorum bunu minimum seviyede tutmaya çalışın. Forumdaki tecrübeli arkadaşların nekroz konusundaki tavsiyelerine mutlaka uyun. Çok geçmiş olsun

SEKOO

• Yeni üye
  • *
Geçmiş olsun nekrozlu bölgeyi en az hasar ile atlatırsın inşallah. Morelini yüksek tutmaya çalış. Bu nekroz olayları doktor kaynaklı ise. Ekim yaptıracak kişiler gözardı etmesin. İlk fotoğraf ile fark var gibi duruyor.
  • Ekim Tarihi: 05/05/2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000

reber

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hocalarım. Mümkün olduğunca morali yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşaallah en az hasarla atlatırız
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

arigold

• Yeni üye
  • *
Hocam geçmiş olsun, bence çok hızlı müdahale edilmesi gereken bir durum var.
Sanırım Cebrail Üstüner doktor değil, saç ekim uzmanı. Google'da araştırdım ama böyle bir doktor bulamadım.

Doktor olsa da bu tip bir konuda uzman olan doktora bir an evvel görünmenizi tavsiye ederim. Moralinizi bozmak için söylemiyorum, henüz durum yeniyken iyi bir müdahale ile daha kötü sonuçlar engellenebilir.

Geçmiş olsun tekrardan.

reber

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim arigold hocam. Asıl baş sorumluları olan kişiyle görüşüyorum şuan. 2. Günden bu yana müdahale yapılmaya çalışılıyor. Umarım hasar kötü olmaz.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
Antibiyotik kullanıyormusun hocam?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
biraz agır bir nekroz ilk başta dediğim gibi umarım kolay atlatırsın bu süreci kendini üzme her sey düzeltilir
Global Moderator

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
Hintel hocam nekroz alanına yeniden ekim yapılsa bile tutma oranı yüzde kaçtır?Türkiyede Koray Hocanın dışında sence yapabilecek dr kim var

Facebook Twitter Instagram