Gönderen Konu: Gaziantep Saç ekim merkezi defa life hastanesi. Doktor Cebrail Üstüner 4200 gref  (Okunma sayısı 7630 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet hocam çöküntü var siz söyledikten sonra. ekim yapan doktor değilde diğer bir üst doktorla görüştüm. yarın bir ilaç ulaştıracaklarını söylediler. nekroz olduğunu söyledi o da. içim kötü oldu. bu kadar acı üstüne bunu yaşamak iyi oladı. sayenizde belki biraz erken haberdar oldum hocam çok sağolun. bu nekroz beni ne gibi sonuçlar bekliyor hocam.

Moralini bozmak istemezdim ama müdehale gerekiyor söylemek zorundaydım Forumda nekroz durumu yaşayan çok arkadaş var onların konularına bak senin biraz ağır gibi görüntülü için yüzeysel değil çünkü büyük ihtimal saç çıkmayacak o bölgeden.. umarım en az zararla atlatırsın. Ekimde çok iyi bir ekim durmuyor keşke iyi bir merkez seçimi yapsaydın araştırıp

The Cebelebettin

• Hero Member
Rafık üzülerek  söylüyorum ki amatörce bir Ekim olmuş neyse geçmiş olsun inşallah kalanlar tutarda ilerde bir duzeltmeyle halledersin şimdiden bol sabir
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

reber

• Yeni üye
  • *
Hocam bu forumdan araştırdım. hiç şikayete rastlamadım herkes memnundu ordan. bende o yüzden oraya yaptırdım. Xpecia kullanıyorum ilk günden ve verdiği diğer tabletleri ve kremleri. ama daha ikinci gün bu kanlanma meydana geldi.
  • Ekim Tarihi: 03.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam bu forumdan araştırdım. hiç şikayete rastlamadım herkes memnundu ordan. bende o yüzden oraya yaptırdım. Xpecia kullanıyorum ilk günden ve verdiği diğer tabletleri ve kremleri. ama daha ikinci gün bu kanlanma meydana geldi.

ben bu tarz bir ön çizgi ekim planlaması yapan bir merkeze pek iyi yorum yazmam bu arada sorun yok losyon kullan diyen doktor kim ? diplomayı nereden almış
Global Moderator

reber

• Yeni üye
  • *
Cebrail Üstüner hocam doktorun adı. Tekrar görüştüm bahsettiğim losyonu nekrozniçin verdiğini ve bu yüzden erkenden saç yıkamaya çağırdığını söyledi. Verdikleri losyon bu hocam. Sizcebişe yarar mı hintell hocam?
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Erdem0027

• Yeni üye
  • *
Bende orda ekim yaptırdım. Açıklığım az olduğu için riske girdim açıkçası. Amatör oldukları kesin. İnşallah istediğiniz gibi sonuç alırsınız.
  • Ekim Tarihi: 16 haziran 2021
  • Ekim Merkezi ismi Gaziantep saç ekim merkezi. Defa life hastanesi
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 26

reber

• Yeni üye
  • *
Ne zaman ekim yaptınız Erdem hocam. Ne sonuç aldınız?
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

reber

• Yeni üye
  • *
Hintell hocam birde yıkama yapmayın dediniz ama dün ilk yıkamada hızlıca anlattılar ve evde bende bir kere yıkadım. Yıkama yapmam zararlımı bu nekroz alanına
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Erdem0027

• Yeni üye
  • *
Hocam profilime girip bakabilirsin. 20 gün oldu yaptıralım. Şök dökülme dönemindeyim.
  • Ekim Tarihi: 16 haziran 2021
  • Ekim Merkezi ismi Gaziantep saç ekim merkezi. Defa life hastanesi
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 26

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
Hocam bu nekroz alanındaki çöküklük kalıcı mı 6 ay sonra aynı yere ekim yapılabilirmi?Yapılırsa ekim tutarmı?

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
Hocam malesef nekroz yapmışlar geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım 2 ay önce.Kalitesiz merdiven altı ekim merkezlerinde çok oluyor bu komplikasyon ve çok büyük bir ihtimalle bir mucize olmaz ise o bölgede saç çıkmayacak ve deri çökük kalacak orda.Fito krem ve antibiotik kullanın ve en az 10 seans hiperbarik oksijen tedavisi almalısınız.Sabırlı olmanızı öneririm çünkü kabuğun iyileşmesi 1,5 ayı buluyor hemen hemen..Ve elinizle kabuğu düşürmeye kalkmayın süreci uzatırsınız sadece.

reber

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim Kemal hocam. Sizede geçmiş olsun. Aradım doktorları kanamanın olduğu yerde tırnak açıklık kadar boşluk kalacak dendi bana pek inandırıcı gelmedi tabi. Ama 5-6 ay sonra 40 dakikalık bir Operasyonla oraya bir Ekim yaparız dediler. Israrla söylememe rağmen başka bir ilaç ve tedavi önermediler. Sadece verdikleri  HC hair charm losyonu kullanmamı istediler
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Kemalbilgiç

• Yeni üye
  • *
Hocam malesef hep aynı hikaye..6 ay sonra oraya tekrar 100-150 gref ekeriz bizim için 1 saatlik iş..Sakın aynı yere gitme iyice araştır ve paraya kıy gerekirse düzgün bir yere yaptır başka bir şansın olmayabilir çünkü

Son kel

• Sr. Member
Geçmiş olsun kardeşim nekroz olması iyi olmamış umarım kısa sürede toparlar.

reber

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim hocalarım.
Kemal hocam sizin süreçte durum nasıl şuan paylaşımlarınızı nasıl bakılır çözemedim. Birde hastane bu ekstra Ekim için para aldılar mı sizden.
  • Ekim Merkezi ismi .
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram