Gönderen Konu: YAŞ 22 BOZULAN PSİKOLOJİ SAÇ EKİM YERİ ÖNERİSİ?  (Okunma sayısı 2590 defa)

Brabber987

• Full Member
Ynt: YAŞ 22 BOZULAN PSİKOLOJİ SAÇ EKİM YERİ ÖNERİSİ?
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2021, 10:50:55 »
Alın açıklığından rahatsızın galiba 1sene tedavini devam et saçlar güçlensin sonra fazla grefe girmeden ufak çaplı bi ekim olabilir
Şu saclarim yeter hocam suan önler arkada az toplansa ektirmeden yola devam ederim ama agresf bir dokulmem oldugu icin gitmesinden korkuyorum

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #17 : 13 Ağustos 2021, 22:07:16 »
 Dostum çok incelmiş gitse şaşırma

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2021, 22:09:13 »
Dostum çok incelmiş gitse şaşırma
hocam 24 24 kadar korusam bunlari sonra ekimle guzel bi sey cikar mi sizce ortaya

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2021, 22:12:52 »
 Bu saçı korursan çıkar ama saçın çok ince bi tedaviye başla git doktorla konuş agrasif bi dökülme lisede benim arkadaşım 1.dönem böyleydi ikinci dönem komple kel geldi müdürle ikisi keldi okulda tek belki bu saç seni 35 kadar böyle götürür belki 4ay sonra baya bi açılır bilemeyiz ama koruman lazım özgüvenini çok düşürüyor biliyorum

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2021, 22:57:40 »
Saçı korumak önemli ama Kuşu korumak da önemli.. Doktora danış bence finasterid  kullanımını...

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #21 : 14 Ağustos 2021, 12:55:32 »
Saçı korumak önemli ama Kuşu korumak da önemli.. Doktora danış bence finasterid  kullanımını...

Bu saçı korursan çıkar ama saçın çok ince bi tedaviye başla git doktorla konuş agrasif bi dökülme lisede benim arkadaşım 1.dönem böyleydi ikinci dönem komple kel geldi müdürle ikisi keldi okulda tek belki bu saç seni 35 kadar böyle götürür belki 4ay sonra baya bi açılır bilemeyiz ama koruman lazım özgüvenini çok düşürüyor biliyorum
hocam gittiğim ürologlar tavsiye etmedi açıksası çekiniyorum ama son çarede o minox xpecia beni zaman zaman mutlu ediyor başka ne yapsam bilmiyorum yaş 22 üniye gidicem tepem kel zor günler beni bekliyor

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Ağustos 2021, 13:15:20 »
Bence çok kötü değil saçın minox kullan xpecia kullan...minox devamlı kullan ama
Ekim için bu saça erken diye düşünüyoum
..tepen kel değil kardeşim
İncelmiş  sadece çıplak değil ...
Ekim olursa o zayıf saçlar gider
Minox xpecia yeterli olur diye düşünüyorum
30 yaşından önce saç ekimi riskli...30 yaşına kadar korumaya calis...koruyamazsan da dökülme tipin bir sekillensin ne gitti ne kaldı gözlemle..ama başı bos bırakma bu kafayı ...birşeyler kullan ...istersen finasterid de kullan riskini göze aliyorsan...

Brabber987

• Full Member
« Yanıtla #23 : 15 Ağustos 2021, 12:22:02 »
Bence çok kötü değil saçın minox kullan xpecia kullan...minox devamlı kullan ama
Ekim için bu saça erken diye düşünüyoum
..tepen kel değil kardeşim
İncelmiş  sadece çıplak değil ...
Ekim olursa o zayıf saçlar gider
Minox xpecia yeterli olur diye düşünüyorum
30 yaşından önce saç ekimi riskli...30 yaşına kadar korumaya calis...koruyamazsan da dökülme tipin bir sekillensin ne gitti ne kaldı gözlemle..ama başı bos bırakma bu kafayı ...birşeyler kullan ...istersen finasterid de kullan riskini göze aliyorsan...
Tedaviye baslayacagim hocam bu prp filan yaptirmaya gerek var mi yarari olur mu

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Ağustos 2021, 18:23:47 »
Prp konusunda bilgim yok...ancak minoxil ve xpecia tedavin bence doğru...ama doktor değilim...saçlar kötü değil ...ama tedaviyi bırakma...

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #25 : 24 Ağustos 2021, 00:45:52 »
 Finası ben kullanıyorum aynı yaştayız ve ben bi zararını görmedim ilerde ne çıkar bilemeyiz ama ben bu riski karşıma aldım daha doğrusu umrumda değil halen libidom tavan görüştüm insanla da bu konuda  sıkıntınyaşamadım yaşasam bırakırdım

cafer123

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2021, 21:15:58 »
kardeşim ne yaptın güncel tedavin nedir.. saçlarımız aynı gibi
  • Ekim Tarihi: 01.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi kkl
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi xpecia

Facebook Twitter Instagram