Öncelikle herkese merhaba ,
Ben nedendir bilmiyorum , ne zaman bel bölgem ciddi anlamda yağlanmaya başladığında bende saç dökülme ciddi oranda artıyordu , zayıflamaya geçtiğimde dökülme oranımda azalıyordu , dengesiz beslenme ve vücutta ki fazla östrojen saç dökülmeyi arttırdığını düşünüyorum , çünkü kilo aldığım belimin yağlı olduğu zamanlar ciddi anlamda cinsel dürtüm çok azalıyordu yani testosteron fazlalılığının saç döktüğü pek aklıma yatmıyor , ben vücutta ki yağlanmanın da genetik olduğu kanaatindeyim , günlük öğün ve miktar olarak az yememe rağmen ergenlikten sonra bel bölgesi yağlanma problemleriyle baş başa kaldım , aynı şekilde kardeşim benim 2 , 3 katım yemek yer ve en ufak vücutta bir yağlanma sorunu yok ve saç dökülme problemi de yok şükür ki , bunun sonu bir yere varmıyor ama spor yapmanın saçlara olumlu fayda sağladığını gördüm , çünkü spor yapmadan yapılan diyetten zarar görenlerdenim , spor yapınca saçlarımda olumlu etki gören bir insanım , bence spor, vücutta ki değerleri dengeliyor ve özellikle yeşil çay , benim bildiğim , gördüğüm ,yaşadığım şeyler bunlar. Belki aynı sorunu yaşayan insanlar vardır diye buraya yazıyorum.