ismi yok ben yaptım ,bir aydır her şakağıma bir damla sürdüm 26 yıl önce dökülen bütün sacları geri getirdi. böylece benim saç sorunum bitmiştir. sadece onların tam büyüyüp saç olmasını bekliyorum 6 ay sonra resimleri paylaşırım. hiç yan etki görmedim bunun sebebi sadece küçük bir alana uyguladığım için olabilir. şakaklar boş olan kullanabilir ,ancak tüm kafa için riskli
içeriği bu:(Cyproterone acetate,msm ,caffein,minoxidil,setipiprant,salistic acid,Spironolactone,melatonine)
Mem hocam merhaba,
Şu an finas +minox tedavisindeyim. Finas 2 ay oldu, 6 ayı doldurduktan sonra muhtemelen bırakma sürecine geçecek gibiyim. Bir miktar yanetki görüyorum ve kötüleşmesinden korkuyorum. Minoxun yanında 2-3 aydır miracle losyon da kullanıyorum. Sizin önerdiğiniz losyonu dememek istiyorum. Bu konuda birkaç sorum olacak size.
Msm, metil sülfonil metan isimli madde midir? Bunu nereden temin edebiliriz? Losyona ne kadar eklemeliyiz?
Cypreterone asetat, diane35 değil mi?
Spiro ise aldactone100 mg bunları zaten miracle losyonda kullanıyorum.
Melatonin i nasıl kullanmalıyız? Saın aldığımız bi melatonin desteğindeki tabletleri losyonda eritmek yeterli olur mu?
Setitipirant ı ise 13-14 ay boyunca kullandım fakat veriminden memnun delim açıkcası. Kullandığım dönemde bi yıpın etkenle birlikte kullandım. Saçım geriye gitmedi, ileriye de gitmedi. Setinin bende çalışmadığını düşünüyorum.
Uzun yazdım kusuruma bakmayın. Şakaklarımda epeyce tüylenme var. Fakat ne kullandıysam bi türlü basamak atlatamadım. En son vertex ve buradakileri geliştirebilmek adına, finasa başladım. Uzun süreli bir tedavi olmadığının farkındayım. Sizin bu losyonu da bi denemek isityorum açıkcaıs. Tarifi biraz daha açabilirseniz çok mutlu olurum.
Saygılarımla
Ekleme: 1 haftadır, (ereksiyondaki azalmayı tolere edebileceğini düşünerek) günlük 5 gr l-citrulline, ve 50mg çinko desteği kullanıyorum. Finasın yanetkisini savuşturmak adına. Bunu da dipnot olarak eklemek istdim.