Teşekkür ederim.
Evden geçicem kardeşim. Havlu kullanmayı düşünüyorum bende. Kaç gün sonra normal yastıkta yatabildin?
Kabukları dökene kadar sırt üstü dostum. Ancak ondan sonra. Hayatım boyunca hiç yatamazdım sırtüstü. Sağa sola dönmem lazımdı illa ki. Ama insan alışıyor.
Bir iki tavsiyem daha olacak sana.
Gece sağına soluna seni engelleyecek yastık fln koyabilirsin Veya bir tarafında sandalyenin sırtı olacak şekilde, kanepeyi açmadan kanepede de yatılabilir. Sağa sola dönmeyi engelleyecek şekilde bi düzen tutturursan güzel olur. Tabi esas keitik nokta kafanın üst kısmı ile temas edebilecek en yakın yer arasında biraz mesafe olmasına dikkat et. Yatak başlığı, kanepenin kolçağı gibi.
Bir de kollaını bir yere sabitle veya hareket etmesini kısıtlayacak birşey bulmaya çalış. Ki gece kazara kaşımayasın. Ben eşofmanımın şortumun belindeki ipi, uzun kollu gömleğimin kol deliklerinden geçirip bağlıyordum. Kollar öyle kafaya yzatacak kadar hareket edemiyordu. Bu da bence ilk günler için önemli.
Ama stres yapılacak birşey yok, ekimi atlattıktan sonra gerisi geliyor. Yalnız yaşıyorsan ilk günler yanında birisi olsa güzel olur.
İlk günler bol bol su iç. 3-4 litre fln olsun. Mümkün mertebe yatatak geçir.
Şimdiden geçmiş olsun