Gönderen Konu: Dutasteried saç dökülmesi  (Okunma sayısı 1672 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Dutasteried saç dökülmesi
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2021, 15:07:18 »
Şuan halihazırda dutas kullanıyorum kullanmayıda bırakmayı düşünmüyorum fakat 7 ay oldu yaklaşık çok güzel etki aldım ama son bir haftadır yoğun bir dökülmem var kalite ve hacim kaybida çabası bunun sebebi ne olabilir acaba

hocam mevsim geçişi telogen effluvium her şey olabilir geçici bir dökülmedir muhtemelen. konuştuğum herkesin bu aralar daha çok dökülüyor

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2021, 16:29:27 »
hocam mevsim geçişi telogen effluvium her şey olabilir geçici bir dökülmedir muhtemelen. konuştuğum herkesin bu aralar daha çok dökülüyor
İns hocam teşekür ederim ayrıca minox hiç kullanmadım çeşitli losyonlar kullandım fakat foto atmıştım sakaklar ve ön kısım için minox kullanmayı düşünüyorum içerisine bir kaç etken ekleyerek bu konuda ne düşünüyorsunuz
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2021, 16:35:28 »
İns hocam teşekür ederim ayrıca minox hiç kullanmadım çeşitli losyonlar kullandım fakat foto atmıştım sakaklar ve ön kısım için minox kullanmayı düşünüyorum içerisine bir kaç etken ekleyerek bu konuda ne düşünüyorsunuz

eğer dut kullanırken memnunsanız minoxa gerek yok

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 07 Temmuz 2021, 12:01:50 »
Yahu oralminox burada saç profu gibi geziyorsun saçın yanmasinin dutla ne alakası var ya 2 ay günde 1 adet dutas attım halen cayır cayır yanıyordu saç toledo sana tavsiyem omega 3 oranı yüksek balık yağı dene yanmayı azaltıyor derma stamp igneleme.. yanma olayı yürüdüğün zaman kesiliyor sabit oturunca geri başlıyor.. Bir önerim daha eğer saçın dibi yanıyorsa soğuk suyu yanan bölgeye yedir bambu tahta taraklar var masaj için kafa derini çiz saçını yılmadan.. Ha çiz derken bambu acıtmıyor.. Bende yanma başladığı anda anında baskılıyorum sabit bir yerde oturmamaya dikkat ediyorum saç tipin benimle aynı yaşadığımız hissiyatlarda aynı
AI GEM

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Temmuz 2021, 12:13:12 »
Yahu oralminox burada saç profu gibi geziyorsun saçın yanmasinin dutla ne alakası var ya 2 ay günde 1 adet dutas attım halen cayır cayır yanıyordu saç toledo sana tavsiyem omega 3 oranı yüksek balık yağı dene yanmayı azaltıyor derma stamp igneleme.. yanma olayı yürüdüğün zaman kesiliyor sabit oturunca geri başlıyor.. Bir önerim daha eğer saçın dibi yanıyorsa soğuk suyu yanan bölgeye yedir bambu tahta taraklar var masaj için kafa derini çiz saçını yılmadan.. Ha çiz derken bambu acıtmıyor.. Bende yanma başladığı anda anında baskılıyorum sabit bir yerde oturmamaya dikkat ediyorum saç tipin benimle aynı yaşadığımız hissiyatlarda aynı

yanmayla ilgili bir şey dememişim ki

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 07 Temmuz 2021, 12:17:52 »
Dutu bırakman acıyı tetikleyen birşey olmuştur yazmışsın kafanın üst bolgesinde dökülen kısımlarda acı ve yanma oluyor ondan bahsediyor.. Bence birçok kişi farkında değil ama o yanma saç dökülmesinde ki püf nokta doktorlar bile detaylı açıklama yapmamış şahsen 2 sene o yanmayı yok ettim saç cikisi yok ama olan saçlar güçlendi hacım kazandı yüksek ışıkta saç dibi gozumedi tedavilerimi aksatınca saç üzerine cayır cayır yanıyor saçlar çok önemli birşey ama.bir tane makale icerik yok bu sitede dahil
AI GEM

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2021, 12:21:16 »
Eyvallah hocam teşekür ederim bu ara zaten saçımı ılık su ile yıkamaya özen gösteriyorum ayrıca dökülme de mevsimsel veya bir geçiş dönemi gibi birseyden kaynaklı olabilir galiba diye düşünüyorum dutas 7 aydır hrrgun bir defa almak suretiyle kullanıyorum yan etki vs bir durum olmadı doktora da gittim herşey normal dutasn etkisinden de memnunum sadece yeterli gelmedi bana ön ve sakaklar iicin ya minox kullanmayı düşünüyorum ya da masijtral kür bakalım daha önce ru ve seti kullandım ama tedarik konusunda çok sıkıntı yaşadım onun için uğraşmadım onunla

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2021, 12:23:12 »
Dutu bırakman acıyı tetikleyen birşey olmuştur yazmışsın kafanın üst bolgesinde dökülen kısımlarda acı ve yanma oluyor ondan bahsediyor.. Bence birçok kişi farkında değil ama o yanma saç dökülmesinde ki püf nokta doktorlar bile detaylı açıklama yapmamış şahsen 2 sene o yanmayı yok ettim saç cikisi yok ama olan saçlar güçlendi hacım kazandı yüksek ışıkta saç dibi gozumedi tedavilerimi aksatınca saç üzerine cayır cayır yanıyor saçlar çok önemli birşey ama.bir tane makale icerik yok bu sitede dahil
Aynı durum bende de mevcut dutas kullanıyorum devamlı saçlarım çok iyiydi fakat son bhr hafta da bir sönme durumu oldu ve aşırı derecede dökülme oldu şuan saç diplerim görünüyor tedavi sürecinde hiç böyle birşeyle karşılaşmamstm

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 07 Temmuz 2021, 14:32:17 »
Saçtaki yanma beslenme ve bazı faktörlere bağlı olan yangıdır
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 07 Temmuz 2021, 16:57:16 »
Öyle olsa genelinde yanar ki hergun omega 3 demir vitamini çinko b12 b6 karışık + magnezyum alıyorum yeme içme de düzgün bunlara ek olarak hareket etme derma stamp günlük avodart soğuk su ile yanan bölgeye bambu tarakla çizmek bu işlemlerle yanmayı düşürüyorum saçım dokulmuyor eğer yapmazsam tekrarlıyor.. Bu arada bu işlemler saç çıkartmıyor olanı güçlendiriyor saçlar hacım kazanıyor yüksek ışıkta bile seyrek durmuyor kendi adıma
AI GEM

toledo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2021, 11:34:23 »
Bir kaç gündür saç diplerim de ki yanma durumu geçti arkadaşlar galiba bir kaç sebebten yanma vs olmuştu bir kaç gündür rastlamadım ayrıca 7 aydır dutas kullaniyorum hergun yan etki vs hicbirseye rastlamadım önümüzdeki günler de bazı testler yaptircam tahlillerde de sıkıntı çıkmazsa devam edecem uzun süreli ve dutasın yanına da saç çıkışı için ön ve sakak kısımlarına minox ekleyeceğim ara ara foto paylaşımını bu post altında yapacagm

Facebook Twitter Instagram