Gönderen Konu: Finasterid Topikal Kullanmalı mıyım? Yardımınıza ihtiyacım var  (Okunma sayısı 2997 defa)

Elenorr

• Yeni üye
  • *
+1

Minoxik hele ki ilk dwfa kullanacaksanız, o seyrelmeyi kapatır. Fakat döngü olayı olabilir zamanla. Bence daha ileriye saklayın bu silahı. Eğer açılmanız hızlanır çoğalırsa o zaman kullanırsıız.

Bence de arkadaşın dediği gibi topikal finasteridi deneyin. Ama 6-8 ay düzenli kullanmalısınız. Gün aşırı oral kullanım da olabilir belki ama önce topikal denemenizi tavsiye ederim.

abi teşekkürler ben de böyle yapmayı planlamıştım iyice pekişti şu an. Minox'u birazcık daha 30 yaşa doğru saklıyorum.  O zaman haftaya fin'e başlayayım gelişmeleri aktararım buraya

DmitriAhmedov

• Sr. Member
abi teşekkürler ben de böyle yapmayı planlamıştım iyice pekişti şu an. Minox'u birazcık daha 30 yaşa doğru saklıyorum.  O zaman haftaya fin'e başlayayım gelişmeleri aktararım buraya
Ağa topical Fin nasıl yapılıyor kim satıyor nerde satılıyor
  • Yaşınız 25

siyabentqxqx

• Sr. Member
topikal finasterid diye birşey yoktur olmayan urun icin sormana gerek yok

Lauri

• Hero Member
İstanbulda Fulya eczanesi (Şişli Serkan Aygın ekim merkezi karşısında) şeklinde  ve Konya Pekcan Eczanesi. (Ecz. Ahmet Nezihi Pekcan)  hatta Ahmet bey’in eczacininsesi gibi bir sitede, finasterid, minoxil majistral kür hazırlanması şeklinde bir yazısı mevcut. Orada tarifi yazıyor. Kısa bir google aramasıyla ulaşabilirsiniz.

Tabi o tarifler eczacılar için, bizim evde hazırlamamız aynı kaliteye ulaşır mı bilemem. Forumda ismi geçen birkaç eczane daha vardı, onları da arayıp bulablitsiniz.

Eğer maddi olarak yormayacaksa, öncelikle eczaneden temin etmenizi tavsiye ederim, yoksa kendiniz yapmayı deneyin.

ahmetbird

• Full Member
Şu gördüğünüz karışımı Amerika'da bir tane firma yapıyor. Oranlar zaten belli bende bir tanış eczaneme sordum yapabileceğini söyledi 1 2 güne fiyatını söyler bana çok uçuk kaçık bir fiyat çıkmazsa bundan kullanıcam son çare 
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

bohemian

• Hero Member
Şu gördüğünüz karışımı Amerika'da bir tane firma yapıyor. Oranlar zaten belli bende bir tanış eczaneme sordum yapabileceğini söyledi 1 2 güne fiyatını söyler bana çok uçuk kaçık bir fiyat çıkmazsa bundan kullanıcam son çare

Hocam yuzde 15 minoxil cok degil mi? Bir de minox ile kafein ayni anda kullanmayın deniyor ters etki ettikleri icin
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

DmitriAhmedov

• Sr. Member
Millet youtubta çatır çatır kullanıyor nasıl yok
  • Yaşınız 25

Elenorr

• Yeni üye
  • *

arkadaşın dediği gibi bazı eczaneler hazırlıyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olalım :)
  • Ekim Tarihi: --
  • Ekim Merkezi ismi --
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi --

ahmetbird

• Full Member
Hocam yuzde 15 minoxil cok degil mi? Bir de minox ile kafein ayni anda kullanmayın deniyor ters etki ettikleri icin

hocam belki çok olabilir ama şöyle bir yazı okumuştum öncedende paylaşmıştım
'Minoxidil sadece standart sıvı bazda %5 konsantrasyonda çözünür. %15 konsantrasyonuna ulaşmak için bir krem ​​veya losyon bazı kullanılmalı ve minoksidil partikülleri mikronize edilmelidir.

belli ki 15 e çıkmak zorlaştıran bir durum ekstra maliyet ve zaman alabilir ama denenmeli oral fin dut kullanacağıma bunu denerim

Sawpoo Şampuan

bohemian

• Hero Member
hocam belki çok olabilir ama şöyle bir yazı okumuştum öncedende paylaşmıştım
'Minoxidil sadece standart sıvı bazda %5 konsantrasyonda çözünür. %15 konsantrasyonuna ulaşmak için bir krem ​​veya losyon bazı kullanılmalı ve minoksidil partikülleri mikronize edilmelidir.

belli ki 15 e çıkmak zorlaştıran bir durum ekstra maliyet ve zaman alabilir ama denenmeli oral fin dut kullanacağıma bunu denerim

Aslinda redditte bu urunu kullanan cok kisi var onlar yan etki cok almis mi inceleyebilirsin. Eczaneyle konuştuğun zaman burayi da bilgilendirebilir misin?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

ahmetbird

• Full Member
Bilgilendirme yapıcam fiyatını falan

Sawpoo Şampuan

Elenorr

• Yeni üye
  • *
+1

Minoxik hele ki ilk dwfa kullanacaksanız, o seyrelmeyi kapatır. Fakat döngü olayı olabilir zamanla. Bence daha ileriye saklayın bu silahı. Eğer açılmanız hızlanır çoğalırsa o zaman kullanırsıız.

Bence de arkadaşın dediği gibi topikal finasteridi deneyin. Ama 6-8 ay düzenli kullanmalısınız. Gün aşırı oral kullanım da olabilir belki ama önce topikal denemenizi tavsiye ederim.

Ben merak ettiğim bir şey daha var. Fin döngü yaratıyor mu? Bir de bıraktığım zaman tekrar dökülme devam eder mi? Cevaplarsan çok sevinirim hocam
  • Ekim Merkezi ismi --
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi --

bohemian

• Hero Member
Bilgilendirme yapıcam fiyatını falan

bilgi alabildin mi?
  • Yaşınız 21

Lauri

• Hero Member
Ben merak ettiğim bir şey daha var. Fin döngü yaratıyor mu? Bir de bıraktığım zaman tekrar dökülme devam eder mi? Cevaplarsan çok sevinirim hocam

Minoxil gibi belirgin döngü olmaz pek. Mevsimsel dalgalanmalar yaşamak normal tabi o ayrı.

Hangi ürünü kullanırsan kullan, bıraktıktan bir süre sonra saçlar tekrar gerilemeye başlar. Zaten tekrar dökülmüyor olsaydı, insanlar ilk saçlaı dökülmeye başladığında bu ilaçları kullanır duruumu toparlar devam ederdi. Etrafta da kel insan görmezdin , maalesef durum öyle değil. :)

Elenorr

• Yeni üye
  • *
Minoxil gibi belirgin döngü olmaz pek. Mevsimsel dalgalanmalar yaşamak normal tabi o ayrı.

Hangi ürünü kullanırsan kullan, bıraktıktan bir süre sonra saçlar tekrar gerilemeye başlar. Zaten tekrar dökülmüyor olsaydı, insanlar ilk saçlaı dökülmeye başladığında bu ilaçları kullanır duruumu toparlar devam ederdi. Etrafta da kel insan görmezdin , maalesef durum öyle değil. :)

Peki belli bir yaşa kadar kullansak? mesela 30'dan sonra vücuttaki testosteron oranı azalıyor böylece saç dökülmesi de azalıyor diye biliyorum. Benin yaşım şu an 26. Saç yoğunluğum iyi fakat bir yandan da belli ölçüde dökülmelerim var, karar veremedim bir türlü.
  • Ekim Merkezi ismi --
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi --

Facebook Twitter Instagram