Gönderen Konu: Majistral Kür ile iyi bir sonuç alabilir miyim?  (Okunma sayısı 12152 defa)

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
Ynt: Majistral Kür ile iyi bir sonuç alabilir miyim?
« Yanıtla #31 : 19 Ağustos 2021, 16:00:33 »
şampuan olarak ne kullanıyorsun dostum.. önerdiği var miydi hocanın
Anna Susanna önermişti fakat fiyatı yüksek geldiği için prozinc plus kullanıyorum ben.
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Majistral Kür

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 19 Ağustos 2021, 17:41:56 »
hocam içindekiler ve konum bilgisi hakkında detay verebilir misiniz ?
%7 lik minoxidil toz finasteriz hyaluronik asit vardı ankara da balık eczanesi

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 22 Ağustos 2021, 17:45:20 »
kanka yanlış anlama ama sana dolaylı yolda minoxil itelemis tek farki %7 eklemis aldigin opumlu sonuclar sadece minoxun marifeti onlarda birakinca gidicek nekadar kullanmani onerdi eksik okumus olabilir 30 a kadar erteleriz demistie 30 kadar kullanacaisin

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 22 Ağustos 2021, 17:49:12 »
%7 lik minoxidil toz finasteriz hyaluronik asit vardı ankara da balık eczanesi
Teşekkür ederim kardeşim
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 22 Ağustos 2021, 21:13:45 »
kanka yanlış anlama ama sana dolaylı yolda minoxil itelemis tek farki %7 eklemis aldigin opumlu sonuclar sadece minoxun marifeti onlarda birakinca gidicek nekadar kullanmani onerdi eksik okumus olabilir 30 a kadar erteleriz demistie 30 kadar kullanacaisin
Tedavimde aktif olarak kendi hazırladığım kürü kullanıyorum
İteleme mevzusuna gelirsek de piyasadaki %5lik minoxidillerden daha zengin içerikli ve ucuz ayrıca saç dökülmesi zaten minoxidil ya da başka bir şeyle durmaz yaşın ilerlemesini beklersiniz ekim yaptırırsıniz bunun olayı bu

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 22 Ağustos 2021, 22:36:42 »
İteleme mevzusuna gelirsek de piyasadaki %5lik minoxidillerden daha zengin içerikli ve ucuz ayrıca saç dökülmesi zaten minoxidil ya da başka bir şeyle durmaz yaşın ilerlemesini beklersiniz ekim yaptırırsıniz bunun olayı bu
Yaşın ilwrlemesini ne kadar bekkeyecenki sac dedigin gençken lazım dökülme ömür boyu devam ediyor dikkat ettiysen bir yerden sonra kadınların bile seyrelmeye başlıyor bu arada kendi kullandigin kür nedir gelismeler ne durumda hamit hocaninkiyle kombine mi kullaniyorsun

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 22 Ağustos 2021, 22:51:44 »
Balık eczanesinden temin ettiğini mi kullanıyorsun kendin mi yapıyorsun? Fiyat maliyet nedir acaba
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 23 Ağustos 2021, 01:35:13 »
Yaşın ilwrlemesini ne kadar bekkeyecenki sac dedigin gençken lazım dökülme ömür boyu devam ediyor dikkat ettiysen bir yerden sonra kadınların bile seyrelmeye başlıyor bu arada kendi kullandigin kür nedir gelismeler ne durumda hamit hocaninkiyle kombine mi kullaniyorsun
Hamit hocanın kürünü kullanmıyorum kullandığım kürün konusuna yazdınız orda cevap verdim size

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 01 Eylül 2021, 16:36:24 »
Bunu ben de akıl edip sordum  ;) Kullanmayı bıraktığında hâlâ pozitif yararını görebildiğimiz bir ilaç olmadığını söyledi. Görüştüğüm ekim merkezlerinden sonra kürü kullanmak benim kararımdı. Hoca 9 sonrası için kendi öngörüsünü söyledi. 5 ay sonra yine kararı ben vereceğim. Ekim, küre devam ya da kademeli bırakma şuan için görünen seçenekler. Böyle bir tedavi seçeneği sunmaları bence -itelemek- değil.  :)
  • Yaşınız 24

cafer123

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 01 Eylül 2021, 22:44:33 »
süreç nasıl gidiyor hocam
  • Ekim Tarihi: 01.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi kkl
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi xpecia

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 04 Eylül 2021, 18:39:06 »
süreç nasıl gidiyor hocam
İkinci sayfadaki fotoğraflar güncel sayılır. 3 aya göre çok iyi  :) yaz tatili dönüşü öğretmen arkadaşlar saç mı ektirdin diye soruyorlar
  • Yaşınız 24

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 31 Ekim 2021, 20:57:40 »
Yeniden merhaba, 25 Mayısta başladığım tedaviyi aksatmadan ilerletiyorum. Hamid hoca kan tahlilleri istedi ardından D vitamini reçete etti şuan küre ek olarak vitamin takviyesi alıyorum. İlk sayfalardaki fotoğraflarıma göre güzel değişimler olduğunu görebiliyorum. Sadece biraz yavaş ilerliyor gibi, belki sabırsızlıktandır. Ama en nihayetinde 3 numara saça çok alıştım çok konforlu  :P yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Yaşınız 24

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 31 Ekim 2021, 20:59:23 »
Bunlar da arkaları ve yanları kısalttıktan sonraki fotoğraflarım
  • Yaşınız 24

Kelliğin kıyısında

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 31 Ekim 2021, 21:03:59 »
Bu arada belirtmeyi unuttum tüm fotoğrafları ışık altında çektim, zaten yer yer parlıyor kafa :D güneş altında da tahmin edeceğiniz gibi böyle.. İşte ne bileyim yağmurlu bulutları havalar daha güzel hissettiriyor :)
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram