Arkadaşlar Merhaba.
Yaş 24. Uzun yıllardır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Son iki yılda stres ile birlikte atağa kalktı. Geçtiğimiz mayıs ayında ekim düşüncesi ile İstanbul'a gittim. Akl, Medeks ve DrHakanclinic ile görüştüm. Çok benzer yanıtlar aldım. Akl 6 ay finasterid+minox+xpecia kullanmamı, medeks 6 ay finasterid kullanmamı ya da kelliğin son halini almasını beklememi, Hakan Bozkurt ise ekim öncesi ve sonrasında finasterid kullanıp kullanmamanın benim tercihim olduğunu ama 6 ayın çok uzun olacağını, finasteridin 40. günden sonra etkisinin azalacağını söyledi. Velhasıl biraz buruk bir şekilde karar verme süreci başladı.
Ciddi yan etkilerinden dolayı tam vazgeçmek üzere iken Dr.Hamid Aydın'ın videosuna denk geldim. Görüşmeye gittiğimde o da ekimin güzel sonuç vermeyeceğini söyledi. Özel bir kür içerisinde dudasterid,minoxil ve 5 hammaddeden (reçete fotoğrafını paylaşacağım) bir karışım hazırladı. 9 Aylık bir tedavi sonunda saç ekimini 30 yaşına kadar erteleyebileceğimiz bir sonuç alabiliriz dedi. Topikal olarak kullanacağım için yan etki yaşama ihtimalim baya düşecek diye sevindim ve sabah akşam 1 tablet Xpecia eşliğinde başladım kullanmaya. Hatta içim rahat etsin diye ürologa muayeneye gittim o da -kafana sürerek kullanırsan- yan etki yaşamazsın dedi.
İlaç öncesi çeşitli zamanlarda çektiğim fotoğrafları, 35.gün fotoğraflarını ve reçete resmini yükleyeceğim. Farklı uzunluklarda çekilmiş fotoğraflar olacak. Bu arada geçen ay 1 seans mezoterapi yaptırdım. Bu ay da prp yaptırmayı düşünüyorum. Sizlerin bu tedavi hakkındaki görüş ve önerilerinizi alabilir miyim?