Gönderen Konu: Doc dr serdar görkem 3000 greft manuel fue  (Okunma sayısı 29583 defa)

bozkurt

• Hero Member
Ynt: Doc dr serdar görkem 3000 greft manuel fue
« Yanıtla #106 : 12 Mart 2018, 14:40:17 »
Bu ekim güzel. Yalnızca bir seans tepeye sıklaştırma yapılması gerek. Serdar Hocanın ektikleri çıkıyor. Manuel alım yapması artısı. Geniş ve açık alanlarda çok iyi sonuçları var. Sorun olarak söyleyecek olursak tek seansta sık bir ekim yapmıyor, diğer taraftan da hemşireleri sıralı ekiyor. Standardın altında bir ekimci değil.

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 12 Mart 2018, 15:44:26 »
Sıklaştırma Ekimi için Ankara da Dr önerileri kimlerdir ? Dr olması ve manuel alım şartıyla tabi .

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 21 Mart 2018, 13:52:03 »
Son foto son paylaşım . Bu yorumdan sonra paylaşım olayını bırakıyorum . Allah bu forum sitesini kuran dan yönetenden üyelerimden razı olsun . Saç Ekim işi süreç ve sabır istiyor . Psikolojik olarak insanı etkiliyor bu durumda bilgi paylaşımı vs konularında bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum . Şunu öğrendim saç Ekimi için tamamen dökülmesini beklemek yanlış . Çünkü saç Ekimi ile kafa üzerinde yeni damarlar oluştuğu için saçı besliyormuş.bu benim tecrübem . Şuan saçlarımda dökülme devam ediyor ama normal olarak karşılıyorum . Bakalım ne kadar giderse bu arada yaşım 25 ömrüm olursa dökülürse yine ektiririm Manuel fue yöntemi bence en iyisi. Tüm herkesin parası emeği boşa gitmez insallah ama beklenti konusunda çok beklentiye girmemek gerekiyor . Benim wertex bence olmadı ama yapacak bişey yok sorun değil . Sıklaştırma belki ilerde düşünürüm . Herkes allah a emanet olsun ....

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 21 Mart 2018, 15:26:49 »
Teşekkürler paylaşımın için. Ön bölgen gayet güzel olmuş. Verteksi o kadar kafaya takma, olmadı bir daha istediğin bir yerde yaptırırsın. Yaptırmasan da vertekste ilerleyen yaşlarda doğal olarak dökülme oluyor ama ektirdin diye sırıtmıyor. Televizyondaki Murat Bardakçı gibi birçok ünlüden görebilirsin ya da gündelik insanlardan...

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 22 Mart 2018, 00:29:07 »
Serdar görkem sitede çok abartıldı ortalamanın altı bir ekimci bence, ekimleri o kadarda iyi degil ve dogallık sorunu var bence.
Ortalamanin altı mı ortalamanın üstü koray keser doganay disinda bi ekimci soylermisiniz kimse zaten gorkem en iyi ekimci demiyor koraya kesere gidemeyen nereye gidecek ben doganay ve gorkemden baska bi secenek goremiyorum varsa oyle bir yer soyleyin

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 22 Mart 2018, 03:43:36 »
Verteks olmadı demişsin ama daha 8 ay olmuş :) 8 ayda verteksi kapanmış ekim pek yok. Paylaşım yapmayı bırakmazsın umarım.

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 31 Mart 2018, 23:08:30 »
Bnce başarılı olmuş alınan greft ödenen para oranına göre iyi olmuş
göre iu

Emice

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 03 Nisan 2018, 15:23:53 »
Serdar görkem sitede çok abartıldı ortalamanın altı bir ekimci bence, ekimleri o kadarda iyi degil ve dogallık sorunu var bence.

Kimi tavsiye edersin arkadasim bana?
Dr. Koray dönor icin dönor bölgem zayif.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 01 Kasım 2018, 15:37:35 »
sonuç çok güzel maşallah

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 08 Kasım 2018, 19:52:53 »
Gayet güzel olmuş bu ekim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 08 Kasım 2018, 23:31:37 »
Bir ara kendi fotolarıma bakıyorum sandım.. kafanızın şekli be dökülme tipiniz benimkine çok benZiyor.şok dökülme sonrası halinizde benim kine benziyor(tabi ki kellik durumunuz benimkinden daha iyi , yasınızda genç)
Ekiminiz gayet GÜzel telaşlanacak bir durum yok.. Emin'im sonucunuz iyi olacaktır.

Tahmin ettiğimden çok daha iyi.. güle güle tara kardesim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 15 Kasım 2018, 16:00:01 »
Son foto son paylaşım . Bu yorumdan sonra paylaşım olayını bırakıyorum . Allah bu forum sitesini kuran dan yönetenden üyelerimden razı olsun . Saç Ekim işi süreç ve sabır istiyor . Psikolojik olarak insanı etkiliyor bu durumda bilgi paylaşımı vs konularında bana çok yardımcı oldunuz. Herkese tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum . Şunu öğrendim saç Ekimi için tamamen dökülmesini beklemek yanlış . Çünkü saç Ekimi ile kafa üzerinde yeni damarlar oluştuğu için saçı besliyormuş.bu benim tecrübem . Şuan saçlarımda dökülme devam ediyor ama normal olarak karşılıyorum . Bakalım ne kadar giderse bu arada yaşım 25 ömrüm olursa dökülürse yine ektiririm Manuel fue yöntemi bence en iyisi. Tüm herkesin parası emeği boşa gitmez insallah ama beklenti konusunda çok beklentiye girmemek gerekiyor . Benim wertex bence olmadı ama yapacak bişey yok sorun değil . Sıklaştırma belki ilerde düşünürüm . Herkes allah a emanet olsun ....

rica ederiz kardeşim hayırlı uğurlu olsun saçlar çok güzel
Global Moderator

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 02 Ağustos 2021, 12:58:01 »
ARKADAŞLAR 05.07.2017 TARİHİNDE YAPTIRDIĞIM SAÇ EKİM İŞLEMİNDEN SONRA SAÇ KAYBI YAŞADIM VE TEKARAR ARANIZDAYIM. EYLÜL AYI İTİBARİYLE 2. SAÇ EKİMİ İŞLEMİMİ YAPTIRIP SÜRECİ SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM .

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 02 Ağustos 2021, 13:01:14 »
Güncel fotoğraflar

Facebook Twitter Instagram