Gönderen Konu: Doc dr serdar görkem 3000 greft manuel fue  (Okunma sayısı 29590 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi 3000 greft doc dr serdar görkem
« Yanıtla #16 : 18 Temmuz 2017, 11:01:17 »
sıkıntı yok gayet doğal ve mevcut saçınla kombine  olacak süreç sonunda

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Temmuz 2017, 11:26:51 »
Sağ ön de dökülme daha mi fazlaydı?Orası sola göre fazla ekim yapılmış gibi geldi. Greftleri yerleştirme işini genelde asistanlar yapıyor pek az doktor baştan sona kadar var.

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2017, 13:08:13 »
Sağ ve sol olarak dengesizlik var evet bende fark ediyorum ancak kabul dökme esnasında birçok saç teli de döküldü . Bunun normal olduğunu söyledi dr dün kontrol e gıttıgimde xpecia tablet verdi sabah akşam 8 ay boyunca .ıstar etmeme rağmen minoxil kabul etmedi prp istedim gerek yok dedi dr un paragöz olmadığını kesinleştirdim . Donör bölge çok kısa zamanda iyileşti işe gittim bugün birsürü kişi saç ekimi olduğunu fark etmedi . Zaten seyrekte olsa sacım vardı ve demekki doğal yapmış . Ama ben sonuç odaklıyım . 8 ay olur eski ve yeni fotomu Yan yana koyup farkı gördükten sonra dr başarılı yada başarısız derim . Şimdi erken ama bu süreçte bana göre önemli olan donör bölgenin iyileşmesi ve herhangi bir enfeksiyon olmaması . Bu konularda dr ve ekibi başarılı . İlgiye gelince aradığım zaman dr a ulaşabiliyorum muhattap var karşında buda bana göre olması gereken birşey çünkü para veriyorsun ve hizmet almak zorundasın .

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2017, 15:57:14 »
hayırlı olsun hocam,
ücret ne ödediniz acaba?

Mami46ek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2017, 16:23:01 »
Kardeşim hayırlı olsun bende orayı düşünüyorum fiyat ne ödedim

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2017, 18:52:04 »
Fiyat söylemeyim ancak pazarlık etmeden anlaşmayınız. Kesinlikle her yerde pazarlık olmalı.

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doc dr serdar görkem 3000 greft manuel fue
« Yanıtla #22 : 29 Temmuz 2017, 16:48:56 »
25. Gün şok dökülme başladı . Günde 2 kez xpecia tablet Vichy şampuan kullanıyorum. Kabuklar döküldükten sonra 12. Günden itibaren normal yaşantıma yıkamaya döndüm ağrı vs bişey kalmadı . Şok dökülme normal saç dökülmesi gibi şakaklarda daha fazla . Ekilen saçlar uzuyor sanki ama boyları eşit değil . Eski halimden iyi olur mu olmaz mı çok merak ediyorum . Ama arka taraf seyrek ekilmiş gibi geldi . Bu arada her akşam bi avuç kabak çekirdeği yiyorum .
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 16:53:23 Gönderen: Knanylmzzz »

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 29 Temmuz 2017, 17:03:02 »
25. Günün flashlı fotoları arka kısımda başarılı olamayacak gibi . Yönleri konusunda da endişelerim var .ışık altında ve flashlı fotolar can sıkıcı gözüküyor .bu fotolarla Sitedeki en seyrek kötü ekim sanki benimki gibi

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 29 Temmuz 2017, 17:58:52 »
Bence erken karar vermeyin.daha 25 Gün oldu.saçların çıkışı bildiğiniz gibi 6.aylarda da oluyor.bence panik yapmayın.iyi düşünün iyi olsun.sizi çok iyi anlıyorum bende 3 Gün önce ektirdim.acaba seyrekmi oldu diye kafayı yedim.ilk gece uyuyamadım.dün yıkamaya gittim.ve kafada nasıl kurduysam hocayı görür görmez seyrek değilmi hocam diye sordum.ama benimki kalem olduğu için çok kanlı görüntü bekleme vs biraz konuşup sakinleriyim.diyeceğim şu ki seyrek lik i.in çok erken daha .işin rengi aylar sonra belli olur

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 29 Temmuz 2017, 23:36:49 »
Hayirli olsun henüz bir sey söylemek icin erken.

Fiyat ne kadar ödediniz? Onu yazmamissiniz

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 30 Temmuz 2017, 00:01:51 »
tecrübeli olan arkadaşlar ekim sıklığı hakkında yorum yapsalar da bizde fikir sahibi olsak :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Temmuz 2017, 21:21:20 »
Bir ara kendi fotolarıma bakıyorum sandım.. kafanızın şekli be dökülme tipiniz benimkine çok benZiyor.şok dökülme sonrası halinizde benim kine benziyor(tabi ki kellik durumunuz benimkinden daha iyi , yasınızda genç)
Ekiminiz gayet GÜzel telaşlanacak bir durum yok.. Emin'im sonucunuz iyi olacaktır.

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 31 Temmuz 2017, 01:28:08 »
Sigara kullanıyor olmam etkileyecek mi ekimi ve süreyi çok merak ediyorum

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2017, 14:46:57 »
hocam şehir dışından giderken anlaşmalı olduğu otel vs. var mı hocanın?
bir bilginiz var mı acaba?

Facebook Twitter Instagram