Gönderen Konu: Diyelim ki mükemmel bir saçınız var  (Okunma sayısı 933 defa)

VanessaHax

• VanessaHaxHU
  • Yeni üye
  • *
    • "Vaccination cannot balk the virus": does vaccination apology against Covid-19 transmitting
-
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2021, 14:13:27 »
Bir tanıdığım da 7mm Magnumu var.Mekanizma direk çekme ve itme ile çalışıyor ama iterken son naktada çok sertleşiyor.Kuvvetle itince mekanizma kitliyor.Ben ilk kez direk itip çekmeli bir tüfek elime alınca biraz kurcalamıştım.Bolt unu söktüm ve takarken biraz zorlandım.Bolttaki bilyaya kuvvet uygulayarak takıldığını anladım bir 15dk sonra.Tanıdığım memnun tüfeğinden.Bana el kundağı biraz fazla ince geldi ama neticede av tüfeği.

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: -
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2021, 15:22:16 »
Bir tanıdığım da 7mm Magnumu var.Mekanizma direk çekme ve itme ile çalışıyor ama iterken son naktada çok sertleşiyor.Kuvvetle itince mekanizma kitliyor.Ben ilk kez direk itip çekmeli bir tüfek elime alınca biraz kurcalamıştım.Bolt unu söktüm ve takarken biraz zorlandım.Bolttaki bilyaya kuvvet uygulayarak takıldığını anladım bir 15dk sonra.Tanıdığım memnun tüfeğinden.Bana el kundağı biraz fazla ince geldi ama neticede av tüfeği.

Bunun konumuzla ne alakası var?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Diyelim ki mükemmel bir saçınız var
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2021, 16:47:32 »
 baska konuyada yazmış alakasız bot troll
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram