Gönderen Konu: Serkan AYGIN 5010 greft saç ekimi 01.07.2021 (Cüneyt Bey Ve Ekibi) yaş:33  (Okunma sayısı 14520 defa)

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Ekimin hayırlı olsun hocam, siyahlık benimde olmuştu daha fazla alanda, ama tabi benimki bildiğin nekroz oldu, küçük parçalar halinde ayrı bölgelerde ve çok sayıda olmuştu, sizde pek fazla sıkıntı görünmüyor, kararma 2-3 gün içinde artmadığı sürece bi problem olacağını sanmıyorum, en kötü ihtimalle şu öndeki en koyu olan küçük bölgede belki greft kaybı olur, oda 3-5 greft, olmayadabilir de belli olmaz, benim nekrozda da çöküntü olmadı ama ilk sayfadaki ekimden sonraki resimlere bakarsan, zaten daha kötü bir kararma ve kan toplanmış pıhtı şeklinde görünüyor, sizde çok bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ama yinede antibiyotik kullanıp bölgeyi kuru tutmak lazım, iyi süreçler dilerim. Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkür ederim hocam, ekimden sonra eve gelince kararma hissettigim gibi merkezle iletişime geçtim hemen merkeze alıp müdahele ettiler. Deri altı kanama yani hematom oluşmuş anladigim kadariyla ve bu boşaltilmazsa sonrasinda nekroza dogru gidiyormuş. Araştirdigim kadariyla bu bilgilere ulastim.

Şükür siyahlik baya azaldi halen bir islaklik ve çukurlaşma yok inşallahta olmaz. Dün merkez foto istedi ve bir sorun olmadigini belirtti sükür benimde içim biraz daha rahatladi:) Bugünde bir foto çektim onuda ekliyorum.

Takviyeye nezaman başlansa iyi olur? Ekimden önce aldığım xpecia ver elimde. Şuan ekimden sonraki 4.günüm. Bugün başlayım mı ya da kacinci günden sonra başlanmasi daha iyi olur?

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Kısa zamanda çocuk düşünüyor San( Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin) ve yan etki gördüysen aynen kullanma kardeşim

Amin, Allah isteyen herkese sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah..

Lauri

• Hero Member
Hocam ekiminiz hayırlı olsun. Açıklığınız da güzel sonuç almaya çok müsait. Umarım sonucunuz da gönlünüzce olur.

Takviyeler için bence öncelikle merkeze danışınız. Xpecia veya vitamin gibi ürünler için şindi kullanmanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben ekim sonrası finas ve vitaminlere birkaç gün içinde başlamıştım.  Losyon tarzı üeünler için 20gün 1 ayı beklemek gerek.

Bu konuda ekim merkezlerinin uygulamalaı tavsiyeleri farklılık gösterebilir. Siz ekim merkezinize danışın öncelikle. Kaldı ki Serkan Aygın klinikte ekim sonrası kullanılacak ilaçlarla ilgili va bir bilgilendirme kağıdı veriliyordu diye hatırlıyorum diğer ekim yaptıran arkadaşlaın konularından. Orada bu konuyla ilgili birşey yzmıyor mu?

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Hocam ekiminiz hayırlı olsun. Açıklığınız da güzel sonuç almaya çok müsait. Umarım sonucunuz da gönlünüzce olur.

Takviyeler için bence öncelikle merkeze danışınız. Xpecia veya vitamin gibi ürünler için şindi kullanmanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben ekim sonrası finas ve vitaminlere birkaç gün içinde başlamıştım.  Losyon tarzı üeünler için 20gün 1 ayı beklemek gerek.

Bu konuda ekim merkezlerinin uygulamalaı tavsiyeleri farklılık gösterebilir. Siz ekim merkezinize danışın öncelikle. Kaldı ki Serkan Aygın klinikte ekim sonrası kullanılacak ilaçlarla ilgili va bir bilgilendirme kağıdı veriliyordu diye hatırlıyorum diğer ekim yaptıran arkadaşlaın konularından. Orada bu konuyla ilgili birşey yzmıyor mu?

amin inşallah, çok teşekkürler hocam bu süreci sizde yaşamışsiniz size de gecmis olsun. Bilgilendirme formlarına bakmıştım bir tanesi gözümden kaçmış evet  tablet dahi olsa18 gün sonra başlanabilir diye ibare var hocam..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kardeşim güzel sorun yok görünüyor yıkamalara devam
Global Moderator

Erkan Mihr

• Full Member

amin inşallah, çok teşekkürler hocam bu süreci sizde yaşamışsiniz size de gecmis olsun. Bilgilendirme formlarına bakmıştım bir tanesi gözümden kaçmış evet  tablet dahi olsa18 gün sonra başlanabilir diye ibare var hocam..
Ekim fiyatı ne civarda dostum?

kimyaist

• Yeni üye
  • *

Bugün ilk yıkama oldu şükürler olsun sorun yok şuanda. Yıkama sonrasi resimleri ve greft sayilarini paylasiyorum.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Ekim fiyatı ne civarda dostum?

Geçen yıl konuştuğumda 8bintl fiyat verilmişti ama ertelemek durumunda kaldım. Mayıs ayı fiyat aldım 10bintl kardeşim. Açıkçası pazarlık durumuna  pek girmedim ki etrafimdaki 4 5 kişi de ayni ücrete ektirmisti.

kimyaist

• Yeni üye
  • *

Bugün 3.yıkamayı yaptım ve görüntü buşekilde. Sizce durum nedir? Operasyondan sonra siyahlasan yerler korkutuyor beni. Merkez sorun olmadigini belirtti

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Bugün 3.yıkamayı yaptım ve görüntü buşekilde. Sizce durum nedir? Operasyondan sonra siyahlasan yerler korkutuyor beni. Merkez sorun olmadigini belirtti

bu bölge diger yerlere göre biraz daha yumusak

kimyaist

• Yeni üye
  • *
bu bölge diger yerlere göre biraz daha yumusak

Tecrübeli arkadaslar yorum yaparsa çok sevinirim

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Tecrübeli arkadaslar yorum yaparsa çok sevinirim

Son hali

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Hocam nekroza dönüyor, yıkamayı kesinlikle bırak 2-3 gün yıkama, acil antibiyotik başla, yine merkeze danış ama Augmentin Bıd 1.000 mg başla bence sabah akşam kullan, yoksa nekroz artacak, nekroz başlamış ama zararın neresinden dönersen kârdır..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Hocam nekroza dönüyor, yıkamayı kesinlikle bırak 2-3 gün yıkama, acil antibiyotik başla, yine merkeze danış ama Augmentin Bıd 1.000 mg başla bence sabah akşam kullan, yoksa nekroz artacak, nekroz başlamış ama zararın neresinden dönersen kârdır..

Hocam dm ye bakar misin

arigold

• Yeni üye
  • *
Yıkamamak lazım gibi. Bence derhal ekim merkezine gidin bu konuda.

Facebook Twitter Instagram