Saç Ekimi Sonuçları
Ekimin hayırlı olsun hocam, siyahlık benimde olmuştu daha fazla alanda, ama tabi benimki bildiğin nekroz oldu, küçük parçalar halinde ayrı bölgelerde ve çok sayıda olmuştu, sizde pek fazla sıkıntı görünmüyor, kararma 2-3 gün içinde artmadığı sürece bi problem olacağını sanmıyorum, en kötü ihtimalle şu öndeki en koyu olan küçük bölgede belki greft kaybı olur, oda 3-5 greft, olmayadabilir de belli olmaz, benim nekrozda da çöküntü olmadı ama ilk sayfadaki ekimden sonraki resimlere bakarsan, zaten daha kötü bir kararma ve kan toplanmış pıhtı şeklinde görünüyor, sizde çok bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ama yinede antibiyotik kullanıp bölgeyi kuru tutmak lazım, iyi süreçler dilerim. Bol şans.. (^_^)
Kısa zamanda çocuk düşünüyor San( Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin) ve yan etki gördüysen aynen kullanma kardeşim
Hocam ekiminiz hayırlı olsun. Açıklığınız da güzel sonuç almaya çok müsait. Umarım sonucunuz da gönlünüzce olur.Takviyeler için bence öncelikle merkeze danışınız. Xpecia veya vitamin gibi ürünler için şindi kullanmanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben ekim sonrası finas ve vitaminlere birkaç gün içinde başlamıştım. Losyon tarzı üeünler için 20gün 1 ayı beklemek gerek. Bu konuda ekim merkezlerinin uygulamalaı tavsiyeleri farklılık gösterebilir. Siz ekim merkezinize danışın öncelikle. Kaldı ki Serkan Aygın klinikte ekim sonrası kullanılacak ilaçlarla ilgili va bir bilgilendirme kağıdı veriliyordu diye hatırlıyorum diğer ekim yaptıran arkadaşlaın konularından. Orada bu konuyla ilgili birşey yzmıyor mu?
amin inşallah, çok teşekkürler hocam bu süreci sizde yaşamışsiniz size de gecmis olsun. Bilgilendirme formlarına bakmıştım bir tanesi gözümden kaçmış evet tablet dahi olsa18 gün sonra başlanabilir diye ibare var hocam..
kardeşim güzel sorun yok görünüyor yıkamalara devam
Ekim fiyatı ne civarda dostum?
Bugün 3.yıkamayı yaptım ve görüntü buşekilde. Sizce durum nedir? Operasyondan sonra siyahlasan yerler korkutuyor beni. Merkez sorun olmadigini belirtti
bu bölge diger yerlere göre biraz daha yumusak
Tecrübeli arkadaslar yorum yaparsa çok sevinirim
Hocam nekroza dönüyor, yıkamayı kesinlikle bırak 2-3 gün yıkama, acil antibiyotik başla, yine merkeze danış ama Augmentin Bıd 1.000 mg başla bence sabah akşam kullan, yoksa nekroz artacak, nekroz başlamış ama zararın neresinden dönersen kârdır..