Herkese Merhaba. Geçen yıl saç ekimine karar verip merkez önerisi hakkında konu açmış ve 4 5gün öncesinde de Serkan Aygında karar kıldığımı belirtmiştim. O konudan devam etmeyip yeni konu açtım kurallara aykırı davrandıysam istenildiği gibi düzeltebilirim. Başta Hintell olmak üzere forumda emeği geçen herkese teşekkürler.
01.07.2021 Perşembe günü 06.15te evden alınıp ekim yapılacak merkeze getirildim. Gerekli hazırlıklardan sonra 7.30 gibi operasyon başladı ve 15.00 gibi sona erdi. Operasyonda Başta ekip şefi Cüneyt bey olmak üzere; Sunay hanım, Yağmur hanım, Enes bey, anestezi ekibi ve ismini hatırlayamadıklarım lütfen kusura bakmasın, ayrıca sürecin başında sabırla benimle ilgilenen Eda hanım ve operasyon sonrasında ilgisini eksik etmeyen gülhan ve çiğdem hanıma teşekkürlerimi sunarım. Operasyon gayet rahat geçti sadece operasyondan sonra siyahlık meydana geldi çiğdem hanıma fotoğraları gönderdikten sonra transferle merkeze alındım bizzat Cüneyt bey ilgilendı ve sorun olmadığını aktardı. Bugün pansuman için gittiğimde yine bizzat kendi ilgilendi. Kendi tecrübelerime dayanarak şunu diyebilirim ki yaptıkları işlerin sonuna kadar arkasında duruyorlar. Saç ektirme düşüncesi olan arkadaşlara kılavuz olması açısından detaylı yazmak istedim. İlgili resimleri ekliyorum..