Gönderen Konu: Serkan AYGIN 5010 greft saç ekimi 01.07.2021 (Cüneyt Bey Ve Ekibi) yaş:33  (Okunma sayısı 14515 defa)

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Herkese Merhaba. Geçen yıl saç ekimine karar verip merkez önerisi hakkında konu açmış ve 4 5gün öncesinde de Serkan Aygında karar kıldığımı belirtmiştim. O konudan devam etmeyip yeni konu açtım kurallara aykırı davrandıysam istenildiği gibi düzeltebilirim. Başta Hintell olmak üzere forumda emeği geçen herkese teşekkürler.

01.07.2021 Perşembe günü 06.15te evden alınıp ekim yapılacak merkeze getirildim. Gerekli hazırlıklardan sonra 7.30 gibi operasyon başladı ve 15.00 gibi sona erdi. Operasyonda Başta ekip şefi Cüneyt bey olmak üzere; Sunay hanım, Yağmur hanım, Enes bey, anestezi ekibi ve ismini hatırlayamadıklarım lütfen kusura bakmasın, ayrıca sürecin başında sabırla benimle ilgilenen Eda hanım ve operasyon sonrasında ilgisini eksik etmeyen gülhan ve çiğdem hanıma teşekkürlerimi sunarım. Operasyon gayet rahat geçti sadece operasyondan sonra siyahlık meydana geldi çiğdem hanıma fotoğraları gönderdikten sonra transferle merkeze alındım bizzat Cüneyt bey ilgilendı ve sorun olmadığını aktardı. Bugün pansuman için gittiğimde yine bizzat kendi ilgilendi. Kendi tecrübelerime dayanarak şunu diyebilirim ki yaptıkları işlerin sonuna kadar arkasında duruyorlar. Saç ektirme düşüncesi olan arkadaşlara kılavuz olması açısından detaylı yazmak istedim. İlgili resimleri ekliyorum..

kimyaist

• Yeni üye
  • *
ekim öncesi

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Bahsettiğim Siyahlık. Cüneyt hoca nekrozdan şüphelenmedi ama takibini yapıyor. Pazartesi yıkama ve kontrol için gideceğim

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Not; Sertifikayı henüz almadım ama aklımda kaldığınca 4100 civarı donör, 900 civarı sakaldan alındı.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Değerli yorumlarınızı ve tecrübelerinizi beklerim arkadaşlar..

SEKOO

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun ekiminiz, umarım nekroz değildir. Siyah gibi bir akıntı var yoğun kandan dolayı mı acaba. İnşallah istediğiniz sonucu elde edersiniz.
  • Ekim Tarihi: 05/05/2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun ekiminiz, umarım nekroz değildir. Siyah gibi bir akıntı var yoğun kandan dolayı mı acaba. İnşallah istediğiniz sonucu elde edersiniz.

Çok tesekkür ederim bahsettiginiz isaretledigim bolge ise orada kanama oldu

hyperKel

• Hero Member
Sanırım o bölgede pıhtı kurumuş aşağı doğru akmasından belli.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Sanırım o bölgede pıhtı kurumuş aşağı doğru akmasından belli.

Şuana kadar ıslaklık, çukur, yara vb durum olmadi şükür. Pazartesi günkü yıkama ve kontrol olacak. Buarada tepede ve az miktarda önlerde şimdiden kaşıntı olması normal mi sizce? Özellikle tepede çok fazla olmaya basladi dün geceden beri

erkenekim

• Full Member
sağlı sollu yan taraflardaki o 5-10 tane noktalar neler?
  • Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekimin planlaman güzel ön çizginde sana yakışır kafa yapına uyumlu planlanmış kardeşim ekim sıklığıda tatmin edici duruyor umarım sonucun güzel olur siyahlığa gelince su an çok belli değil umarım bir sorun çıkmaz inşallah çok güzel sonuç alırsın.
Global Moderator

kimyaist

• Yeni üye
  • *
sağlı sollu yan taraflardaki o 5-10 tane noktalar neler?

Şakak taraflarına da ekim yapıldı.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun saç ekimin planlaman güzel ön çizginde sana yakışır kafa yapına uyumlu planlanmış kardeşim ekim sıklığıda tatmin edici duruyor umarım sonucun güzel olur siyahlığa gelince su an çok belli değil umarım bir sorun çıkmaz inşallah çok güzel sonuç alırsın.

İnşallah.. iyi dileklerin ve yorumların için çok teşekkür ederim Hintell. Siyahlıklar gün gün takip ediliyor ve coraspin kullanıyorum. Pazartesi ilk yıkama olduğunda paylaşım yapacağım.

Xpecia
Omega
D3 ve K2 kullanmayi düşünüyorum takviyelere nezaman başlamak uygun olur sizce?

Daha öncedende aralıklı xpecia kullanmıştım onun dışında fin kullandım fakat yan etki gördüğümden dolayi bırakmak zorunda kaldım ve Çocuk sahibi olmak istediğimden  artik riske atmak istemiyorum acikcasi.

İnşallah tüm herkes emeğinin karşılığını güzelce alır.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ekimin hayırlı olsun hocam, siyahlık benimde olmuştu daha fazla alanda, ama tabi benimki bildiğin nekroz oldu, küçük parçalar halinde ayrı bölgelerde ve çok sayıda olmuştu, sizde pek fazla sıkıntı görünmüyor, kararma 2-3 gün içinde artmadığı sürece bi problem olacağını sanmıyorum, en kötü ihtimalle şu öndeki en koyu olan küçük bölgede belki greft kaybı olur, oda 3-5 greft, olmayadabilir de belli olmaz, benim nekrozda da çöküntü olmadı ama ilk sayfadaki ekimden sonraki resimlere bakarsan, zaten daha kötü bir kararma ve kan toplanmış pıhtı şeklinde görünüyor, sizde çok bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ama yinede antibiyotik kullanıp bölgeyi kuru tutmak lazım, iyi süreçler dilerim. Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İnşallah.. iyi dileklerin ve yorumların için çok teşekkür ederim Hintell. Siyahlıklar gün gün takip ediliyor ve coraspin kullanıyorum. Pazartesi ilk yıkama olduğunda paylaşım yapacağım.

Xpecia
Omega
D3 ve K2 kullanmayi düşünüyorum takviyelere nezaman başlamak uygun olur sizce?

Daha öncedende aralıklı xpecia kullanmıştım onun dışında fin kullandım fakat yan etki gördüğümden dolayi bırakmak zorunda kaldım ve Çocuk sahibi olmak istediğimden  artik riske atmak istemiyorum acikcasi.

İnşallah tüm herkes emeğinin karşılığını güzelce alır.

Kısa zamanda çocuk düşünüyor San( Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin) ve yan etki gördüysen aynen kullanma kardeşim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram