Gönderen Konu: Serkan AYGIN 5010 greft saç ekimi 01.07.2021 (Cüneyt Bey Ve Ekibi) yaş:33  (Okunma sayısı 14646 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Nekroz orta bölümede çok etki etmiş, büyük ihtimalle boş kalacak o bölgeler, onun dışında, süreç normal, donör zaten bu süre için çok iyi durumda, 6-7 ay sonra durum ortaya çıkar zaten, tekrardan bol sabırlar..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Nekroz orta bölümede çok etki etmiş, büyük ihtimalle boş kalacak o bölgeler, onun dışında, süreç normal, donör zaten bu süre için çok iyi durumda, 6-7 ay sonra durum ortaya çıkar zaten, tekrardan bol sabırlar..

Çok tesekkur ederim evet hocam maalesef ekim zamanı yaşadığım o dolasim sorunu orta bölgeyi baya etkiledi Şok dökülmede ilk orasi baya açıldı. Resimden pek belli olmasa da orta bölgede son 2 3 gün kendini belli eden ufak tefek cikislar mevcut. Revizyon orta bölumu kurtarabilir mi sence bosluk kalan bolgeleri hocam?

• Hero Member

Çok tesekkur ederim evet hocam maalesef ekim zamanı yaşadığım o dolasim sorunu orta bölgeyi baya etkiledi Şok dökülmede ilk orasi baya açıldı. Resimden pek belli olmasa da orta bölgede son 2 3 gün kendini belli eden ufak tefek cikislar mevcut. Revizyon orta bölumu kurtarabilir mi sence bosluk kalan bolgeleri hocam?

Revizyon kurtarır, ama benim samimi olarak tavsiyem, revizyon için benim gibi 7. Ay değilde 9-10. Ayları bekle bence, nekrozlu alanda çıkış biraz daha düşük oluyor, kılcal damarlar iyice iyileşsin kan dolaşımı normale dönsün sonra yaptır bence.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Revizyon kurtarır, ama benim samimi olarak tavsiyem, revizyon için benim gibi 7. Ay değilde 9-10. Ayları bekle bence, nekrozlu alanda çıkış biraz daha düşük oluyor, kılcal damarlar iyice iyileşsin kan dolaşımı normale dönsün sonra yaptır bence.. |-onayisareti-|

Haklısın hocam açıkcasi bende öyle yapmayi dusunuyorum birde takviye anlaminda tüm arkadaslara sorum olacakti yillardir aralikli olarak xpecia kullaniyordum sorun olmadi lakin bu sac ekiminden sonra kullandigim xpecia yan etki olarak testis ve kasık agrisi yapti bende 1 haftadir kerozan kullanmaya basladim. Sonrasinda forma baktim son zamanda  bu konuda benim gibi yan etki gören olmuş psikolojik desem yillardir kullandim yan etki yapar diye korkarak kullanmadim. Xpecianin eski guvenilirligi artik kalmadi sanirim.

• Hero Member
Haklısın hocam açıkcasi bende öyle yapmayi dusunuyorum birde takviye anlaminda tüm arkadaslara sorum olacakti yillardir aralikli olarak xpecia kullaniyordum sorun olmadi lakin bu sac ekiminden sonra kullandigim xpecia yan etki olarak testis ve kasık agrisi yapti bende 1 haftadir kerozan kullanmaya basladim. Sonrasinda forma baktim son zamanda  bu konuda benim gibi yan etki gören olmuş psikolojik desem yillardir kullandim yan etki yapar diye korkarak kullanmadim. Xpecianin eski guvenilirligi artik kalmadi sanirim.

Bende Xpecia testis ağrısı falan yapmadı, ama finasterid menide sıvılaşma yapmıştı, şuan 1 seneyi geçti ve o sorunda normale döndü zamanla, şuan yine Hergün 22:00- 00:00 arasında, Finasterid (Proscar 1/4) kullanıyorum, ve haftada 2 kez pazar ve çarşamba 1 adet Xpecia, Ve Prozinc Plus şampuan.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Merhaba.. Uzun süre paylaşım yapamadım operasyonla alakalı bilgileri bu konuda önceki iletilerde yazmıştım ve operasyondan sonra 1 yıl geçti. Ocak ayında muayene olmuştum sıklaştırma yapılmasına karar verildi ve bu hafta 25 haziran cumartesi günü operasyona gireceğim. long DHI olacak. Yorumlarınızı bekliyorum..

kimyaist

• Yeni üye
  • *
devamı..

kimyaist

• Yeni üye
  • *
1200 greft gibi planlanmıştı ancak sizce yeterli olur mu?

• Hero Member
Hayırlı olsun, Sıkıntılı bölgelerde çıkış oranı düşük olacağı tahmin edilebiliyordu zaten, ama şuan ki hali gayet iyi ön çizgi falan, yalnız orta alan hariç, vertex' e doğru gidilecekse bence sayı 2.000 olmalı en az, birazda fire verebilir zaten, sakaldan da bi 500-750 greft alınsa 2.000 greft daha iyi olur, Ekim garanti olur hem..
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yeterli olur 1200 greft sonuç güzel sıklaştırma ile harika olur bu saç dostum
Global Moderator

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim yorumlar için.. Yarın planlama için çağırdılar cumartesi operasyon olacak.. İnşallah bu defa herşey yolunda gider..

ozymandias

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön taraf güzel olmuş, bence revize ile memnun kalacaksınız.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Gerçekten zor bir süreç.. Long DHI hakkında ne düşünüyorsunuz?

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
sahsen ben long ekimi tercih etmezdim,
15 gün önce 3 ekimimi yaptirdim , nekadar tecrübede olsa ilk 10 gün yikama, yatma pozisyonu herseyiyle  , dikkat etmek gerekiyor.

saclarim uzamaya basladi , yaz dönemi havalar sicak kisa olmasida avantaj oldu.

Facebook Twitter Instagram