Gönderen Konu: Serkan AYGIN 5010 greft saç ekimi 01.07.2021 (Cüneyt Bey Ve Ekibi) yaş:33  (Okunma sayısı 14513 defa)

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Hocam nekroza dönüyor, yıkamayı kesinlikle bırak 2-3 gün yıkama, acil antibiyotik başla, yine merkeze danış ama Augmentin Bıd 1.000 mg başla bence sabah akşam kullan, yoksa nekroz artacak, nekroz başlamış ama zararın neresinden dönersen kârdır..

Merkezle sabah tekrar görüştüm. günde 4defa o bölge backtroban pomad sürmemi istedi. Yıkama konusunu sordum oraya losyon sürmeden yikama yapin kuruyunca yine pomadi sürün dendi. Operasyonda dolasim sorunu olmustu. Bircok vakada gordugum kadariyla bingildak dedigimiz bu en hassas bölgede olmuş bu dolasim sorunu. Sigara kullanmamam baya avantajim oldu demistim ama buşekile dönmeye basladi. Forumda benzer konularda iyilestigini gordum insallah benimkide iyilesir ama moral olarak sifirim gercekten. Merkez yikamaya devam et dese de diger vakalari gordukce korkuyorum acikcasi.

Hafifsacli

• Full Member
Hocam merhaba merkeze mesaj atmak yerine derhal gidip kontrol ettirin bölgeyi en yetkili kim ise o baksın bence saçı bu durum da yıkamamalı ve antibiyotik tedavisine derhal başlamalısınız
  • Ekim Tarihi: 03.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 26

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba merkeze mesaj atmak yerine derhal gidip kontrol ettirin bölgeyi en yetkili kim ise o baksın bence saçı bu durum da yıkamamalı ve antibiyotik tedavisine derhal başlamalısınız

Hocam merkeze 2gün önce gittim muayene edildi. O an birşey verilmedi sonrasinda aksam resim paylastim krem verildi. Ayni merkezde oluşan benzer sorunlu arkaslarin forumlarini da inceledim onlara da ayni merkez yikamaya devam edin demis. Acikcasi bu zorlu surecte birde boyle belirsiz durumlar yipratiyor insani. Siz kac gun yikamamayi oneriyorsunuz hocam?

arigold

• Yeni üye
  • *
Serkan Aygın kliniğin sıkıntısı doktora ulaşamamak.
Whatsapp'ta aracılarla konuşmaktan doktora ulaşılamıyor. Gittiğinizde de muhtemelen doktor görmüyordur. Panikletmek değil amacım ama bu "whatsapp iletişimi" çok sinir bozucu.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Serkan Aygın kliniğin sıkıntısı doktora ulaşamamak.
Whatsapp'ta aracılarla konuşmaktan doktora ulaşılamıyor. Gittiğinizde de muhtemelen doktor görmüyordur. Panikletmek değil amacım ama bu "whatsapp iletişimi" çok sinir bozucu.

Hocam ben ilgilenen kişiyi baya bunalttigimdan dolayi iki gun once gittigmde bizzat emirali hoca muayene etti. ve attigim resimlerde direk hocaya yonlendiriliyor. Muayeneye gittigimde durum busekilde degildi normal devam edelim izleyelim dedi aksamki yikamadan sonra buşekile gelince yani yara kivamina gelince merhem kullanmami soylememis. Ayni merkezde  benzer durumlar var aratinca cikiyor. Yikama konusu şu sekilde denildi hocam; o bolgeye losyon ve sampuan surmeyin diger bolgeleri yikarken mecburen su degecek biraz ama hemen kuruyunca merhemi surmeye devam edin denildi. O bolgeye nemlendirici ve sampuan kullanmayin denildi.

Octobe2

• Full Member
geçmiş olsun hocam, ne durumdao bölge ?

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Merhaba. Bugün merkezde kabuk dökümü yapıldı. Öncesinde pihti olan biryer vardi orasi halen yara ve o bölgeye krem kullanmaya devam edeceğim. Ve sanirim siyah olan bölge biraz geriden geliyor insallah şok dökülmeden sonra tamamen çikmamazlik olmaz o bölgeden. Konuyla ilgili yorumlarınızı rica ediyorum.

Trevor

• Hero Member
o ufacık alandan bir şey olmaz yeterki saçlar çıksın yalnız ekim alanı fazlası ile kızarık bu durumu bence ekim merkezine bildir yapılması gereken bir şey varsa geç kalmamış olursun.

kimyaist

• Yeni üye
  • *
o ufacık alandan bir şey olmaz yeterki saçlar çıksın yalnız ekim alanı fazlası ile kızarık bu durumu bence ekim merkezine bildir yapılması gereken bir şey varsa geç kalmamış olursun.

Kızarıklık merkezde de ayni sekildeydi bende sordum normal oldugunu soylediler

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Bayağı toparlanmış, öndeki bölgede greft kaybı olur ama küçük bi bölge zaten, orta bölümdeki saçlar iyi görünüyor, o bölgedeki greftler benimki gibi zarar görmediyse saç çıkar zaten, oda 90. Gün civarı belli ediyor kendini, sıkıntı olmaz, en fazla küçük bi revize yapılır, bol sabırlar dilerim..
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Bayağı toparlanmış, öndeki bölgede greft kaybı olur ama küçük bi bölge zaten, orta bölümdeki saçlar iyi görünüyor, o bölgedeki greftler benimki gibi zarar görmediyse saç çıkar zaten, oda 90. Gün civarı belli ediyor kendini, sıkıntı olmaz, en fazla küçük bi revize yapılır, bol sabırlar dilerim..

Çok teşekkür ederim buarada şok dökülme dün yani 16.gün başladı. Bukadar erken başlaması normal mi acaba?

• Hero Member

Çok teşekkür ederim buarada şok dökülme dün yani 16.gün başladı. Bukadar erken başlaması normal mi acaba?

Normal, benim 18. Gün başlamıştı, bazen erken veya geç başlıyor, bazen şok olmuyor gibi hatta..
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Normal, benim 18. Gün başlamıştı, bazen erken veya geç başlıyor, bazen şok olmuyor gibi hatta..

keşke bizimde hic olmasaydi:) bünyeden bümyeye elbet degisiyordur ama yaklasik kac gün sürmüstü 18.gun basladiktan sonra?

• Hero Member
keşke bizimde hic olmasaydi:) bünyeden bümyeye elbet degisiyordur ama yaklasik kac gün sürmüstü 18.gun basladiktan sonra?

35-36. Gün civarı bitmişti benim şok dökülme..
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

kimyaist

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar. Operasyonun üzerinden tam 1ay geçti ve durum buşekilde. 16.gün şok dökülme başlamıştı son 2 3gündür baya azalmış şekilde devam ediyor. Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim

Facebook Twitter Instagram