Gönderen Konu: İkinci defa sac ekimi yaptırmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 1315 defa)

Deniz Kurtul

• Yeni üye
  • *
Merhaba herkese 2015 senesinde ankara HLC clinicte kaan pekiner hocaya 2500 greft sac ekimi yaptırdım fena bir ekimde olmadı yani begendim ekim sonrasında herhangi bir ilac kullanmadım şuan ekim yapılmayan yerlerde tepelerde dökülme çogaldı tekrar ekim yaptırmayı düşünüyorum kaan hocayayla görüştüm tekrar ekim için 2000 greft sactan 1000 greft sakaldan almak lazım dedi toplamda 7.700 euro istedi bu tutar bana çok geldi sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum nerede ekim yapmalıyım kafam çok karışık teşekkürler

Deniz Kurtul

• Yeni üye
  • *
Ynt: İkinci defa sac ekimi yaptırmayı düşünüyorum
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2021, 16:34:21 »
Teşekkür ederim benim zaten ön saç çizgim gayet güzel ama üstler çok seyrekleşti sıklaştırma yapmam lazım 3000 greft kadar ekim yaptırmayı düşünüyorum bütçem en fazla 40.000tl

Deniz Kurtul

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2021, 16:36:03 »
Seyreklik durumu suan icin böyle

IzaanHaney

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2021, 03:06:34 »
Merhaba herkese 2015 senesinde ankara HLC clinicte kaan pekiner hocaya 2500 greft sac ekimi yaptırdım fena bir ekimde olmadı yani begendim ekim sonrasında herhangi bir ilac kullanmadım şuan ekim yapılmayan yerlerde tepelerde dökülme çogaldı tekrar ekim yaptırmayı düşünüyorum kaan hocayayla görüştüm tekrar ekim için 2000 greft sactan 1000 greft sakaldan almak lazım dedi toplamda 7.700 euro istedi bu tutar bana çok geldi sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum nerede ekim yapmalıyım kafam çok karışık teşekkürler

7700 euro gerçekten çok fazla. hele türkiye şartlarını düşündüğümüzde daha da ilginç bir rakam oluyor.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2021, 07:31:01 »
o kadar parayı vermeyin yazık  80 bin civarı istanbula gelin eğer üst düzey ekim için koray erdoğan da yaptırın bütçeniz iyise veyahut serkan bey in güzel ekimleri var
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2021, 09:18:32 »
dostum boşver 7700 euro para mı verilir şu kafaya merdiven altında bile yaptırsan yine tatmin olursun bu kafa için

ankara da var güzel ekim yapan yerler max 10 bin TL'ye kapatırsın
  • Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

Erkan Mihr

• Full Member
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2021, 12:43:43 »
Korayda pahalı.. sana tavsiyem 1 ay sadece forumdaki ekimleri takip et.. sana benzer olanların aldığı sonuçlara bak.. 9 ile 15 arası güzel bir yere ektirirsin

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2021, 16:19:32 »
Erkan ve erkenekim nickli  arkadaşa katılıyorum, saçın var, orta kısımdaki  boşluğu 10-15 bin  tl arası güzel bir ekim yapacak yerler var.Forumu araştır incele.İsim verip yönlendirme yapmamak adına o kısma hiç girmiyorum.Son zamanlarda biri İstanbul'da biri de Ankara'da olan ekim merkezlerinin sonuçları gayet güzel.

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2021, 19:46:13 »
Rakamlarla pek arası yok herhalde Kaan hocanın :)

Deniz Kurtul

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2021, 13:23:39 »
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin zaten sac ön cizgim gayet guzel ama sıkılaştırma için hangi yöndrm daha ıygun onu bilmiyorum forumda biraz daha arastırma yapmam lazım

Facebook Twitter Instagram