Gönderen Konu: Erken Ekimin Avantajları - Dezavantajları  (Okunma sayısı 1644 defa)

erkenekim

• Full Member
Ynt: Erken Ekimin Avantajları - Dezavantajları
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz 2021, 13:58:59 »
Ever arkadaslar avantajların 1. Maddesi kafanın kırmızı olması durumu benim ikinci ekimimin 1. Ayı bitti kafam hala kırmızı ama önde saç oldugu için belli olmuyor ben bile bugün şok dökülmeden sonra farkettim hala kırmızı oldugunu
  • Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2021, 14:06:13 »
Bu da arkası dönor hala toparlamadı biraz tırsmıyor degilim neyse uzayınca düzelir   |-nazarboncugu-| yıkarken çok sert yıkıyorum orayı yine de bazı ekilen greftlet bana mısın demedi dökülmüyorlar bi dökülse de rahat etsem yatarken kafama batıyorlar

Ya çok kelim arkadaslar baksanıza babam gibi nw7 ye gidiyordum son durakta indim allaha şükür

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2021, 14:21:41 »
Ekilenler de gayet güzel tutmuş senin. 18-20 çok erken ama dökülmeye bağlı olarak 23'de ekime girmek çok da sakıncalı değil bence. Orda kriter yaş değil dökülme olmalı. Agresif dökülme devam ederken saç ektirilmez. Dökülme ağırlaşınca ektirilebilir.

Dogru diyorsun katılıyorum

Mesela bu fotoyu mayısta çektim haziranda oldugum ikinci ekimden hemen önce. Görüldüğü gibi ekim yapılmayan yan taraflar açılmış hemde üçgen biçiminde ama arkadaslar gerçekten sadece biz fark ediyoruz bu durumu ben kendim düşündüm kimsenin keline 1 saniye bile bakmıyorum çok önemli bir açılma degil bu tamamen kabak olmadıkca

Benim erken ekimcilere tavsiyem TSK gibi olun AMM yani acil müdahale mangası tutun kenarda bütün kurşununuzu harcamayın. Ben bu iş için sakalımı atadım beklenmedik kabak kelleşme olursa sakalım müdahale edecek

Ben eğer yukardaki ekim sayesinde dökülmeye programlanmıs saçlar da besleniyor ve dökülmüyor teorisi dogru çıkarsa bu yanları bi daha ektirmem kimse takılmıyor kişinin kendisi dışında. Ben bu teorinin deneğiyim beni inceleyin

Erkan Mihr

• Full Member
« Yanıtla #19 : 02 Temmuz 2021, 15:37:39 »
Dostum benim yaş 40..bundan 10-15 sene önce ekimlerdeki başarı bu kadar yüksek değildi..artık ekimler çoğunlukla başarılı.. benim saçlarım erken seyreldi o zamanlar fut ekimler yeni yeniydi ve çim adam gibi ekimler oluyordu.. o dönemin adamları bizler onları gördükçe aklimizdaki Ekim çim adam yada 300 500 tel anlıyorduk beni 26 yaşıma götür ve saç ekimlerinin bu kadar başarılı oldugunu bilseydim yaptırırdim istersen kalanlar seyrelsin.. biz o dönemin gençleri ekimler iyi olmadığı için erken ekimden yada ekimden kaçıyorduk .. yeni nesil artık bu açıdan bahtlı..

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Temmuz 2021, 19:04:49 »
Dostum benim yaş 40..bundan 10-15 sene önce ekimlerdeki başarı bu kadar yüksek değildi..artık ekimler çoğunlukla başarılı.. benim saçlarım erken seyreldi o zamanlar fut ekimler yeni yeniydi ve çim adam gibi ekimler oluyordu.. o dönemin adamları bizler onları gördükçe aklimizdaki Ekim çim adam yada 300 500 tel anlıyorduk beni 26 yaşıma götür ve saç ekimlerinin bu kadar başarılı oldugunu bilseydim yaptırırdim istersen kalanlar seyrelsin.. biz o dönemin gençleri ekimler iyi olmadığı için erken ekimden yada ekimden kaçıyorduk .. yeni nesil artık bu açıdan bahtlı..

geçmişte dediğin gibi ekimler pek kaliteli değildi çok az kişi güzel sonuç alabiliyordu ama şimdi iyi ekim merkezleri çoğaldı özellikle bazı ekim merkezlerinden çok çok iyi sonuçlar çıkıyor yalnız kendini hiç geliştirmeyip aynen devam edenlerde var ve bence bana göre halen ekim merkezlerinin yüzde 90 bu şekilde yoluna hiç bir değişiklik yapmadan devam ediyor bunlardan uzak durmak lazım.

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #21 : 26 Kasım 2023, 11:09:11 »
Evet ikinci ekimimden sonra 2,5 yıl oldu. şimdilik saç durumu fena gitmiyor. üçüncü bir ekim daha planlıyorum orta alana ve hafif vertekse doğru ama bu herkesin dediği 33-35 yaş arası yoğun dökülme dönemini bekliyorum. yaş 31 oldu bu arada. 2-3 sene sonra ektirirsem benim saç ektirme sürecim şöyle olacak

1. ekim = 22 yaş

2. ekim = 28 yaş

3. ekim = 33 yaş

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #22 : 26 Kasım 2023, 11:13:02 »
2.5 yılda orta ve arka alanda çok bir dökülme olmamış bence. biraz da ekim yapılmıştı o bölgeye ama çok değil.

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Kasım 2023, 12:14:07 »
2.5 yılda orta ve arka alanda çok bir dökülme olmamış bence. biraz da ekim yapılmıştı o bölgeye ama çok değil.

Kesinlikle katılıyorum hocam baştan sona yazdıklarınıza, 25 yaşında ektirmiştim o zamanlar çok kişi erken diyordu sonra ektirirsin falan ama 25 yaşında saçlarımı isteidğim gibi tarayamacaksam ne işe yarar. Şu an 35 yaşındayım geçen aya kadar saçlarımı bağlıyordum da ( son foto) . Bakınca ekimin üzerinden 10 yıl geçmiş. Şimdi çizgim belli, en fazla sıklaştırma olabilir o da saçlarımı kestirince anladım. İlk foto yaş 24 sonraki fotolar yaş 35 son 2-3 ay :)

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Kasım 2023, 12:56:09 »
Düzgün bir yerde ektirdikten sonra bence avantaj .norwood 6 olduktan sonra bir defa saç deriside kendini imha ediyor .çorak tarlaya dönüyor .dikkat ederseniz bu safhadayken saç ektirenlerin sonuçları tel tel görünen kalın ve seyrek bir görünümden ibaret oluyor.fibrosiz ve kalsifikasyonu engelliyor erken ekim .yalnız bununda şartları var .medikal tedavi ve gerçekten işi bilen ekim merkezlerinde ekim yaptırmak uzun dönem güzel sonuçlarda işin püf noktası bana göre.

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Kasım 2023, 18:20:05 »
Hocam peki bu yaptıklarınız ekimlerden sonra medikal tedavi yaptınız mı ? Minoxil finasteride tarzı .

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #26 : 26 Kasım 2023, 19:04:49 »
Hocam peki bu yaptıklarınız ekimlerden sonra medikal tedavi yaptınız mı ? Minoxil finasteride tarzı .

bana diyorsanız ben yapmadım. ilaç olayına hiç girmedim.

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #27 : 26 Kasım 2023, 19:07:18 »
Kesinlikle katılıyorum hocam baştan sona yazdıklarınıza, 25 yaşında ektirmiştim o zamanlar çok kişi erken diyordu sonra ektirirsin falan ama 25 yaşında saçlarımı isteidğim gibi tarayamacaksam ne işe yarar. Şu an 35 yaşındayım geçen aya kadar saçlarımı bağlıyordum da ( son foto) . Bakınca ekimin üzerinden 10 yıl geçmiş. Şimdi çizgim belli, en fazla sıklaştırma olabilir o da saçlarımı kestirince anladım. İlk foto yaş 24 sonraki fotolar yaş 35 son 2-3 ay :)

hayırlı olsun sizinki çok iyi olmuş. açık renkli saçta daha ekim doğal duruyor. ben anca saçlar beyazlayınca bu doğallığı yakalayabileceğim  :)

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Kasım 2023, 01:20:31 »
Hocam teşekkür ederim. Siz de emeklerinizin karşılığını almışsınız bence. İnşallah beyazlar mı ne desem bilemedim:)

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2023, 15:49:06 »
Dostum güzel bir konu açmışsın eline sağlık. Bence biraz 'avantajlı' kısmını korumuş kollamışsın :)

Benim fikrim genel olarak daha geç ekimden yana. Ben 31 de ilk ekimimi yaptırdım, güzelde bir sonuç oluyor gibiydi ama sonra bir döndü tersine işler,piskolojiyi skp attı... Yani sonuç iyi gibi olup güzel sonuç yok olmaya başlayınca hiç yaptırmadan bir süre daha devam etmek daha mantıklı gibi.

Yani 3 ekim degilde gaye 2 ekimde olayı noktalamak olmalı şu ekonomik ve tıbbi durumlarda bence. Hani daha kolaya bürünür ekimin çilesi, fiyat ulaşılabilir rakamlar olur daha basitçe işlem hallediliyor olur yahut saç klonlama keşfedilip klonlarda basitçe ekilebilirse falan 3. ekim 4. ekim gidilebilir. Ama şu durumlarda bence 2 ekimde kapatmak en doğrusu gibi. Tabi bu benim teorimde 1. ekim olabildiğince geç olmalıya kayıyor. Kesilmiyor çünkü dökülme 35 oluyorum nisanda. Halen gidiyor amk saçları...

Dilerim sonuçların güzel olsun kardeşim
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2023, 17:17:47 Gönderen: kelveötesi35 »

Facebook Twitter Instagram