tek faydalı yanı 33 yasına kadar bu dökülmeler azalarak bi şiddetle devam edebiliyor ,33 den sonra artık ağır bi dökülme gerçekleşiyor az çok elde ne kaldığı belli pllanlama ve dönor belli ve bahsettiğiniz olasılıklar devredışı kalmış oluyor
Sen 33 yasındasın ekim yaptırmıssın ama konun yok ne dersin 30 dan sonra artık sacın üst tarafındaki ince tüyler de gidiyor ve tamamen kabak oluyorsun degil mi
İşte bu biraz endise verici ama sonucta bu dökülme olayı aksamdan sabaha olmuyor yani bence müdahale etme imkanın oluyor.
Benim başıma gelecek olanı söylüyorum ben böyle planladım
Şimdi zaten 2 ekim gecirdim yani kafamın üstünde zaten sac var. Vertekse de çok az belki 100 adet bir ekim oldu maksat son rötüş ekiminde ekilen saçları kamufle etsin diye yaptırdım bunu.
Benim yanlar daha da aşağıya inecek ben bunu öngörebiliyorum. Ne zamanki artık o ince tüyler de yavastan dökülüyor işte o zaman yanlara belki 100er greft ile destek atıp ve baska beklenmedik şekilde dökülen noktalara ufak müdahaleler yaparak yoluma devam edecegim
Bu son rötüş ekiminde sadece sakaldan alım yaptırıcam çünkü artık kafayı sıfıra vurup 6 ay onun toparlamasına beklemek istemiyorum. saçları sıfıra vurmadan sakaldan dedtek atıp kabuk dökümü yani 10 gün sonra hayatıma gayet normal şekilde devam edecegim plan bu inşallah tutar.