Saç Ekimi Sonuçları
Hocam ben de aşırı dikkat ediyorum şakaklarına vertekslerine bakıyorum genel rengine vs ama inan ki hiçbir sıkıntıları yok, dökülmesi de imkansız adamların saçlarının
genclerde çok var dokulme.bizim gencler kısıtlama dinlemez evin burda takılıyorlar şimdi baktım 20_25 yas arasında 4 kişiden 3unde seyrelme var.birine genetik uğramamış daha yaslı tayfaya bakıom daha gür saçlılar genclerce daha çok dokulme var.
Euro maclarini izliyorsunuz futbolcularin hepsi 20li ve 30lu yaslarda. Saci dokulen kac kisi var. Yok denecek kadar az. Bizim milli takim da ayni sekilde.
tuncay sanlı zamanında nasıl kel kalıyordu daha gencecikken bakım yapmasa kurtaramazdı o saçları ünlüleri paralıları ölçü alma sokaklar en büyük ölçü şimdi okul yok şurda liselilerie bakıom berber abi bile lisenin karsısında şakaklar gerilemiş çoçukların bazılarının bakıom liseli kafada az saç kalmış. bırak 20 25 arasını 18liklerdde bile gerileme var
Son 20 yılda erkeklerin testosteronunun %20 azaldığını okumuştum gençlerde dökülmenin bununla ilişkisi olabilir lise 3-4 zamanlarında nw3-4 arkadaşlarım vardı goril gibi kıllı,1.90 boyu vardı çoğunun saçlarıda yağdan yapış yapış görünürdü