Gönderen Konu: Dışardaki saçı dökülen insanlar  (Okunma sayısı 1896 defa)

kelaynak3636

• Sr. Member
Ynt: Dışardaki saçı dökülen insanlar
« Yanıtla #15 : 29 Haziran 2021, 21:19:21 »
Hocam ben de aşırı dikkat ediyorum şakaklarına vertekslerine bakıyorum genel rengine vs ama inan ki hiçbir sıkıntıları yok, dökülmesi de imkansız adamların saçlarının
Saç dökülmem başladığından beri birini gördüğüm an hemen saçlarına bakıyorum,25-30 yaş altında saç dökülmesi olan kişi sayısı çok az gerçekten.Ne bahtsız adamım arkadaş ya,her konuda mı şanssız olur bir insan :(

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2021, 23:00:36 »
  genclerde çok var dokulme.bizim gencler kısıtlama dinlemez evin burda takılıyorlar şimdi baktım 20_25 yas arasında 4 kişiden 3unde seyrelme  var.birine genetik uğramamış daha yaslı tayfaya bakıom daha gür saçlılar genclerce daha çok dokulme var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2021, 23:29:17 »
  genclerde çok var dokulme.bizim gencler kısıtlama dinlemez evin burda takılıyorlar şimdi baktım 20_25 yas arasında 4 kişiden 3unde seyrelme  var.birine genetik uğramamış daha yaslı tayfaya bakıom daha gür saçlılar genclerce daha çok dokulme var.
bende aynı şeyi düşünüyorum fast foodun etkisi olabilir mi acaba ben üniversite okuyorum çoğu arkadaşımda hafiften başlamış gibi sinyaller veriyor dökülmeler ama çoğu farkında değil tabi herkes benim gibi kafayı bozmuş değil belirli bir yere gelince fark ediyolar.Ben her gün bakar oldum 😅
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2021, 23:39:56 »
 genetik zaten çoğu insanda vardır ama etkenler onu aşağıya erken yasa cekcer düzensiz beslenmede bunun bir sebebi olabilir.dusunsene madde testi saç telinden adam kaç sene once içerse içsin gunu gunune çıkartıyorlar.yediğimiz içtiğimiz seyler saçlarımızda çıkar.tvde bir saç dru çıkmıştı dunyanın en gür saçı nerede ve sebebi nedir dediler hingistan ve taze gıdalar dedi.duzensiz hayat genetiği hızlandırır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

heycorcverseneborc

• Full Member
« Yanıtla #19 : 30 Haziran 2021, 07:58:56 »
Bu isin bilimsel istatistigi var. Her yas grubunda % 10 artar. 30 yasindaki erkeklerin ortalama % 30ununun saclari dokukur. 20 yasindaki erkeklerin % 20sinin. Bu nw 6 7 anlamina gelmiyor. Cunku 80 yasinda bile nw 6-7 olan insan cok az. Nw 6-7 olmak icin sac genetiginizin facia olmasi lazim. Turkiyede 30 milyon 18 yas ustu erkek var. Bunlarin tahmini 15 milyon civarinin az veya cok saci dokulmus durumda

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Haziran 2021, 11:31:47 »
 istitastiğe ben saçta inanmıyorum.dısarı şimdi bakcam yol üstündeyim şu an gencler saçlıda genelde bakıyorum genetik dokulmesi olan eskiye gore çok çok fazla 25 sene once genclerde saçlar daha fazlaydı

heycorcverseneborc

• Full Member
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2021, 12:22:27 »
Euro maclarini izliyorsunuz futbolcularin hepsi 20li ve 30lu yaslarda. Saci dokulen kac kisi var.  Yok denecek kadar az. Bizim milli takim da ayni sekilde.

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #22 : 30 Haziran 2021, 12:30:56 »
Euro maclarini izliyorsunuz futbolcularin hepsi 20li ve 30lu yaslarda. Saci dokulen kac kisi var.  Yok denecek kadar az. Bizim milli takim da ayni sekilde.
onların saçlara yaptığı bakım parası ile biz yaşıyoruz
  • Yaşınız 20
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2021, 13:11:41 »
 tuncay sanlı zamanında nasıl kel kalıyordu daha gencecikken bakım yapmasa kurtaramazdı o saçları ünlüleri paralıları ölçü alma sokaklar en büyük ölçü şimdi okul yok şurda liselilerie bakıom berber abi bile lisenin karsısında şakaklar gerilemiş çoçukların bazılarının bakıom liseli kafada az saç kalmış. bırak 20 25 arasını 18liklerdde bile gerileme var

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #24 : 30 Haziran 2021, 13:40:56 »
tuncay sanlı zamanında nasıl kel kalıyordu daha gencecikken bakım yapmasa kurtaramazdı o saçları ünlüleri paralıları ölçü alma sokaklar en büyük ölçü şimdi okul yok şurda liselilerie bakıom berber abi bile lisenin karsısında şakaklar gerilemiş çoçukların bazılarının bakıom liseli kafada az saç kalmış. bırak 20 25 arasını 18liklerdde bile gerileme var
bir sürü ünlü var 15 sene öncesiyle aynı kalan bizim bilmediğimiz ne yapıyolar acaba
  • Yaşınız 20

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Haziran 2021, 15:20:16 »
 ekim finasterid igf mezotarapi prp hepsini yaptırırlar

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 01 Temmuz 2021, 03:24:42 »
Buna şöyle bir cevap vereyim benim dayım yok ama dedem 60 a kadar sacliymis  ama ben babamın bildiğiniz kopyasiyim sanki yazıcıdan çıkmış gibiyim babamı tanıyan biri direk oğlu olduğumu anlıyor babamın 35 yaşlarındaki saçı benim şuan ki yasimdaki ile aynı açıklık derecesinde bence bir 10 yıl atıyor eski insanların sıkıntı ve stressleri sadece iş zorluguydu psikolojik sıkıntı çok azdı ve beslenme yaşam tarzı da çok değişti şuan genç olupta 12 1 den assagi uyuyan tanımıyorum bende dahil bence yaşam tarzı beslenme herşey etkiliyor ve artırıyor bu mereti.
  • Yaşınız 25

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 01 Temmuz 2021, 13:20:39 »
Son 20 yılda erkeklerin testosteronunun %20 azaldığını okumuştum gençlerde dökülmenin bununla ilişkisi olabilir lise 3-4 zamanlarında nw3-4 arkadaşlarım vardı goril gibi kıllı,1.90 boyu vardı çoğunun saçlarıda yağdan yapış yapış görünürdü

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #28 : 01 Temmuz 2021, 17:09:06 »
Son 20 yılda erkeklerin testosteronunun %20 azaldığını okumuştum gençlerde dökülmenin bununla ilişkisi olabilir lise 3-4 zamanlarında nw3-4 arkadaşlarım vardı goril gibi kıllı,1.90 boyu vardı çoğunun saçlarıda yağdan yapış yapış görünürdü
Benimde saçları seyrelen arkadaşlarım var ve daha yaşım genç diye dökülme olduğunu bile fark etmiyolar
  • Yaşınız 20

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 03 Temmuz 2021, 20:41:05 »
Arkadaşlar kimse alinmasın da burada görüyoruz saç ektirince burada paylaşan insanlarin nasilda yakisikli oldugunu cidden saç ektirince insana yakisiklilik/karizma geliyor kesinlike ben saçin çok sey kattigini görüyorum ve ektirme taraftariyim hele benim saclarim sarişin bana da bi yakisir ki :)
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram