Gönderen Konu: LÜTFEN LÜTFEN VAKTİNİZİ AYIRIN  (Okunma sayısı 1956 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: LÜTFEN LÜTFEN VAKTİNİZİ AYIRIN
« Yanıtla #15 : 02 Temmuz 2021, 20:21:32 »
başka bir öneriniz var mıdır hocam peki
gerek olmadığını dusunuyorum diye mesjı baska konuya yazıcakken buraya yazmışım pardıon konular karısmış.dısardan dutlu mezo falan iyi gelebilir

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2021, 15:07:41 »
GİTTİKÇE KÖTÜYE GİDİYOR NE OLUR YARDIMCI OLUN DOKTORLARDA BİR ŞEY DEMİYOR BABAMIN SAPASAĞLAM SAÇLARI VAR :/
Genetik faktörler ben de uğraşıyorum. 21 yaşındayım.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2021, 16:48:02 »
Bu kadar telaşlanacak kadar büyük birşey yok ortada.Milleti anlamıyorum hemen şakaklar gerilince dünyanın sonu gibi öldüm bittim naraları atıyorlar.Nasıl bir psikoloji içindesiniz garip.Saçına medikal tedaviler uygularsan incelenler kalınlaşır.Şakaklarada minoxil sık şimdilik.Yapabileceğin çok birşey yok zaten.Kimileri için şöyle saça sahip olmak şükür sebebi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Eser Comak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2021, 01:24:30 »
Dostum anliyorum telasini. varolan saclarin gidiyor ve insan kendini yaslandiginin farkina variyor. bunlar normal ama tadsiz surecler. biraz risk alip cok dusuk doz finasteride baslayabilirsin belki 0.25mg gibi. bunu iki gunde ya da 3 gunde alabilirsin. diger arkadaslarin da dedigi gibi igneleme guzel olur. sonrasinda hint yagi surersin kafana. magnesium citrat alirsin agizdan. hint yagini icebilirsin de. minoxidili genelde hemen onermiyor Derek adli youtuber arkadasimiz MPMD(more plates more dates) diye bir kanali var. cunku sac bagimli hale geliyor falan diye heralde ama hangi tedaviyi kaldirsan sacin gerilemez mi orasi da enteresan. sonuc olarak biraz risk alip tedavilere baslaman gerekli olabilir. sacinin nasil dokulcegini bir allah bilir. allah yoksa kimse bilemez :D. dermatologlara bakma bir kismi cidden doktor kibiri midir nedir cok mallar. bana da demislerdi yok falan sac dokulmesi. sacini sen herkesten iyi bilirsin. sonuc olarak tavsiyem bi yerden biraz tedaviye baslaman olur ama inanilmaz minimum bir tedavi ile basla belki sanslisindir cok sorun yasamazsin.

Furkanoz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Ekim 2021, 11:38:26 »
Şu anda durumun nedir hocam? Dökülme saç. Çizgisi teşhis vs. Ne durumda acaba?

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #20 : 12 Ekim 2021, 17:30:23 »
GİTTİKÇE KÖTÜYE GİDİYOR NE OLUR YARDIMCI OLUN DOKTORLARDA BİR ŞEY DEMİYOR BABAMIN SAPASAĞLAM SAÇLARI VAR :/
AHAHAHA DOSTUM... DEDEM 54 YAŞINDA ÖLDÜ ÖLDÜĞÜNDE NW2 İDİ AMCALARIM NW 3 BABAM??? NW 5 ... KÜÇÜK DOZDA FİNASTERİDE BAŞLA DERİM STRESS FALAN DESTEKLER BUNU MEDİTASYON FALAN YAP DÜZGÜN Bİ HASTANEYE GİDİP TEDAVİ PLANI DA OLULTURABİLİRSİN YOKSA KAFANDAKİ OBRUK SENİ DAHA DA MAHVEDECEK!!!!
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

Facebook Twitter Instagram