Gönderen Konu: Bazı ekimcilerin reklamdan ve PR’dan ibaret olması.  (Okunma sayısı 4208 defa)

halu80

• Sr. Member
Ynt: Bazı ekimcilerin reklamdan ve PR’dan ibaret olması.
« Yanıtla #30 : 31 Ağustos 2021, 23:49:00 »
Bende malesef bu ise dogru dürüst arastirmadan girdim ve cok pismanim.
Kel kalacaksak kalalim, „güzel“ de durmassa, kötü bir ekimden daha iyidir!
Birde cok greft kullaniyorlar, az greftle iyi bir dagilimla güzel sonuclar elde edebilirsin.
Yukarida yazdiginiz gibi hepsini ön taraflara ekiyorlar ve “sık” gözüküyor. Greft dağılımına çok az merkez dikkat ediyor.

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #31 : 08 Eylül 2021, 19:44:16 »
Bazı ekimciler demek yanlış aslında tamamı. Senelerdir bu sektörü araştırırım yurtdışında dahi saç doktorlarına göründüm,Türkiye’de saç üzerine uzman olan tek kişiye senelerce tedavi oldum Daha sonrasında ekim kararı alınca şaşkınlık içinde kaldım. Adam kafana dokunup senden şu kadar çıkar şurası böyle olur diyor hatta bazı ünlü ekim merkezlerinde doktoru sadece 30 saniye görüyorsun finasteridi dayayıp başarılıyız diye reklam yapıyorlar sektör berbat durumda

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 08 Eylül 2021, 20:02:50 »
 sade bu sektor değil çok paranın donduğu her sektor çakal yuvası işinin hakkını verdikten sonra o baska ama yapamıcak bol paralı işe atlıcak.para donerse her iş doner
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 03 Kasım 2021, 22:00:28 »
Yorumlariniz cok desteksiz geldi bana.saydiginiz hocalar mesela muttaplip hoca yada koray hoca  sadece turkiyedemi is yapiyor  saniyorsunuz. Avusturalyadan amerikadan adamlar aktarma yaparak geliyorlar yani azicik ingilizceniz olsa yurt disi forumlari okusaniz keske. bu forumda muttalip hocanin ekimi azdir.cunki cok pahali ama italyan ispanyol forumlarinda fazla .tek tek inceleyin nasil sonuclar oldugunu avrupali hastalar cin gibidir cok arastiran bilen hastalar oyle oltaya gelmezler arablar gibi .araba daya vip servisi gozu hic birsey gormez.bu bulgar dr olayi gercek olsa adam bulgarda kalmaz avrupada zengin adamlara eker dunyayi kurtarirdi hala soru isareti yani gozu yiyen gitsin denesin kimsenin yemegi icin burdan biri ekime gitsede sonra biz gitsek havasinda herkes.pr calismalarina gelince .eline garanti belgesi veren arkadasini getir indirim yaparim diyen insgramda show pesinde kosan adamlar pr yapiyorlar.yani begenmediginiz hocalarin bos randevu gunu yok.avrupa forumlarini takip etmenizi oneririm.bu sitede belli ekimcilerin coklugun olmasinin nedeni maddi acidan orta karar ekimciler .hersey para degil tabiki pahali olanin garantiside yok ancak ucuz yapan  isi fabrikasyona dokup gunde 5 10 allah ne verdiyse ekiyor bana kalsa gunde 1 kisi bile cok 5000 ustu icin ancak haftada bir kisi ile ugrasan adam 7.000 kazaniyorsa gunde 6 kisi eken bir kisi kisi basi 2.000 kazansa 6x2=12 .000 euro yapiyor yani 2.000 euroya ekim yapan adam parayi kiriyor.7.000 euroya ekim yapanada salliyoruzki parayi kiriyor ama butun hafta  birkisi ekince para kirilmasi daha az oluyor fabrikasyonlara gore.arti manul ekimin zorlugu emegi baska bir konu.yani makinayla alinan greftler cek cikar ancak manulde tek tek elle bulup cikarmak birmi.yorumlarinizin haklilik payi olmakla birlikte biraz haksiz oldugunu dusunuyorum.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 06 Kasım 2021, 10:00:36 »
Çoğu başlığa katılıyorum :) Özllikle ülkemizin tercih sebebi olması ucuz olduğu için iyi olduğumuz için değil maalesef
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #35 : 06 Kasım 2021, 17:27:14 »
Avrupa’nın muslukmuşum haftalık ücretiyle buraya saç ektirmeye geliyor diye Avrupa lider sanıyor bazı arkadaşlar Türkiye’yi. Bir de İngilizce bilseniz demiş arkadaşım merak etme senden daha iyi okuma yazma biliyoruz belli olduğu üzere, herkesin söylediği gibi Türkiye’nin tercih sebebi ucuzluk kalite değil

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 07 Kasım 2021, 06:15:29 »
10.000 euroluk ekimler oluyor turkiyede avrupada o paraya olmuyormu peki.neden buraya geliyor elin amerikalisi birde tirsarak on yargili bir sekilde sana bana guvenli ama o korkarak geliyor tek basina 10.000 eu ya avrupada yaptirmak varken?
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Kasım 2021, 17:49:49 »
Sıkılmadan hepsini okudum 🤗
 Dr sarev için birşey diyemiyorum . İlk incelediğimde yok dedim olamaz imkansız .  Adam 10-12 bin almış donörde bir tane iz yok .
 Birazdaha araştırdım vakum sistemi ile kökleri alıyor . Ama yinede imkansız geliyor . Fotoğraflar başkasına ait diyemi inceledim yok o da çıkmadı hepsi aynı kişiler . En son paylaşım sayısına baktım 😂😂 senede 10-15 hasta ekiyorsa olur dedim çamuru attım araştırma yapmayı bıraktım 😂 .  Mantığa  sığmayan bir ekim şekli . donör ve açıklık aynı cm2 de ama ne donör bozuluyor nede ekilenler seyrek çıkıyor .
  Türkiye de evet işçilik ucuz olduğu için yurt dışından gelen sayısı fazla . Ama sadece ucuz olduğu için degil greft sayısı da bizde fazla olduğu için bizi tercih ediyorlar
   Çok degil yakında gelen sayısı yarı yarıya düşer . firmalar hastaları bulup Türkiye de resmen pazarlıyorlar .  Bir elamana günde 3 ekime sokuyorlar . Whatsap ve telgram gruplarında  saniyesinde ekimci buluyorlar . Kim ekerse eksin önemli değil para gelsinde nasıl gelirse gelsin derdinde hepsi

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 10 Kasım 2021, 21:41:47 »
Sıkılmadan hepsini okudum 🤗
 Dr sarev için birşey diyemiyorum . İlk incelediğimde yok dedim olamaz imkansız .  Adam 10-12 bin almış donörde bir tane iz yok .
 Birazdaha araştırdım vakum sistemi ile kökleri alıyor . Ama yinede imkansız geliyor . Fotoğraflar başkasına ait diyemi inceledim yok o da çıkmadı hepsi aynı kişiler . En son paylaşım sayısına baktım 😂😂 senede 10-15 hasta ekiyorsa olur dedim çamuru attım araştırma yapmayı bıraktım 😂 .  Mantığa  sığmayan bir ekim şekli . donör ve açıklık aynı cm2 de ama ne donör bozuluyor nede ekilenler seyrek çıkıyor .
  Türkiye de evet işçilik ucuz olduğu için yurt dışından gelen sayısı fazla . Ama sadece ucuz olduğu için degil greft sayısı da bizde fazla olduğu için bizi tercih ediyorlar
   Çok degil yakında gelen sayısı yarı yarıya düşer . firmalar hastaları bulup Türkiye de resmen pazarlıyorlar .  Bir elamana günde 3 ekime sokuyorlar . Whatsap ve telgram gruplarında  saniyesinde ekimci buluyorlar . Kim ekerse eksin önemli değil para gelsinde nasıl gelirse gelsin derdinde hepsi

bazen forumdada benzer ekimler çıkıyor adamın saçları orman gibi oluyor donör ise hiç yıpranmamış gibi duruyor.
bazen acaba diyorum donör bölge rezervi bizim sandığımızdan çok yüksekte ülkede doğru dürüst saç ekimi yapan klinik sayısı az olduğu içinmi biz bunu göremiyoruz.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 10 Kasım 2021, 21:47:06 »
 ortalama donor 8000 verir.yıpratırsan bu sayı duser
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 10 Kasım 2021, 22:07:11 »
Motor alimda donor daha cok daliyorlar fire vermelerinden korktuklari icin.motor alim daha cok etkiler donoru tabi iylesme suresinide
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram