Gönderen Konu: Bazı ekimcilerin reklamdan ve PR’dan ibaret olması.  (Okunma sayısı 4209 defa)

John Keller

• Sr. Member
Ynt: Bazı ekimcilerin reklamdan ve PR’dan ibaret olması.
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2021, 18:17:42 »
 Bizim ülkemizdeki saç ekim sonuçlarının çoğu, ölümü gösterim sıtmaya razı etmek gibi bir şey.Sırf tepe bölgesi riskli, tutmama olasılığı var gerekçesini duymamak için tepe ekimimi önemsediğim bir ekim için 40-50 bin tl vermekten vazgeçtim.Ön-orta ve vertex bölgesinde var olan saçların miktarı da önemli.Bu saydığım noktalarda kısmen de olsa saçları olan birinin eğer ki çok acemi ve işi bilmeyen bir merkezin eline düşmediyse iyi olabiliyor.Ama yine de 15 yıldır ekim işiyle uğraşan bildiğim ekim merkezleri var ama ön plana çıkamayıp yerinde sayıyorsa biraz da her daim müşteri bulurum, fazla kafa yormaya gerek yok bu işe zihniyetiyle yaklaştıkları içindir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 27 Haziran 2021, 18:21:45 »
Ekim videosunda prp yapıyor saça ekim esnasında bence orada exosomes da kullanıyor başka bir şey gelmiyor benim aklıma. Ekim öncesi de donörü bu yöntemlerle güçlendiriyor olabilir
prp bir çok yer yapıyorda.ekim esnası sonrası cart curt o kadar onemli olsa herkes yaptırırdı bence gerekli ama süpermende değil.hücre çoğaltma şu buda yapıyordur.yoksa klasik yontemlerle yapsa herkes yapardı onları.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Haziran 2021, 18:45:27 »
Drzarev gerçekse ekimin bugunu bulmuş

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2021, 18:47:51 »
 bayağıdır bilinen bir olay bu adamın ekimleri.bir dr tanıdığım demişti birseyin ne zaman bulunduğu onemli değil bize ne zaman bulunduğu onemli demişti
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mdalmis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2021, 19:12:11 »
Bugün nereye gidilse hepsinin söylediği şey 3000 greft ekerim diyende,5000 greft ekerim diyende şöyle diyor ; ''aynaya baktığınızda saçlı görünüceksiniz'' . En öne dayıyolar bütün greftleri ondan sonra before after önden bir foto oldu bitti. Birde Finansterid öneriyorlar onunda etkisiyle başarılıyız diyorlar . yani 5000 greftle , merdiven altı yerlerde aynaya bakıldığında saçlı gösterebilir. Bencede bunun adı planlama değil . 5000 grefti  öne ekelim , 1 yıl sonra gel 2000greft saçtan,1000 greft sakaldan alalım tepeyi ekelim olay bu tamamen . ekim öncesi gittiğim yerler greftiniz yeterli değil yoksa 6000-7000 de ekeriz diyorlar yani sıkıntı yaratmaz fazla greft ekmemiz diyorlar , ee sakaldan da takviye alın diyorum o zaman planlamayı böyle yapalım diyorum  Olmaz planlama böyle olmalı 1.seans ön  taraf , 2.seans arka taraf . :)
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000mg

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2021, 19:23:05 »
 resimler webcam aldatır bu işte.fiansterid yeni saç çıkarmaz dokulmeyi yüzde40 azaltır kalınlaştırır oda gürleşme yapar.zaten donordeki saç sayısı belli ekim alanı çok genişse beklenti az olmalı.ne kadar donor ne kadar az ekilcek alan o kadar basarı

mdalmis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2021, 19:35:31 »
resimler webcam aldatır bu işte.fiansterid yeni saç çıkarmaz dokulmeyi yüzde40 azaltır kalınlaştırır oda gürleşme yapar.zaten donordeki saç sayısı belli ekim alanı çok genişse beklenti az olmalı.ne kadar donor ne kadar az ekilcek alan o kadar basarı

Bende onu diyorum. Yani mesela benim alanım geniş 2 seans dersin anlarım . Ama kimisinin açık alanı dar , donör bölgesi güzel olmasına rağmen planlamaları sadece ön tarafa yapıyorlar. Neden başarı oranlarını baya yüksek tutmak için yani bu planlama dedikleri şey standartlaşmış artık , planlama bu değil böyle olmamalı . Ayrıca Benim alanımın geniş olmasına rağmen eğer finansterid kullanırsam gür ve sıkı bir saçım olacağı söylendi tepe böglesi dahil ( Ben ona rağmen finansterid kullanmayacağımı söyledim )  Eğer böyle birşey yoksa bunun söylenmesi de yanlış bence .
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000mg

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2021, 19:46:12 »
prp bir çok yer yapıyorda.ekim esnası sonrası cart curt o kadar onemli olsa herkes yaptırırdı bence gerekli ama süpermende değil.hücre çoğaltma şu buda yapıyordur.yoksa klasik yontemlerle yapsa herkes yapardı onları.
Benim araştırdığım kadarıyla kendime verdiğim tek mantıklı cevap prpnin yanında eksozom da kullandığı. Bu arada arkadaşın dediğine katılıyorum 100 günlük dut&min tedavimle ben de aynaya baktığımda saçlı görünüyorum ki kendi doğal saç çizgimle :) hala yaklaşık 0.5-1 cm alanda kararmalar mevcut saç çizgim öne geliyor fin min dut kullanacaksam neden saç ektireyim ki. Maks verim sonrası hedefim zareve rütuş yaptırmak o zamana kadar da kendi saçımla aynada saçlı görünmeye devam :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 27 Haziran 2021, 20:03:22 »
 ilaç yetmediği yerde ekim sonra gene ilaç bazen dht saldırısı agresifleşir o zaman ilaçta fayda etmez gene ekim.sonucta dutlada yüzde 55 baskılıyoruz minoxidil daha çok ofansiftir tabi iyi besleyerek saçı korur ama bazen dht saldırırı agresifleşebiliyor orada ilaçta fayda etmiyor

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2021, 20:06:10 »
ilaç yetmediği yerde ekim sonra gene ilaç bazen dht saldırısı agresifleşir o zaman ilaçta fayda etmez gene ekim.sonucta dutlada yüzde 55 baskılıyoruz minoxidil daha çok ofansiftir tabi iyi besleyerek saçı korur ama bazen dht saldırırı agresifleşebiliyor orada ilaçta fayda etmiyor
Yaş 34 oldu saldırılar azalır inşallah diye umut ediyorum :) zaten ilaca rağmen gerilerse kel olarak devam ederim hayatıma uğraşmam bir daha
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 27 Haziran 2021, 20:14:57 »
 buyuk ihtimal aksilik olmazsa azalır.34 guzel bir yas ben o yastanda ufak gosteririm ama ruhen aklen 35ten sonra yaslandığıma inandım soğukluk geldi.41 yasındayım 34 yasının kıymetini bil

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 27 Haziran 2021, 20:18:54 »
buyuk ihtimal aksilik olmazsa azalır.34 guzel bir yas ben o yastanda ufak gosteririm ama ruhen aklen 35ten sonra yaslandığıma inandım soğukluk geldi.41 yasındayım 34 yasının kıymetini bil
Abi ben şimdiden yıldım her şeyden herkesten o yaşlarda nasıl bir ruh halim ve düşünce yapım olacak merak ediyorum Allah ömür verirse :) Derviş diye bir film var orada çok güzel bir replik var “40 yaşındayım çok tehlike bir yaş. Arzular duyacak kadar genç hissediyor insan ama onları gerçekleştiremeyecek kadar yaşlı…” o zaman ben 34 ten 40 a kadar keyfi artırarak kıymetini bilerek yaşayayım teşekkürler:)
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 27 Haziran 2021, 20:36:28 »
Abi ben şimdiden yıldım her şeyden herkesten o yaşlarda nasıl bir ruh halim ve düşünce yapım olacak merak ediyorum Allah ömür verirse :) Derviş diye bir film var orada çok güzel bir replik var “40 yaşındayım çok tehlike bir yaş. Arzular duyacak kadar genç hissediyor insan ama onları gerçekleştiremeyecek kadar yaşlı…” o zaman ben 34 ten 40 a kadar keyfi artırarak kıymetini bilerek yaşayayım teşekkürler:)
:)

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2021, 20:59:47 »
türkiyede aşırı saç ekim merkezi olmasının ve bunlarında çoğunun kötü ekim yapılmasının en büyük sebebi ucuz olduğu için özellikle vahşi kapitalist zihniyetin sağlık turizmi adın altında tr ye yabancı hasta getirmesidir.Bu yabancılarda sandığınız gibi araştırma yapmıyorlar ,çoğunlukla turizm acenta şirketlerinin internet üzerinden reklamlarına kanarak toplu rezervasyonlar yaptırıyorlar.A saç ekimi firması B şirketiyle anlaşıyor (tabi B şirketi burda yabancı acenta oluyor).Bunlar otelleri dolduruyorlar yabancı turistlerle sonrada anlaştıkları ekim merkezlerine gönderiyorlar .Sürü halinde hareket ediyorlar anlayacağınız.Saç ekilecek adamada sizin için tr deki en iyi ekim merkezini ayarladık diyorlar ve paranın yarısını cukka indiriyorlar geri kalanın bir kısmını otele arta kalanıda ekim merkezine veriyorlar.
Güya adam 2 bin euroya saç ekiyor ama ekim merkezi en 500 euro falan alıyor:Bu sistemi çok iyi bilen hatta organize eden yakın bir arkadaşım detaylarıyla anlatmıştı bana geçen sene.
şu sistemin içinden iyi bir ekim merkezi çıkmasını kimse beklemesin.Ben o ekim merkezlerinin yerinde olsam bende güzel ekim yapmam arkadaş sonuçta bu yabancı andavallar şirketler hangi yönü işaret ederse oraya gidiyorlar.Bu berbat sistem oldukça tr dekiler tabiki reklama çalışacak ve işleride doğal olarak kötü olacak şaşılacak bir şey yok yani.
Gene burda yerliye çalışan ekim merkezleri var bu forumda yatın kalkın dua edin gene en iyileri forum sayesinde seçip bulma şansımız oluyor.yukarda anlattığım yöntemle tr de saç ektiren 2 fransız ,1 belçikalı ve 2 isveçli tanıdığım oldu geçmişte hepsi yolunmuş tavuk gibi oldular 2 tel çıkan saçla ortada kaldılar inanın o derece berbat bu işler ama suçlu kim dersen bence hiç kimse çünkü internet üzerinden günümüzde yapılan tüm satışlar bu şekilde sağlıksız ve pr çalışmaları ile oluyor.bu tarz araştıma ve yönlendirmelerle  kaliteyi falan bulabilene aşkolsun.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Haziran 2021, 10:16:13 »
 uzun lafın kısası parayı cuvalla basıyorsam saçta cuvalla olucak

Facebook Twitter Instagram