Gönderen Konu: Yeni Saclar Cikmaya Baslamis Mi?  (Okunma sayısı 4446 defa)

qew1978

• Full Member
Ynt: Yeni Saclar Cikmaya Baslamis Mi?
« Yanıtla #15 : 26 Ekim 2021, 22:41:56 »
Hocam avodart sivilce yapıyor bende aşırı sendede oluyor mu.cok sık idrar oluyor birde

Bende de sivilce var ama tek basina avodart yapiyor diyemem, gunde 6 yumurta toplamda 200 gr protein tuketiyorum. Onun etkisi daha fazladir diye tahmin ediyorum. Yine yuksek protein tuketimine bagli olarak gunde minimum 6 litre su iciyorum. Dolayisiyla idrara da sik cikiyorum.

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #16 : 26 Ekim 2021, 22:44:31 »
Kardeşim şakaktaki bene doğru yürümüş sanki saçlar maşallah hem de daha kalın canlı duruyor

Minoxa basladiktan sonra sakaklardaki minyatur saclar hafif kararmis ve uzamis. Ama hala terminal degiller. Umarim sizinki gibi bir etki gorurum minoxtan hocam.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Furkanoz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 26 Ekim 2021, 22:48:12 »
Minoxa basladiktan sonra sakaklardaki minyatur saclar hafif kararmis ve uzamis. Ama hala terminal degiller. Umarim sizinki gibi bir etki gorurum minoxtan hocam.
Hocam özelden mesaj attım eğer müsaitseniz bakar mısnız?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 27 Ekim 2021, 07:39:42 »
İnşallah kardeşim Allah şifa versin gönlüne göre saçların olsun.

Benim de şakaklarda tüyler hafif kararsa bile nw eksi 1 okuyorum :)) bakalım nasıl olacak
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Ekim 2021, 22:50:52 »
 oral minox ne kadardır kullanıon lokal olarak 3 ay sonunda vericeğini verir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Ekim 2021, 22:53:34 »
oral minox ne kadardır kullanıon lokal olarak 3 ay sonunda vericeğini verir

Başkanım oralı 1-2 ay oldu galiba tam bilmiyorum dikkat etmedim o işe konumu kurcalasam bulurum da

Topikal tüyleri geliştirmiyor artık haklısın bakalım iğneleme ile biraz daha kalınlaştırsa yeter
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Kemal88

• Full Member
« Yanıtla #21 : 17 Aralık 2021, 00:16:39 »
Merhaba. Oral minoxidile basladim, yaklasik 2 ay oldu.

Dokulme azaldigi icin eskisi kadar ilgilenmiyorum sacimla, pek gozlemleyemedim etkisini. Bugun uzun bir aradan sonra ilk kez fotograf cektim. Sanki birkac gozenek kararmis gibi.

merhaba hocam oral minoxu günde 1 kezmi kullanıyorsun nasıl kullanıyorsunuz?

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Şubat 2022, 00:13:49 »
Abi profil resmini daha saçlı ve mübarek bir adam yapabilirsen psikolojik olarak bile bu bilinçaltının gücüyle saçlarında artışı gözlemleyebilirsin değişiklik iyidir.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Temmuz 2022, 23:49:20 »
gelişme var mı acaba?

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Temmuz 2022, 22:58:53 »
simdi o ondeki ince saclarin iki anlami var ya yeni gelismektedir yada kalinkrn zayifa dogru gidip seni terk edecek saclardir bunun icin o kismin onceki halini bilmek lazim bunuda ancak sen anlayabilirsin tedavi oncesi o kisimdaki saclar jasil veya sac varmiydi
Ben de bu yüzden bebek saç görünce daha da mı minyatürleşiyolar yoksa yeni uzama mı emin olamıyorum lanet bir şey ama yanılmıyorsam fin bence 4.aya girerken önlerde bebek saçlar çıkarttı artık

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Temmuz 2022, 21:12:18 »
Abi oral minoxidil sana bir şey yapmadı inşallah yaşıyor musun abi bir hayattayım belirtisi ver :)

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #26 : 01 Ağustos 2022, 19:31:15 »
Abi oral minoxidil sana bir şey yapmadı inşallah yaşıyor musun abi bir hayattayım belirtisi ver :)

Cok hafif bir tuylenme var gibi. Baska da bir sey gozlemlemedim. Sac durumunda ise bir gelisme yok. Hala ayni. Ama dokulme de yok. Banyoda scalp'i sertce fircaliyorum, tarakta en fazla 4-5 tel oluyor. Normalde elimi atip oksadigimda hic tel gelmiyor.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 01 Ağustos 2022, 19:46:34 »
Kardeşim ben de kullandığım dönemde hiçbir etki yan etki görmedim oral min den ya biz hesaplamayı bilmiyoruz Ya da içerikteki oranda bir sıkıntı var. Hadi etki etmiyorsun bir çarpıntı bari yap ama o da yok :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2022, 20:35:00 »
Kardeşim ben de kullandığım dönemde hiçbir etki yan etki görmedim oral min den ya biz hesaplamayı bilmiyoruz Ya da içerikteki oranda bir sıkıntı var. Hadi etki etmiyorsun bir çarpıntı bari yap ama o da yok :)
Çarpıntı çok korkunç değil mi ya minox bence daha korkunç

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2022, 20:38:29 »
Çarpıntı çok korkunç değil mi ya minox bence daha korkunç
Kelliğinin farkına vardığında ve kafaya takmaya başladığında insanın yapabilecekleri konusunda sınır yok kardeşim :) :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram