Saç Ekimi Sonuçları
Hocam avodart sivilce yapıyor bende aşırı sendede oluyor mu.cok sık idrar oluyor birde
Kardeşim şakaktaki bene doğru yürümüş sanki saçlar maşallah hem de daha kalın canlı duruyor
Minoxa basladiktan sonra sakaklardaki minyatur saclar hafif kararmis ve uzamis. Ama hala terminal degiller. Umarim sizinki gibi bir etki gorurum minoxtan hocam.
oral minox ne kadardır kullanıon lokal olarak 3 ay sonunda vericeğini verir
Merhaba. Oral minoxidile basladim, yaklasik 2 ay oldu. Dokulme azaldigi icin eskisi kadar ilgilenmiyorum sacimla, pek gozlemleyemedim etkisini. Bugun uzun bir aradan sonra ilk kez fotograf cektim. Sanki birkac gozenek kararmis gibi.
simdi o ondeki ince saclarin iki anlami var ya yeni gelismektedir yada kalinkrn zayifa dogru gidip seni terk edecek saclardir bunun icin o kismin onceki halini bilmek lazim bunuda ancak sen anlayabilirsin tedavi oncesi o kisimdaki saclar jasil veya sac varmiydi
Abi oral minoxidil sana bir şey yapmadı inşallah yaşıyor musun abi bir hayattayım belirtisi ver
Kardeşim ben de kullandığım dönemde hiçbir etki yan etki görmedim oral min den ya biz hesaplamayı bilmiyoruz Ya da içerikteki oranda bir sıkıntı var. Hadi etki etmiyorsun bir çarpıntı bari yap ama o da yok
Çarpıntı çok korkunç değil mi ya minox bence daha korkunç