Gönderen Konu: YAŞ 21 saçlarım dökülüyor yardımcı olur musunuz  (Okunma sayısı 1591 defa)

ahmetbird

• Full Member
Ynt: YAŞ 21 saçlarım dökülüyor yardımcı olur musunuz
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2021, 15:14:48 »
Düzenli kullanacaksan minoxidil başla takviye haplardan kullan kerozan xpecia vb. fin dut için bence gençsin 5 6 ay sonra ki durumuna bakıp sonrasında yine yol çizebilirsin.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2021, 12:22:24 »
Yani ben ru58841 veya setipiptant tavsiye ederim yani finas veya dutastan önce kesinlikle denenmeli
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

qalatas06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2021, 17:26:27 »
Yani ben ru58841 veya setipiptant tavsiye ederim yani finas veya dutastan önce kesinlikle denenmeli
Abi valla avuç avuç geliyor elime saçlarım hiç özgüvenim kalmadı

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2021, 20:53:07 »
 Sen aynı bensim kardeşim bende cesaret edemiyordum yaşım 22pazartesi gidip propecia alcam 6 ay falan kullanıp alın çizgimi daralttırıp 3ay sonrasına askere gidecem  sonrasında da evlenene kadar kullancam tercih senin ne kadar tedavi varsa dene araştır bu saç özgüven bırakmıyor adamda boylu poslu adamım fiziğimde iyi saç  çok üzüyor insanı eminim sende takıyorsundur benim gibi

qalatas06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2021, 23:38:12 »
Sen aynı bensim kardeşim bende cesaret edemiyordum yaşım 22pazartesi gidip propecia alcam 6 ay falan kullanıp alın çizgimi daralttırıp 3ay sonrasına askere gidecem  sonrasında da evlenene kadar kullancam tercih senin ne kadar tedavi varsa dene araştır bu saç özgüven bırakmıyor adamda boylu poslu adamım fiziğimde iyi saç  çok üzüyor insanı eminim sende takıyorsundur benim gibi
Noldu abi bi faydası oluyor mu

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2021, 03:05:04 »
 Şuanlık bi fark yok dostum dökülmem  çok azdı zaten saçlarım çok inceydi sadece alın çizgim de açıktı az  kalınlaştıydın yeter benim için etki eder 3aya

qalatas06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2021, 00:00:28 »
Şuanlık bi fark yok dostum dökülmem  çok azdı zaten saçlarım çok inceydi sadece alın çizgim de açıktı az  kalınlaştıydın yeter benim için etki eder 3aya
Bende ona başlıyacağım inşAllah düzelir
inşAllah senin de istediğin olur

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2021, 00:06:06 »
İnşallah kardeşim şuanki halim tıpa tıp kerem bursin açıklıgı yakın arkadaşlarım maymun gibi olunca takıntı yaptım kendime  bu saçı , dermaroller de al haftada 1defa kullan saça komple o olmazsa dermasnap mı ne var aynı işi yapıyor işini görür kanlanmayı arttırır o bölgede

qalatas06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2021, 00:59:53 »
İnşallah kardeşim şuanki halim tıpa tıp kerem bursin açıklıgı yakın arkadaşlarım maymun gibi olunca takıntı yaptım kendime  bu saçı , dermaroller de al haftada 1defa kullan saça komple o olmazsa dermasnap mı ne var aynı işi yapıyor işini görür kanlanmayı arttırır o bölgede
Çok saol abi deneyeceğim teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram