Gönderen Konu: SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA FİKİR  (Okunma sayısı 1434 defa)

Vicco

• Yeni üye
  • *
Ynt: SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA FİKİR
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2021, 21:51:19 »
ekim yapsanda bir ömür saça saldıran dht var ilaç gene gerekli he belli yastan sonra dokulme yavaslıyor ama kodlanmış genetikte nasıl bunuda bilemeyiz.
Dedem vefat ederken nw0dı bildiğiniz saçları alnında taşıyordu diğer dedem kemoterapi vs gördü ama geri çıktı saçları azda olsa(referans olarak kardeşini alırsam nw1 o da ) anne dayıları kel değil  en son gördüğümde nw1 nw2 arasıydı baba dayıları kel değil nw1 nw2 arası babamın amcası nw0 bildiğiniz hala  dayım da nw1 kendi amcam nw1,5 nw2 Babam da keza öyle 1 2 arası

Ben geceleri uyumuyordum hocam yaklaşık  2 3senedir sabah 5 6 7  gibi yatıyordum beslenme alışkanlığım da keza güzel değildi hepsini düzene sokmaya çalışıyorum .hayırlısı artık

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2021, 10:10:43 »
Kellik tamamen şansızlık genetik faktor tabikide önemli ailesindr annne baba tarafı full kel olup  cocuklari kel olmayan cok kisi gördüm   bunada bizat  kendi abimde var   yapacagin tek mantıklı hareket  masturbasyon ayda 1 ile sinirlandir ve soguk suyla saçını yıka   su an ben öyle yapıyorum  dökülme durdu diyebilirim 

Vicco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2021, 14:37:07 »
Kellik tamamen şansızlık genetik faktor tabikide önemli ailesindr annne baba tarafı full kel olup  cocuklari kel olmayan cok kisi gördüm   bunada bizat  kendi abimde var   yapacagin tek mantıklı hareket  masturbasyon ayda 1 ile sinirlandir ve soguk suyla saçını yıka   su an ben öyle yapıyorum  dökülme durdu diyebilirim
Hocam dökülme azaldı şu sıralar makro kamerayla bakıyorum yeni saç çıkışları var  saç azalan-olmayan yerlerde geri çıkışlar başlamış olayı çözemedim ki bir türlü çok stresliydim bir dönem artık ne olursa olsun moduna geçtim

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2021, 10:00:20 »
Artık bu tıbbın sac köklerinden kök almayı bırakıp 1 sac kökü ile kök üretmeleri gerekli bu kac sene sonra olur gorurmuyuz bilemedim
Her yaşta vücut farkli bölgelerde kıl üretiyor

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 29 Haziran 2021, 21:13:10 »
Saç dökülmesini durduramazsın . Boşuna finasterid Xperia yıllarca para verip yan etkileride almaktansa bekle dökülsün. Ekim yaptırırsın..
p
Verilecek en kötü tavsiye,nw6-7 bir adam ekim yaptirinca Çim adam olmaktan öteye gitmiyor,saç ekimi mucizevi bir yöntem falan değil ektir bitsin diye bir şey yok.Bu ilaçlarla saç dökülmesini azaltmayı,geciktirmeyi hedefliyoruz zaten tamamen durdurma gibi bir amacımız yok 60 yaşında kel olmak insana koymaz zaten şu 20-30 lu yaşlarda korusak yeter
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

VanessaHax

• VanessaHaxHU
  • Yeni üye
  • *
    • "Vaccination cannot balk the virus": does vaccination apology against Covid-19 transmitting
-
« Yanıtla #20 : 06 Temmuz 2021, 06:47:34 »
CZ 550 veya 557 domuz için Mke den alınabilecek en iyi çözüm. 2700-2800 dolar civarı fiatları var. Swarovski dürbün en iyisi ama tüfekten pahalı... yerine reddot kullanmanı tavsiye ederim. Alırken mermi bulunabilirlik ve fiatı konusunu göz önüne aırsan iyi olur....  selamlar
In a healthy body, a healthy mind. And in a beautiful one?

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #21 : 06 Temmuz 2021, 11:11:52 »
p
Verilecek en kötü tavsiye,nw6-7 bir adam ekim yaptirinca Çim adam olmaktan öteye gitmiyor,saç ekimi mucizevi bir yöntem falan değil ektir bitsin diye bir şey yok.Bu ilaçlarla saç dökülmesini azaltmayı,geciktirmeyi hedefliyoruz zaten tamamen durdurma gibi bir amacımız yok 60 yaşında kel olmak insana koymaz zaten şu 20-30 lu yaşlarda korusak yeter
Bu konuda haklısın bende sac ekime karşı biriyim hep bana mantıksız geldi elde sadece sac ekimi var başka yol yok

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Temmuz 2021, 11:19:19 »
Kaşlar vs dökülüyorsa durum ciddi.Benim bir arkadaşımın üniversite arkadaşında saçlar felaket sıktı.Sonra cocukta ünlü hakem colline'nin hastalığı olan alopecia universalis yani tüm vucut killarinin dökülmesi durumu oluşmuştu.Bence iyi bir trikologa gözük bu tip bir sorun varsa kortizonlarla bu sürecin önüne gecebiliyorlar erken asamada
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 07 Temmuz 2021, 02:36:27 »
Kaşlar vs dökülüyorsa durum ciddi.Benim bir arkadaşımın üniversite arkadaşında saçlar felaket sıktı.Sonra cocukta ünlü hakem colline'nin hastalığı olan alopecia universalis yani tüm vucut killarinin dökülmesi durumu oluşmuştu.Bence iyi bir trikologa gözük bu tip bir sorun varsa kortizonlarla bu sürecin önüne gecebiliyorlar erken asamada
Hocam ben devlet hastanesinde 3-4 doktora gittim erkek tipi dediler fin falan kullandım bir işe yaramadı,rouccutane,aeruis,deloday gibi saç dökülmesiyle hiç alakası olmayan ilaçlar kullanınca dökülmem duruyor.Son gittiğim doktor senin dediğin gibi bir hastalık dedi ama tam anlamadım,dökülen saçlar geri çıkar mı acaba ya yoksa erkek tipindeki gibi geri dönüşümsüz gidiyor mu saçlar
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Facebook Twitter Instagram