daha gelişir.tamamen kapanmasını bekliyorm hem tepe hem sonraki ekimler 12_15 ve 15_18 ay aralarıda fark olur tam sonda alırsın istediği tam kapatıcı sonucu bence
Valla emekli abi kapanır diye diye kapatacaz insallah senle beraber ha gayret insallah kapanır
Leo dökülme oluyor mu hiç bide şampuan medikal doğal takviye falan kullanıyor musun ?
Dökülme oluyor yani o Allah’ın emri gibi bişey
ha çok aşırı mı veya cok az mı bilemiyorum , ama oluyor. Takviye olarak ilk 3-4 ay evocapil Plus kullandım klinik tavsiyesi üzerine , sonra bırakmamı istediler bıraktım. O günden beridir de bi takviye vs kullanmıyorum. Şampuan olarak ise prozinc Plus kullanıyorum yaklaşık 2 senedir.
Şampuan güzel bence. Geçenler de şampuan bittiği icin çok bilinen markalardan biriyle yıkadım, akşama kadar kimyasal kokusundan rahatsız oldum yani buram buram kokuyor alışmışız prozince diğerleri rahatsız ediyor artık
Leo çok rahatsız oluyorsan, iyi bir merkezde ufak bir similasyon hem donöre hem de vertexe yaptırabilirsin. Kısa da kullanırsın saçını hem. Ben yerinde olsam (mevcut durumdan rahatsız olsaydım) böyle yapardım açıkcası.
Hocam similasyon hakkında burada bazı arkadaşlar baya olumsuz konuşmuşlar , kaliteli bir yerde yaptırmalarına rağmen bir kaç sene sonra boyanın rengi yeşilimsi bi hal almış, kaş yapalım derken göz çıkarmaktan korkuyorum biraz , sonra hulk gibi gezmeyelim etrafta yeşil yeşil
Bence çok başarılı trpr için tepe gelişimleride 15 aya kadar gelişir dostum
Saol abi insallah öyle olur tek temennim bu . İnsallah çıkıslar devam ediyordur.