Cümleten selam.
9. Ay fotolarını paylaşıyorum.
Ekimimden memnunum, saçı arkaya doğru tarayınca tamamen kapanıyor desem yeridir.
Aynı şekilde saçı arkaya doğru taramasam da yana doğru tarayınca da baya kapanıyor.
Gelisim bu saatten sonra olur mu? Olacağını sanmam. Ha 2 ay önce çıkan saç henüz tam saç kıvamına gelmemiş olabilir bu yüzden 2-3 ay sonra da bi fark olabilir.
Memnun olmadığım konu şu , 300 köklük bi sakal ekimiyle kamufle etmeme gerek kalmayabilirdi, aşağıda fotolar da gördüğünüz üzere duştan çıkıp saçı kuruladıktan sonra ki halini atıcam ilk fotoda , mesela o fotoya göre ciddi bi açıklığım var hala ve bana kızsanız da kelim yani net. Ben isterdim ki saça hiç bi işlem yapmadan duştan çıkıp veya yataktan kalktığım haliyle dolaşabileyim.
2. Foto da ise saçı yana doğru taradığım fotolar var . Orada ise bi nebze daha kapanıyor açıklık.
Ama bu durumda bile sprey sıkıp sabitlemem gerek cunku gün içinde saçlar rüzgarla vs ilk fotoda ki hali alabilir. Bu da ekstra iş.
İnanın bana aynadan bakınca açıklık çok daha az , ama net olsun diye ışığın en dibine vuruyorum bilgi alabilmeniz açısından
Dedigim gibi toparlayacak olursak ;
Saç ekimimden memnunum , küçük bi miktar daha ekilse bu iş tamamen bitmişti.
Ama tarayarak tamamen kamufle edebiliyorum.
İlk foto duş sonrası kuruladıktan sonra dağınık hali.
2. Foto yana doğru taranmış hali.
Bi maşallah diyelim size zahmet