rica ederim. ben 2015ten beri kendi traşımı kendim yapıyorum. kenarları 0 yapmaya gerek yok ama 1 ya da 2mm tarakla girilip, gölge verilip devamında 4 ya da 6mm ile kesilebilir. hem temiz traşlı gözükürsün hem de donörde daha fazla kapatıcılık sağlarsın.
zaten saç şeklin ve traş şeklin zamanla oturur. yapa yapa en iyisini bulacaksın. tekrar hayırlı olsun
Hocam tebrik ederim valla , nasıl kendi kendinizi traş ediyosunuz ya ben hayatta beceremezdim
Bahsettiğiniz tarzı anladım galiba hocam, saolsunlar konuya yorum yazan diğer arkadaşlar ve sizin yorumunuz sonrası bazı saç tıraşı tarzlarına baktım kafamda fikir oluştu. Ama sizin de öneriniz varsa mutlaka görmek isterim , bana gideceğini düşündüğünüz ve önerdiğiniz şekilde saç kesimlerini paylaşırmısınız size zahmet ?
Özelden de gönderebilirsiniz burada da paylaşabilirsiniz.
Donörü bende gölgelendirme yaparak traş yapılması taraftarıyım. Direkt hiç ekim yapılmamış birisi gibi makine ile dikkatsiz kesilmemesi gerekir. Doğru kesim ile hem istenilen kısa görüntü sağlanır, hem de seyreklikler ışıkta dahi daha az göze batacak şekilde fark edilmez olur. 7000 greft ile seyreklikler olması da çok normaldir. Bende ekim öncesine oranla çok güzel bir sonuç aldığını düşünüyorum dostum. Özellikle forumda açtığın konular ile insanlara çok güzel yardımcı da oldun. Böyle güzel bir sonuç aldığın için ayrıca sevindim senin adına.
Üstadım öncelikle teşekkür ederim, ben bu saç kesimini özellikle bu şekilde yaptım, donor bölgenin en kısa halini görmek istedim 2 ekim sonrası ne hale geldiğini net şekilde hep birlikte görelim istedim. Bundan sonra ki tıraşımda yine kısa olacak ama donor bölgeyi gölgeleme odaklı yaptıracağım. Yani bu tıraş ekim sonrası donor en kısa ne halde bunu görmek niyetliydi. Senin bana önerebilecegin saç kesimi varsa özelden ya da buradan paylaşırsan ayrıca minnettar olurum fikir vermesi açısından.
Ayrıca tekrar teşekkür ederim, senin gibi bir üstattan böyle bir yorum almak çok değerli, ben burada çok şey öğrendim . Bir kişiye bile faydam dokunduysa benden mutlusu olamaz.
iyi bir berbere ihtiyacın var artık ve berberini
değiştirmelisin.
Yeni halin çok iyi.
Hocam aslında berberimden baya memnunum ve iyi bir berberdir, ben özellikle böyle kesmesini istedim donor bölgenin 2 ekim sonrası nasıl göründüğünü net görebilmemiz için bir kez olsun böyle kessin dedim. Bir sonra ki kesimim de gene kısa yaptırcam saçları ama tabi donoru daha kamufle eden şekilde.
Teşekkürler yorumun icin hocam..
5 yıldız
Lauri teşekkürler dostum yorum icin.
daha surec devam.tepe tam kapanınca kellikten emekli edicez seni
İnsallah abi, emekli kel leo olurum bende artık
Bu kademe kademe tarak değiştirme işi çok mantıklı bencede. Yani senin yanlar ile üst arasında şuan ki gibi bir fark olmayacak, kademe kademe gelecek. Bunu bir değerlendirmeye al bence de Leo kardeşim. Bu ara saçı uzun kullanmak istesen şu hali ile bile verteksi kapatabilirsin, bu bile gayet iyi bir başarı bence. Ama saçlar tabi daha gelişecek inşallah, sen kısa tercih ediyorsun , seni kısa da tatmin edecek inşallah diyelim
Bu kademe kademe tarak değiştirme işi çok mantıklı bencede. Yani senin yanlar ile üst arasında şuan ki gibi bir fark olmayacak, kademe kademe gelecek. Bunu bir değerlendirmeye al bence de Leo kardeşim. Bu ara saçı uzun kullanmak istesen şu hali ile bile verteksi kapatabilirsin, bu bile gayet iyi bir başarı bence. Ama saçlar tabi daha gelişecek inşallah, sen kısa tercih ediyorsun , seni kısa da tatmin edecek inşallah diyelim
Abi kesinlikle bende düşünüyorum bu şekilde tıraş olmayı. Bu ay sırf 2 ekim sonrası donor bölge nasıl görünüyor hep beraber görelim diye bu şekilde tıraş oldum, bir sonra ki tıraşımda yine kısa kestirmek istiyorum buna benzer şekilde ama tabii donor bölgeyi biraz daha kamufle ederek.
Saolsun altta bi arkadaşımız saç kesimiyle alakalı güzel bir Bilgi vermiş, orada ki saç kesimlerine bakıyorum kafamda bi plan kurmaya çalışıyorum.
Senin de tıraş konusunda önerin varsa bana gideceğini düşündüğün saç kesimi varsa gönderirsen çok sevinirim. Ben zaten örnek tıraşları atıcam birazdan.
Maşallah diyelim leocum
Herkes söylemiş bende söyleyeyim berberi değiştir natural kesim yaptır bence makineyle çok aldırma yanları. Yanlış anlama donör bölgen için söylemiyorum. Düz saça bi tık daha uzun kenarlar çok daha iyi gidiyo.
Tokyocum teşekkür ederim yorum İçin ama sana da açıklayayım normalde berber iyi benim baya, ben istedim böyle kesmesini. Donor 2 ekim sonrası ne halde olduğunu hep beraber görelim dedim. Saçları gene bu şekilde yanlar kısa kullanmak istiyorum çok uzun olmasını istemiyorum, buna uygun saç tıraşları arıyorum. Eğer senin de saç kesimi önerin olursa özelden veya buradan atarsan bana sevinirim..