Dostum şahsi fikrim senin saç olayın güzel bir şekilde kapanmış. Verteks evet sen söyleyince bakılıyor ama söylemesen normal bir insandaki kıvrım açıklığı kadar derim. Bence çok güzel gözüküyor. Dikkat çekmiyor.
Teşekkür ederim hocam çok saolun ancak daha tepe kapanmış değil bir süre daha bu problemi yaşamaya devam edicez gibi.
ilerleme çok güzel hocam
Teşekkür ederim hocam yorum icin.
10 numara olmuş, saç olayı bitmiş sizin için. Resimde ki kadar seyrek gözükse bile kimse farketmez onu. Hayirli olsun
Hocam çok teşekkür ederim. Ama İşte saç
Olayı bitmedi hala keşke bitse
biraz daha beklemek gerek vertex biraz daha ilerleme kaydetmeli.
Hocam evdekiler de öyle diyor , yani göze batan bir durum olmadığını söylüyorlar ısrarla. Ben de rahatlıyorum tabi bunları duyunca. Olmadı bi tık uzun kestiririm o zaman hiç bi şekilde belli olmaz ama ben bu kısalıkta kullanmak istiyorum.
Leo, geçmiş olsun kardeşim
Yaşadığın tüm kötü anılar gerde kaldı.
Donörün de bence çok sırıtmıyor ki sen gerçekte daha iyi duruyor diyorsun. Birde günlük hayatta biz donöre de böyle dikkatli bir şekilde, inceleyerek bakmıyoruz.
Çok beğendim .
Abi çok teşekkür ederim cidden , darısı başına diyeyim senin de ekimin çok güzel sonuçlanacak insallah.
Evet abi fotolar ile gerçek hayat arasında fark oluyor epey, ışıkta parlıyor fotolar da. Ama aynadan baktığım da nerdeyse bunun yarısı kadar belli oluyor belki de daha az. Donore bakma konusunda da katılıyorum saç tam çıksın da donor bu şekilde de kullanılır, bazen sokakta saç ektirmeyen insanlar da bile böyle gözükebiliyor ense ve yan.
hayırlı olsun güzel olmuş. ense ve yan bölgenin traşını giriş kısmını daha kısa kestirip üstlere doğru şimdikinden bir kademe yukarıdaki makina tarağıyla kestirirsen herhangi bir seyreklik göze çarpmayacaktır. hem ense çizgisi hem de yan bölgenin giriş çizgileri daha temiz olur. yukarıya çıktıkça uzunluk daha da fazla olmalı.
onun dışında her şey çok güzel olmuş. adına sevindim
Hocam çok teşekkürler öneri için, sanırım demek istediğinizi anladım. Saçın en alt kısmı 0 a yakın kesiliyor , üst kısım ise kısaltılıyor ama çok değil. Galiba doğru anladım. Ama sıfıra vurmak kenarları bana gitmeyebilir. Bu şekilde kullanmayı düşünüyorum, tabi yanlış da anlamış olabilirim. Ama bu şekilde kullansam da göze batmayacak gibi bakalım.