Arkadaşlar merhaba cümleten. En son süreci paylaşalı çok olmadı, normalde aylık fotoğraf paylaşıyorum ama Saçlarımı kestirince de fotoğraf atacağımı söylemiştim.
Donor bölge benim icin çok büyük bir soru işaretiydi. Çünkü 6 aydır ne durumdaydı bilmiyordum. Bunu net görebilmek adına kestirebildiğim en kısa şekle kadar kestirdim saçlarımı ki donor ne durumda göreyim.
Benim donor hakkında ki yorumum şu ;
7 bin kök alındı 2 ekimde ve bu kısa haline rağmen sırıtmıyor. Özellikle sağ yan kısım çok iyi durumda.
Sol icin o kadar iyi diyemem, bir miktar daha seyrek ama çok önemli bir not düşmem gerek!!! ;
fotoğraflar sizi asla yanılmasın, pencere önünde çektiğim icin olduğundan çok daha parlak çıktı, normalde gün ışığında aynadan baktığım zaman kesinlikle böyle durmuyor çok daha iyi duruyor ve göze batmıyor.
Evdekilere de özellikle defalarca sordum, baktığınız zaman göze batıyor mu dedim, kesinlikle hayır diyorlar. İçimi rahatlatmak İçin söylemeyin, neyse onu söyleyin diyorum, gerçekten çok net bir şekilde hayır hiç bir şekilde göze batmıyor , sadece sol tarafın bi miktar daha seyrek ama bu hali bile dikkat çekmiyor dediler.
Açıkcası buna inanıyorum çünkü aynadan baktığım zaman gerçekten de fotolar da ki kadar durmuyor.
Saçlarımı bu kısalıkta kullanmak istiyorum , tabii vertex tamamen çıktıktan sonra .
Yanlar kısa, üstler ise bu şekilde olsun istiyorum.
Bu yüzden donorun durumu çok önemliydi benim icin.
Ve sonuç olarak bu şekilde kullanıcam bundan sonra, saçlar tamamen çıktıktan sonra tarzım budur yani. Donorun bu hali (reel hayatta , fotolar da ki gibi durmaması sayesinde) beni rahatsız etmiyor. Dolayısıyla bu kısalıkta kullanmakta sakınca görmüyorum. Göze de batmıyor.
Ama yine de sizlerin de düşüncelerini duymak isterim..
Tam arkadan foto çektiremedim, belki ilerleyen günlerde bi de öyle foto atarım.
Yorumlarınızı bekliyorum.