Saç çıkış yönleri güzel Leo, daha bir yarım sene daha sürer, tepe ekimlerinin biliyorsun biraz daha uzun sürüyor çıkış süresi. Biraz daha sabır.
Abi geç olsun güç olmasın artık tek temennim bu.
Protez saç kullanımından önce başlayan saç dökülme dönemi , sonrasında şapka kullanımı, protez saç kullanımı , 1. Saç Ekimi , ve şimdi de 2. Saç Ekimi. Senelerce sorun çıkardı bu bana. Ama artık mutlu son yakın gibi. İnsallah geçecek. Teşekkürler yorumun icin.
Şu hali bile çok iyi bence, daha 2 ay çıkış olur. Fazlasıyla tatmin eder. Güle güle tara şimdiden.
Abi çok teşekkür ederim şu an ki hali bile senin dediğin gibi çok iyi. Fotolar Camın tam önünde oldugu icin bi nebze seyrek gözüküyor hala ama normal ışıkta gün içinde oldukça kapalı gözüküyor. Umarım 2-3 ay daha sürer çıkışlar
Abclink=topic=22701.msg471782#msg471782 date=1638202133]
Abi samimi düşüncelerin icin çok teşekkür ederim. Saç dökülmesinin yarattığı psikolojiyi anca yaşayan bilir, burada birbirimizi anlayıp empati yapabiliyoruz aynı Sorunu yaşayanlar olarak. Bu yüzden teşekkür ederim değerli yorumun icin. Zor dönemler yaşadık , ama insallah hallolacak yakında. Senin ekimini de büyük merakla bekliyorum, insallah beklediğinden çok daha iyi bir sonuç alırsın, ikimiz de 2022 de bu sorunu halletmiş oluruz
İnşallah sende, bende ,saç ektiren herkeste istediğinden çok daha güzel saçlara sahip olur güzel kardeşim
İnsallah Abc hocam
geçecek bu günler umarım.
Güle güle tara kardeşim saçlarını
Çok teşekkür ederim abi sağ ol var ol.
güzel gidiyor gelişme yavaslasada panik yapma ataklar ara ara olur gelişme aynen hızlıda devam edebilir
Gelişme bi süre sonra elbette yavaşlayacak eninde sonunda
önemli olan süreci olumlu tamamlamak. Teşekkürler abi.
Şu an bile çok güzel gözüküyor. Böyle zor bir bölge eminim ilerleyen zamanla birlikte çok daha tatmin edecektir.
İnsallah hocam. Önümüz de ki 3 ay çıkışlar icin çok önemli. Zaten saçlar çıktıktan sonra uzaması kalınlaşması vs derken hala önümde uzun bir zaman var. İlk ekimimde ön hattın yapay bir durumdan çıkıp doğal hissettirmesi 11 ay ı bulmuştu. Vertex daha geç saç formu bulabilir. Ama en azından 11. Ay ı beklemek gerek.
Ne donör varmış sende üstad 4.ekim 5.ekime bile müsait 🤓
Maşallah diyelim lütfen
Şaka bir yana donör evet bu uzunlukta güzel duruyor , ama bakalım saçları kestirince nasıl gözükecek en önemlisi bu.
Ben donoru kısa kullanmayı seviyorum çünkü.
2. Ekimden beri saçları hiç kestirmedim önümüzde ki ay kestiricem 6. Ayımda. Bakalım o zaman nasıl gözükecek donör umarım kısa kestirince de böyle güzel gözükür sırıtmaz..