120 güne göre güzel gelişmiş. Ben beğendim süreci.
Teşekkürler abi, umarım sürec sonuna kadar böyle devam eder.
sürec olursa genel saçı hem dhtden koru hem besle
Abi finas ve minox kullanmaya karşıyım.
Zaten genel anlamda ilaç tüketmek iç organlara ciddi zararlar verebiliyor. Bu yüzden şüphe ve endişelerim var haklı olarak.
Sen ne önerirsin takviye olarak?
Herşey yolunda Leo ,gayet iyi görünüyor. Daha çok gelişir biliyorsun o bölge biraz geç ilerliyor, bir seneyi geçer o bölgenin gelişimi bence bu defteri kapatacaksın inşallah. Biraz daha sabır.
Teşekkürler abi. Evet daha yolun bası sayılır. Benim ön hat bile ilk ekimimde 11. Ay da yapay bir saç hissinden çıkıp kendime ait bir saç hissi vermişti, ön taraf daha hızlı sonuç vermesine rağmen 11 ay sürmüştü bu süreç.
Bu biraz daha geç sürer bunun bilincindeyim bakalım insallah beklediğimize değer
Işığın dibine vurup foto atmana rağmen gelişim açıkça görülüyor Genelde vertex çıkış yüzdesi düşük olur ve sonuçlar geç ortaya çıkar deniliyor ama senin sürece göre gayet olumlu ilerliyor ekimin.
Evet hocam ben de süreçten su an icin baya umutluyum. Gün içinde aynadan baktığımda epey karardığını fark edebiliyorum. İnsallah beklediğimiz gibi olur.
İyi olacağı belli oluyor ekimin. Biraz uzun şekilde kullanırsınız saçları ve şapkaya elveda dersiniz artık .
Teşekkürler yorumun icin üstad, aslında saçları çok uzun kullanmak istemiyorum. Üst taraflar neyse de özellikle donör bölge ve kulak üstü etrafını uzun kullanmayı kesinlikle istemiyorum yanlar ve ense kısa , üstler De bu kısalığa uyumlu şekilde kullanmak istiyorum. Hele hele şu an ki uzunluğu mesela yan ve ensenin çok cirkin/berbat duruyor. Bu uzunlukta hayatta kullanamam. 6. Ay da tıraş olcam bakalım ama donör nasıl olmuş olacak tıraş sonrası onu çok merak ediyorum. Umarım çok göze batmaz da kısa şekilde kullanabilirim yanları.
Zaten saçlar bi çıksın yakacam şapkalarımı