Ömrümüz illa bişeyleri beklemekle geçiyor 🙂
Kesinlikle
değer ama biraz sabredicen.tepe ekimi zor beslenmesi zor çünki ekende onemli bir sınav vereceğinin farkında ekimin ondan ozenmiştir iyi yapmış gibi duruyor işini bekliyoruz sonucu
Bakalım abi insallah güzel olacak
Leo kardeşim nasılsın umarım sürecin iyi ilerliyordur. Bende 2 gün önce ekim gerçekleştirdim. 20 gündür fotoğraf atmamışın müsaitsen paylaşsanda son durumu görüp değerlendirsek 😊
Merhaba hocam teşekkür ederim, süreci aylık paylaşıyorum iyi denk gelmiş bu gün 120. Gün zaten foto atacaktım:)
Paylaşıyorum..
—————————————————————
Arkadaşlar bu gün 120. Gün
Gelişim olup olmadığına siz karar verin.
Fotolar da nasıl görürsünüz bilmiyorum ama kafam simdiden karardı, fotoğraflarda yoğun ışık altında fotoğraf çektiğim için parlıyor pek belli olmayabilir, ama gün icinde çıplak gözle bakınca karardığı anlaşılıyor. Özellikle ekim öncesi halini düşünüyorum da açıklık şu an için inanılmaz daralmış durumda, umarım böyle devam eder, son olarak saçlarımı hala Kestirmedim, şu an gerek yanlar gerek ense çok kötü duruyor traş olmam gerek ama ben 2 ay daha kestirmicem saçları biraz daha idare edeyim..
Tam arkadan görüntüsü bu şekilde, benzer açıdan 5 farklı foto atıyorum belki ışık farkı olur , objektif olalım kimseyi yanıltmak istemem..