Hayırlı olsun iki ekiminiz de. tepede saç yönleri gayet iyi duruyor döner şeklinde yani doğal yönde kapatıcılık daha fazla oluyor sanırım biraz meşakkatli olduğu için bir çok ekimde döner şekli verilmediğini görüyorum yapan kişi de işinin ehli olmalı tabi şahin bey güzel iş çıkarmış biraz daha sabır istiyor varteks geriden geliyor malumunuz ayrıca iki ekim planlama çok mantıklı olmuş yaş ve beklenti açısından
Haklısınız vertex ön-orta alana göre daha zor bi bölge ama şahin hoca bu konuda oldukça başarılı biri bakalım insallah önde ki gibi başarılı bi sonuç alırız teşekkür ederim güzel yorumunuz icin.
Bu arada güzel Nick Babil medeniyetini severim
Tepede genelde 12. Aydan sonra sonuç alınıyor izlenimlerim öyle umarım sonucun gönlünce olur kardeşim boş şans..
Evet biraz geriden gelebiliyor vertex ön bölgeye göre , çıkanların uzaması falan derken epey zaman alıyor. Umarım hepsi çıkar geç olsun güç olmasın beklicez artık
Teşekkür ederim değerli yorumun icin hocam saolasın.
sonuçtan bağımsız, yaşına oranla kök harcamasını çok bonkör yaptığını düşünüyorum. 30 yaşına kadar 2. ekime kalkışmazdım. ön kısıma bir ekim daha gerekecek.
Merhaba, yorum için teşekkür ederim, ancak ben bu durumu daha önce defalarca açıkladım.
Evet planlama anlamında genç yaşta bu şekilde bir Ekim belki doğru değil, ancak ben geçen sene yaptırdığım Ekim sonrası bile saçlarımı tam anlamıyla kullanamadım. Bu durum da benim ilk ekimimi yaptırmam bile saçma olurdu çünkü dediğim gibi ilk ekimimden sonra bile o saçları kullanamadım, vertex ekimine giderken bile şapka takılıydı.
Evet planlama konusunda belki dediğiniz doğru olabilir , ama tek ekimle kapanacak açıklığım yoktu ve ilk ekimi de yaptırmazdım böyle olsaydı. Cunku madem saçı ektirip kullanamicam neden ektirdim? (İlk Ekim İçin konuşuyorum)
Sonuç olarak umarım bir Ekime daha gerek kalmaz. Ama kalırsa da sakal seçeneği hala elimde mevcut.