Bu haliyle vertexin %90-95'i tutsa bu iş tamamdır bana göre.Seni anlayabiliyorum, bir noktadan sonra tepeye ektirdik ama donörün son hali nasıl olacak sorusu akla gelmeye başlyor.Benim de donörden 2 ekimde toplam 7800 greft alınmış oldu.Bakalım nasıl olacak, bekleyip göreceğiz sen de ben de.Bu arada tepeyi sert yıkamayıp bu şekilde devam edilse yavaş yıkamalara, olumsuz bir durum olur mu acaba?
%90-95 çok büyük rakamlar, bu civarda tutarsa zaten 2600 kök vertexe ekildi yani ciddi anlamda memnun eder her halükarda.
Zaten çoğu Ekim de %80li çıkış başarılı bulunuyorken her türlü memnun olurum, insallah öyle olur.
Sadece biraz da sakaldan eksilmesini isterdim açıkcası bi 400-500 sakal ekilse şuan içim çok daha rahattı. Ama insallah sonucunda iyi ki de sakal ekilmemiş boş yere, hiç gerek kalmamış diyebiliriz.
Saç ekimini araştırmaya başladım başlayalı hiç bir zaman donor bölge konusunu kendime sorun etmedim.
Sorun edenleri de anlamakta güçlük çektim hatta, ama öyle olmuyormuş.
Açıkcası hala pek sorun etmiyorum, cunku donorden 7bin kök alındı ve daha 21 gün oldu, şu görüntüsü bile 2 ekimlik donore göre gayet güzel bence. Bazı merkezler tek Ekimde bu hale sokuyor donorü.
Ayrıca şahin hocayı tercih etmemde ki sebeplerden biri temiz donor çalışmasıydı. Bu yüzden zamanla düzeleceğini düşünüyorum, umarım öyle olur donor konusu çıkmasın bide başımıza.
Eninde sonunda toparlayacaktır donor ama ben o bölgeyiz kısa kullanmayı seviyorum insallah 1 yıl sonucunda tıraş olurken kısa kestirebilirim.
Tepeyi sert yıkamazsan da bişe olacağını sanmıyorum bu arada hocam , sert de yıkasan yavaş da yıkasan dökülecek olan her türlü dökülüyor.