Saç Ekimi Sonuçları
Krall 10 numara bir kız ayarlarsın simdi bu saçlarla
Leo nerelerdesin kardeşim?
Arkadaşlar herkese selam.8. Ay fotolarımı paylaşıyorum .Eminim bi çoğunuza göre sonuç çok iyi , bence de cok iyi ama benim istediğim, beni memnun edecek sonuç henüz bu değil.Umarım ilerleyen süreçte biraz daha gelişim olur.Keşke diyorum , 300 kök sakal ekilseydi.Şimdi sanırım çoktan kapanmıştı bu defter benim icin. Dediğim gibi şimdi de memnunum ama bi yanı eksik kalmış gibi hissediyorum. Tek tesellim 8. Ay olması, vertexin geç geliştiği söylenmesi.Ama açıkcası pek umudum yok bundan fazlası konusunda.Dediğim gibi keşke biraz daha ısrar etseydim diyorum o gün. Bence 300 kök sakal baya fark yaratırdı saç ayrımı kısmında.Bu arada Not:Fön çektiğim zaman arkaya tarayınca kesinlikle tamamen kapanıyor.Tek açık kalan alan saç ayrımı. Ama o da normal cunku adı üstünde saç ayrımı.Fön çektiğim zaman %100 e yakın kapanma sağlıyorum, yani bu şekilde kellikten kurtuldum evet.Ama İşte ben fön çekmeden de rahatça kullanabilmek istiyorum bu saçı.İlk fotolar elimle düzelttiğim hali.
Leodan haberi olan var mı arkadaşlar?
on numara bir kız bulmuş kendine
Vertex son durum ilerde paylaşcam arkadaşlar , kendim çekince fotoyu pek bişe anlaşılmıyor , müsait olunca diğer fotolar gibi bir kaç foto çektirip attırcam. Ama şimdilik bi sorum olacak.Arkadaşlar saçı arkaya tarayınca vertex kapanıyor tamamen , ama bu sefer de canımı ön cizgi sıkmaya başladı. Sizce doğal mı duruyor yoksa ekim olduğu çok belli oluyor mu?Geriye doğru taranmış halinin fotolarını paylaşıyorum , yazarsanız sevinirim.Girintili çıkıntılı , zikzaklı hali biraz garip duruyor gibi geldi bana , belki de ben ekim olduğunu bildigimdendir, düşünceleriniz değerli , yorumlarınızı bekliyorum.Sizce doğal mı duruyor yoksa ekim olduğu çok mu belli ?