Kabuk dökümü sonrası bakalım görüntü nasıl olacak ama ben Şahin Beyin gözlemlerine güveniyorum. İlk ekimdeki başarı olursa eminim sonuç güzel olacaktır. Şu aşamada sıklık iyi görünüyor bakalım takipteyim beraber yorumlarız süreci ilerleyen günlerde...
Evet abi haklısın. İnsallah güzel bir sonuç alırım ilki gibi.
hayırlı olsun 2.ekim biraz gec çıkabilir ileriki yaslar geniş alanlar sonraki ekimler geriden gelebilir panik yapma.ekim dısı kendi saçını koruyup korumaman burdaki ölçü.ekim hallolur olana mucadele onemli bir ömür
Yani genel kanı vertex ekimlerinin ön tarafa göre çok daha geç çıktığı yönünde. Buna ben de katılıyorum çünkü ilk ekimimi baz alacak olursak vertex de saç çıkması durmasına rağmen 12. Ay da bile daha önceden çıkan saçların gelişimi ile bir önce ki ay arasında baya fark gördüğümü söyleyebilirim.
Bakalım 15-18 aylık bi sürece daha adım attık, bi aksilik çıkmazsa ilk ekimim gibi sonuna kadar paylasıcam hep birlikte görürüz.
Ayrıca takviyeler konusunda da kullancam bi süre ama sadece kliniğin önerdiği takviyeleri ve önerdiği sürece kullancam. Onun haricinde takviye almicam.
Hayırlı olsun, sen de benim gibi vertex bölgesini sorun edenlerdensin.İnşallah ilk ekimin gibi başarılı bir sonuç olur.Şahin Çelik'in takip ettiğim bir tepe bölgesi ekimi vardı 4 ay sonucunda süreç biraz geriydi.Senin bu wertex ekimini de takibe alayım.
Teşekkür ederim, evet vertex ilk açıldığı günden bu yana aşırı derecede sorun ettiğim bi bölge, kimine göre arkada olduğu için nasılsa kimse seni arkadan görmüyo diyor ama sonuçta sırtımızı duvara yaslayıp yaşamıyoruz malesef
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim hocam , bahsettigin ekim kimin ekimi acaba ? Muhtemelen ben de görmüşümdür ama suan hangi vertex ekimini bulsam inceliyorum direk. Sana zahmet olmazsa özelden link atarsan bakayım bende.
Teşekkürler tekrardan.
Hayırlı olsun tepe ekimin umarım bu ekimde diğeri gibi harika sonuçlanır
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim hocam. Moral verdiniz.